Chlupaté břicho v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
2.5.11 14:25

chlupaté břicho v těhotenství

Ahoj holky,
v těhotenství se mi nadměrně ochlupatilo břicho, je to opravdu masakr, chlupy jsou tmavé,husté, dlouhééé, v podstatě to začíná od prsou :cry: mám z toho hrozný mindrák, před poradnou to odbarvuji, ale moc to nepomáhá :zed: holit to nechci,protože mám problém se zarůstáním chloupků na nohách tak se obávám :nevim: depilce by byla nad moje síly, je to tak šíleně hustý porost,že bych to nedala..nejhorší je, že budu zřejmě rodit sekcí tak nevim,co mi s tim břichem tam provedou :twisted: asi oholi,mně tam začnou rust hnusne tvrde chlupy do rány.. :nevim:
holky, co by jste dělaly na mojem místě, měly jste to některá aspoň podobně? zmizely ty chlupy po porodu??sorry za anonym, snad chapete proč 8-) :oops: :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
2.5.11 14:28

Má to opravdu každá, já jsem teď taky jak opice, takže holit to nemá smysl…
Po porodu to samo zmizí, takže neboj, a nestyď se, je to úplně normální v těhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1043
2.5.11 14:37

Taky se mi ochlupatil břuch v těhu a těď jsem měsíc a půl od porodu a mizí to,ale pomalu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
2.5.11 14:46

Ahoj, měla jsem to při obou těhotenstvích stejně a zmizelo to vždycky, po porodu. Naštěstí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.5.11 14:52

holky a kdy se to objevuje? ja sem v pulce a zatim nic nastesti, tak abych se psychicky připravila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16492
2.5.11 14:58

Já jsem to měla taky, ale po porodu to zmizelo. Tělo dostává v těhotenství pořádně zabrat. Užívej si těhotenství a na chlupy se vybodni :-), ony zmizí :huban: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
2.5.11 14:58

já se ochlupatila všude…ruce jsem měla jak opice, záda, břicho…děs…dokonce i v obličeji…naštěstí mám světlý ochlupení, tak jsem prostě měla takovou svetlou srst…jednou jsem zkusila v létě ty ruce odchlupit depilačním krémem…no to byla chyba největší…v těhotenství prostě je pokožka citlivější a ten krém jsem vždycky před tím normálně používala, ale v těhu to byla chyba…alergická reakce jak prase…rudý fleky, chloupky to nevzalo úplně…takže ostrůvky kudrnatých chloupků se střídaly s kouskama vydepilovaný kůže…no děs…musela jsem to doholit a chodit v tom vedru s dlouhým rukávem…takže na depilační krémy pozor. jinak objevilo se mi to cca od 9tt a po porodu to bylo hned zas pryč…

takže asi bych neholila, aby chloupky neztvrdly a nezhoustly ani depilační krém ne…možná vytrhat, ale to na břiše bude asi hodně nepříjemný…au! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.11 14:59

holky, a nijak jste si to „neupravovaly“ ? když jsem to zkusila odbarvit, tak to bylo takový rezavo-hnědý, no děs běs :poblion:
jo a objevilo se to kolem 14tt a bralo na intenzitě, houstlo,černalo.. a teď mám porost jak medvědice :zed:

• Citovat
  • Upravit
33315
2.5.11 15:05

Naštěstí nic, jen pár chloupků „od spoda“, ale ty v pohodě likviduju pinzetou. Držím pěsti, ať se toho po porodu co nejdříve zbavíš. Jediné, co mě napadá zkusit kožní, jestli na to něco nemá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16136
2.5.11 15:09

to je pověra o tom zhoustnutí chlupů a ztvrdnutí. pouze tomu chlupu chybí ta tenčí „ošoupaná špička“ ja bych to asi holila kdybych neco takovyho mela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
2.5.11 15:23

Ahoj, neboj ty chloupky po porodu opravdu zmizí…měla jsem je taky a tak do 3 měsíců po porodu zmizely…nic bych s nima ale nedělala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4572
2.5.11 16:02

Ahoj :mavam: me se brisko ochlupatilo taky nekdy kolem 16tt dneska jsem 29tt a rozhodne to nehol.. pak se toho nezbavis.. je to normalni hormonalni projev tela… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
2.5.11 16:04

Taky, sice to tak moc nesleduju a neprožívám, ale chlupatím se pěkně. :lol: Hlavně se mi udělala uprostřed taková jako i tmavá pigmentová čára a na ní jsou ty chlupy tmavší, prostě to vypadá, jako bych byla z plastu a v tom místě svařená, nebo tak… :lol: Ale doufám, že po porodu zase opelichám. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
2.5.11 16:08
lucienne píše:
holky a kdy se to objevuje? ja sem v pulce a zatim nic nastesti, tak abych se psychicky připravila :-)

jestli čekáš holčičku tak se ti to ani neobjeví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
2.5.11 16:11
Monny89 píše:
lucienne píše:
holky a kdy se to objevuje? ja sem v pulce a zatim nic nastesti, tak abych se psychicky připravila :-)
jestli čekáš holčičku tak se ti to ani neobjeví :kytka:

já čekala holky dvě a objevilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí