Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Má to opravdu každá, já jsem teď taky jak opice, takže holit to nemá smysl…
Po porodu to samo zmizí, takže neboj, a nestyď se, je to úplně normální v těhu ![]()
Taky se mi ochlupatil břuch v těhu a těď jsem měsíc a půl od porodu a mizí to,ale pomalu ![]()
Ahoj, měla jsem to při obou těhotenstvích stejně a zmizelo to vždycky, po porodu. Naštěstí. ![]()
holky a kdy se to objevuje? ja sem v pulce a zatim nic nastesti, tak abych se psychicky připravila ![]()
Já jsem to měla taky, ale po porodu to zmizelo. Tělo dostává v těhotenství pořádně zabrat. Užívej si těhotenství a na chlupy se vybodni
, ony zmizí
![]()
já se ochlupatila všude…ruce jsem měla jak opice, záda, břicho…děs…dokonce i v obličeji…naštěstí mám světlý ochlupení, tak jsem prostě měla takovou svetlou srst…jednou jsem zkusila v létě ty ruce odchlupit depilačním krémem…no to byla chyba největší…v těhotenství prostě je pokožka citlivější a ten krém jsem vždycky před tím normálně používala, ale v těhu to byla chyba…alergická reakce jak prase…rudý fleky, chloupky to nevzalo úplně…takže ostrůvky kudrnatých chloupků se střídaly s kouskama vydepilovaný kůže…no děs…musela jsem to doholit a chodit v tom vedru s dlouhým rukávem…takže na depilační krémy pozor. jinak objevilo se mi to cca od 9tt a po porodu to bylo hned zas pryč…
takže asi bych neholila, aby chloupky neztvrdly a nezhoustly ani depilační krém ne…možná vytrhat, ale to na břiše bude asi hodně nepříjemný…au! ![]()
holky, a nijak jste si to „neupravovaly“ ? když jsem to zkusila odbarvit, tak to bylo takový rezavo-hnědý, no děs běs ![]()
jo a objevilo se to kolem 14tt a bralo na intenzitě, houstlo,černalo.. a teď mám porost jak medvědice ![]()
Naštěstí nic, jen pár chloupků „od spoda“, ale ty v pohodě likviduju pinzetou. Držím pěsti, ať se toho po porodu co nejdříve zbavíš. Jediné, co mě napadá zkusit kožní, jestli na to něco nemá. ![]()
to je pověra o tom zhoustnutí chlupů a ztvrdnutí. pouze tomu chlupu chybí ta tenčí „ošoupaná špička“ ja bych to asi holila kdybych neco takovyho mela ![]()
Ahoj, neboj ty chloupky po porodu opravdu zmizí…měla jsem je taky a tak do 3 měsíců po porodu zmizely…nic bych s nima ale nedělala…
Ahoj
me se brisko ochlupatilo taky nekdy kolem 16tt dneska jsem 29tt a rozhodne to nehol.. pak se toho nezbavis.. je to normalni hormonalni projev tela… ![]()
Taky, sice to tak moc nesleduju a neprožívám, ale chlupatím se pěkně.
Hlavně se mi udělala uprostřed taková jako i tmavá pigmentová čára a na ní jsou ty chlupy tmavší, prostě to vypadá, jako bych byla z plastu a v tom místě svařená, nebo tak…
Ale doufám, že po porodu zase opelichám. ![]()
lucienne píše:
holky a kdy se to objevuje? ja sem v pulce a zatim nic nastesti, tak abych se psychicky připravila
jestli čekáš holčičku tak se ti to ani neobjeví ![]()
Monny89 píše:lucienne píše:jestli čekáš holčičku tak se ti to ani neobjeví
holky a kdy se to objevuje? ja sem v pulce a zatim nic nastesti, tak abych se psychicky připravila
já čekala holky dvě a objevilo ![]()
Ahoj holky,
mám z toho hrozný mindrák, před poradnou to odbarvuji, ale moc to nepomáhá
holit to nechci,protože mám problém se zarůstáním chloupků na nohách tak se obávám
depilce by byla nad moje síly, je to tak šíleně hustý porost,že bych to nedala..nejhorší je, že budu zřejmě rodit sekcí tak nevim,co mi s tim břichem tam provedou
asi oholi,mně tam začnou rust hnusne tvrde chlupy do rány.. 

v těhotenství se mi nadměrně ochlupatilo břicho, je to opravdu masakr, chlupy jsou tmavé,husté, dlouhééé, v podstatě to začíná od prsou
holky, co by jste dělaly na mojem místě, měly jste to některá aspoň podobně? zmizely ty chlupy po porodu??sorry za anonym, snad chapete proč