Popálenina od žehličky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
108
1.5.11 10:35

Popálenina od žehličky

Ahojte holky, teď jsem se nechtě trochu opálila od žehličky :-( jsem ve 38. tt, mám tam v tom místě takový malý puchýřek, zchladila jsem to a namazala panthenolem, myslíte, že můžu nějak ohrozit miminko? stalo se vám něco podobného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7182
1.5.11 10:37

Nemyslím si, že by to ohrozilo miminko, to leda v případě, že by se ti do toho dostal zánět a ten se následně rozšířil, takže klid. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
1.5.11 10:39

Kliiiid. Já jsem se popálila o papiňák na břichu, jak jsem šmejdila v kuchyni a dobrý… Víc už pro to asi udělat nemůžeš… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
1.5.11 10:51

Hele já se za celý těhu popálila asi 100× o troubu, žehličku nebo tak a ještě žiju :mrgreen: :mrgreen:
A ještě jsem teda neporodila no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
1.5.11 10:54

Díky za odpovědi, ale ještě jsem tam nenapsala to podstatné, že je to na břichu..ale jak říkáte snad to bude o.k. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
1.5.11 11:33

Bude to O.K., neboj, já se taky popálila o sporák na bříšku ke konci těhu a nic se malýmu nestalo. Pokud je tam jen puchýř, tak je poškozena jen vrchní vrstva kůže a miminku to neublíží. Spíš je pak trošku problém při ultrazvuku,ale to taky zvládneš. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.5.11 13:37

Neboj, kolem mimča je takových vrstev, že ho v pohodě ochrání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
1.5.11 14:44

taky se mi podařilo na sebe nedávno vylít horký cappuccino - pěkně mezi prsa až na břicho :-)) naštěstí to bylo doma na gauči, ne někde v kavárně, to by byl trapas :-D
Puchýře jsem teda neměla, ale červenej flek jo. Studený obklady, pak Panthenol a vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí