Chlupaté břicho v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36544
3.5.11 21:20
panenka87 píše:
Monny89 píše:
panenko, já je trhám pinzetou.. :nevim:
Já taky, a přjíde mi, že jak je vytrhám, tak příště jich tam mám zas o jeden víc :zed: :mrgreen:

mě se taky rozrostli teď během těhu… ale to pak zmizí… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
3.5.11 21:23

Jinak jsem byla taky chlupatá, ze zadu na stehnech jsem měla takovou zlatou srst, přitom jinde mám chlupy černý, ale nohy zezadu jsem měla, jak zlatej retrívr :mrgreen:
Můj prdlej manžel si dělal srandu, že mi tam udělá culíky s beruškama :-D čáru jsem měla taky jako skunk, pěkně od prsou až dolu, na krku mi sem tam rostl ježibabí chlup. :mrgreen: :mrgreen:
A to jsem čekala holčičku, ta se narodila předčasně, takže chlupatá jak opička, i čelo měla chlupatý a na rukách se jí ty chlupy úplně řádkovaly, když jsme jí koupali.
Všechny chlupy nám vypadali, nemáme nic ani jedna, čára je taky pryč, zbyla mi jen jedna strie na břiše, měla jsem jedinou, tak tu ta mam, je tmavá, vypadá spíš, jako jizva. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
3.5.11 21:27

Jenomže holky, u mě je problém v tom, že já těhotná ještě ani nejsem a mám je :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 21:37

já jsem to taky měla před těhu, ale teď se zhoršilo.. ale po těhu to zmizí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
3.5.11 21:40
Monny89 píše:
já jsem to taky měla před těhu, ale teď se zhoršilo.. ale po těhu to zmizí :wink:

Kéž by úplně a nadobro :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9035
3.5.11 21:41
panenka87 píše:
Jenomže holky, u mě je problém v tom, že já těhotná ještě ani nejsem a mám je :-D :-D :-D

Hm, to je dobrý, nepřestala si brát třeba hormonální antinu?? to může být i tím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
3.5.11 21:54
panenka87 píše:
Ahoj holky, můžu dát otázku trošku bokem? Rostou vám tmavé chloupky i kolem bradavek? Myslím i mimo těhotenství. Já tam občas na pár tmavých a dlouhých chloupků narazím a vůbec se mě tam nelíbí :nevim: Trhá to pak pinzetou, nedá se svítit :zed:

Jo, asi na každým prsu jeden, nebo dva… ale vytrhnu, a pak je tejden až čtrnáct dní pokoj zase. :lol:
Nejlepší stejně je, jak tohle člověku vadí v podstatě hlavně kvůli chlapům, a těm je to nakonec úplně šumák. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
3.5.11 22:29
panenka87 píše:
Monny89 píše:
já jsem to taky měla před těhu, ale teď se zhoršilo.. ale po těhu to zmizí :wink:

tak je to změnou hladiny v hormonů v těle :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.11 08:38

jo kolem bradavek mám taky chlupy jak dráty :zed: ale pinzetou jsou dole raz dva.
dneska jdu na poradnu, snad ji ten utz bude přes ten porost fungovat :-D

hezký den, zakladatelka

• Citovat
  • Upravit
13770
4.5.11 09:34
alisekR píše:
panenka87 píše:
Jenomže holky, u mě je problém v tom, že já těhotná ještě ani nejsem a mám je :-D :-D :-D
Hm, to je dobrý, nepřestala si brát třeba hormonální antinu?? to může být i tím. :mrgreen:

No je pravda, že to bylo horší, když jsem HA nebrala. Teď ji rok beru znova, a je to asi o trochu lepší. Ach ty hormony, je neuvěřitelný co všechno dokážou ovlivnit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.5.11 09:36
Vivik píše:
panenka87 píše:
Ahoj holky, můžu dát otázku trošku bokem? Rostou vám tmavé chloupky i kolem bradavek? Myslím i mimo těhotenství. Já tam občas na pár tmavých a dlouhých chloupků narazím a vůbec se mě tam nelíbí :nevim: Trhá to pak pinzetou, nedá se svítit :zed:
Jo, asi na každým prsu jeden, nebo dva… ale vytrhnu, a pak je tejden až čtrnáct dní pokoj zase. :lol:
Nejlepší stejně je, jak tohle člověku vadí v podstatě hlavně kvůli chlapům, a těm je to nakonec úplně šumák. :mrgreen: :mrgreen:

No taky si to říkám, ale přece ten pocit je zvláštní, když se mazlíte, a teď představa, že by se mu dostal do pusy chlup z bradavky :mrgreen: chudák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
4.5.11 09:38
Monny89 píše:
panenka87 píše:
Monny89 píše:
tak je to změnou hladiny v hormonů v těle :nevim: :nevim:

Máš pravdu, děkuji za odpovědi!:) U mě je to jen takový divný, protože všude mám chloupky světlý, KROM kolem bradavek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.11 12:40
já je mám také :pocitac: jsem z toho neštastná .. vždy to vezmu žiletkou ..ale asi to není dobře,snad to pak zmizí pokud ne..tak jsem odhodlaná to nechat odstranit napořád v nějakém saloně :lol: :lol:
panenka87 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15492
9.5.11 16:38
panenka87 píše:

Já to mám taky normálně, vytrhávám pinzetou - aspoň to nejhorší. Jsem totiž chlupatá úplně celá - těhotenství, netěhotenství. Navíc je mám hodně tmavé a vůbec se neopálím, takže je to jak pěst na oko. Mohla bych konkurovat kdejakýmu chlapovi. Manžel si kvůli tomu ze mě každou chvílu utahuje :roll: Holt se asi naši nemohli dohodnout, jestli holčičku, nebo chlapečka :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.6.11 12:28

Hehe, taky se přidávám k chlupáčům :mrgreen: No už jsem docela ten boj vzdala, spíš se tomu musim smát, jsem fakt děsně chlupatá, po celym břiše..A depilační krém v těhu nevadí??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí