Sex v těhotěnství

Anonymní
1.5.11 12:20

Sex v těhotěnství

Ahoj holky,
jsem tady nová a chtěla bych se Vás zeptat na Vaše zkušenosti. Jsem ve 12tt a od početí jsme s manželem neměli sex. Manžel z toho začíná být nervní..ale já vůbec nemám chuť na sex a myšlenka na něj mi dělá špatně. Ani u prvního dítka jsem nebyla nějak zvlašť sexu chtívá..Na sílu mi to nejde…Jsem vadná???Jak to máte Vy?
P.S: píšu to anonymně protože se stydím :-(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.5.11 12:24

Tak já to mám podobně. V prvním těhotenství to ještě šlo, teď při druhém jsem po sexu, někdy i během sexu brečela. A teď mám blok… určitě nejsi vadná. Muž to snad pochopí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.11 12:36

Prý je to normální. Manžel to musí pochopit a nenutit Tě. Já ze začátku taky neměla chuť, pak se to zlepšilo a sexovali jsme až do konce mého těhu..né tak často,ale šlo to :wink: Někdo hotl ztratí chut a někdo má chut jeste vetsi než před těhu :andel:

• Citovat
  • Upravit
36544
1.5.11 12:49

Hele, já jsem naprostá frigida ve třetím trimestru :mrgreen: :mrgreen: :nevim:
Zezačátku to šlo, to jsme to nijak neřešili s manželem, pak mi byl udělen zákaz sexu, takže to byl pro nás „opruz“ zezačátku… no a teď když už můžem tak to nejde :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
1.5.11 13:39

co sex je? vubec neznam,zplodili jsme a od te doby utrum-ale od lekaru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.11 14:25

My máme asi stejnou frekvenci jako před těhu, ale ocenila jsem změnu „techniky“, víc tulení a dráždění a styk pak už jen třešnička na dortu. Ale o Velikonocích (jsem 19tt) jsme to trochu přepískli, jak sme na sebe měli víc času a pak jsem 2 dny špinila :-? naštěstí mi doktorka na UV pouze ukázala níž položenou placentu a když budeme opatrnější, tak můžeme po týdnu sexovat dál :dance:

• Citovat
  • Upravit
2785
1.5.11 15:13

Tak u nás byl sex akorát na začátku těhotenství,někdy ve 12-13tt mi to dr zakázal a od té doby nic :roll:
Manžel to chápe,nic jiného mu taky nezbývá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
1.5.11 15:45

Ano je to normální. Chuť na sex se ti může během těhotenství měnit jako na houpačce, je to vlivem kolísání a produkce hormonů.

Příspěvek upraven 05.02.16 v 10:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
1.5.11 18:28

Určitě nejsi vadná, já jsem tedka v 30 tt a neměli jsme sex asi 4 týdny, vůbec ale vůbec na to nemám chuť a když to bylo naposledy tak jsem si říkala ať už to skončí, manžel to určitě pochopí, ten můj si dělá srandu že už si zvykl a že si vystačí když tak tu chvilku sám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
7.5.11 07:26

Ahojky :).. myslim ,ze je to uplne normalni :)… v prvnim tehotenstvi jsme s manzelem sexovali a ted pri druhem naposledy asi pred 2 nebo 3 mesici… i me to boli a jsem tak tezka a unavena, ze proste nemam chut… holt to ty chlapi musi vydrzet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
7.5.11 13:41

Ahojky.
Vůbec si nedělej starosti. Já až do nedávna byla úplná frigida a ani teď to není kdovíco :lol: :lol: :lol: Hlavně mě to taky bolelo, i když jsem to nepřiznala. Na sílu to nemá cenu, prostě až budeš mít chuť, tak ji budeš mít a manžel se s tím hold musí smířit. Kdyžtak si pomůže sám nebo můžeš přispět ty svou troškou do mlýna a přitom sex být nemusí :wink:
No a pokud to nepochopí, tak se třeba vymluv, že ti to doktor zakázal :nevim: Přece se nebudeš nutit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
8.5.11 09:19

Ahoj,
u nás do třetího měsíce, když mi bylo zle, tak ani náhodou (no-občas náhodou), jak se mi ulevilo, tak úplně super, je to tam takové … ehm … citlivější, tak si to strašně užívám, chudák dítě nechápe, tak se vždycky vyboulí kolem pupíku :mrgreen:
Jenom teď s rostoucím břichem musíme najít nějakou jinou polohu, protože to holt tlačí …

• Citovat
  • Upravit
132
11.5.11 11:57

ahojky tak já jsem na tom ohledně sexu hodně bídně,dřív mi přítel řikal dračice :lol: a co jsem těhotná a to už jsem ve 34tt mi říká stará panno :mrgreen: no občas u toho taky až brečím,ale přítel to potřebuje snad třikrát denně,tak se občas přemůžu a modlim se at je to co nejrychleji zamnou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.11 21:23

Děkuji holky za chápavé komentáře.Ale manžel po dnešku může být spokojený ;-)…A docela byla i chuť.Tak snad se to už zlomilo :-)
Leniskaa: 3 krát denně?? To bych nepřežila :-)

• Citovat
  • Upravit
132
23.5.11 06:51
Anonymní píše:
Děkuji holky za chápavé komentáře.Ale manžel po dnešku může být spokojený ;-)…A docela byla i chuť.Tak snad se to už zlomilo :-)
Leniskaa: 3 krát denně?? To bych nepřežila :-)

to je minimum,dříve byli naše oblíbený neděle,to bylo třeba 7* denně :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí