Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky, teď jsem se nechtě trochu opálila od žehličky
jsem ve 38. tt, mám tam v tom místě takový malý puchýřek, zchladila jsem to a namazala panthenolem, myslíte, že můžu nějak ohrozit miminko? stalo se vám něco podobného?
Nemyslím si, že by to ohrozilo miminko, to leda v případě, že by se ti do toho dostal zánět a ten se následně rozšířil, takže klid. ![]()
Kliiiid. Já jsem se popálila o papiňák na břichu, jak jsem šmejdila v kuchyni a dobrý… Víc už pro to asi udělat nemůžeš… ![]()
Hele já se za celý těhu popálila asi 100× o troubu, žehličku nebo tak a ještě žiju
![]()
A ještě jsem teda neporodila no ![]()
Díky za odpovědi, ale ještě jsem tam nenapsala to podstatné, že je to na břichu..ale jak říkáte snad to bude o.k. ![]()
Bude to O.K., neboj, já se taky popálila o sporák na bříšku ke konci těhu a nic se malýmu nestalo. Pokud je tam jen puchýř, tak je poškozena jen vrchní vrstva kůže a miminku to neublíží. Spíš je pak trošku problém při ultrazvuku,ale to taky zvládneš. ![]()
Neboj, kolem mimča je takových vrstev, že ho v pohodě ochrání.
taky se mi podařilo na sebe nedávno vylít horký cappuccino - pěkně mezi prsa až na břicho
naštěstí to bylo doma na gauči, ne někde v kavárně, to by byl trapas ![]()
Puchýře jsem teda neměla, ale červenej flek jo. Studený obklady, pak Panthenol a vše ok.