Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
panenka87 píše:Monny89 píše:Já taky, a přjíde mi, že jak je vytrhám, tak příště jich tam mám zas o jeden víc
panenko, já je trhám pinzetou..![]()
mě se taky rozrostli teď během těhu… ale to pak zmizí… ![]()
Jinak jsem byla taky chlupatá, ze zadu na stehnech jsem měla takovou zlatou srst, přitom jinde mám chlupy černý, ale nohy zezadu jsem měla, jak zlatej retrívr ![]()
Můj prdlej manžel si dělal srandu, že mi tam udělá culíky s beruškama
čáru jsem měla taky jako skunk, pěkně od prsou až dolu, na krku mi sem tam rostl ježibabí chlup.
![]()
A to jsem čekala holčičku, ta se narodila předčasně, takže chlupatá jak opička, i čelo měla chlupatý a na rukách se jí ty chlupy úplně řádkovaly, když jsme jí koupali.
Všechny chlupy nám vypadali, nemáme nic ani jedna, čára je taky pryč, zbyla mi jen jedna strie na břiše, měla jsem jedinou, tak tu ta mam, je tmavá, vypadá spíš, jako jizva.
![]()
Jenomže holky, u mě je problém v tom, že já těhotná ještě ani nejsem a mám je
![]()
já jsem to taky měla před těhu, ale teď se zhoršilo.. ale po těhu to zmizí ![]()
Monny89 píše:
já jsem to taky měla před těhu, ale teď se zhoršilo.. ale po těhu to zmizí
Kéž by úplně a nadobro ![]()
panenka87 píše:
Jenomže holky, u mě je problém v tom, že já těhotná ještě ani nejsem a mám je![]()
![]()
Hm, to je dobrý, nepřestala si brát třeba hormonální antinu?? to může být i tím. ![]()
panenka87 píše:
Ahoj holky, můžu dát otázku trošku bokem? Rostou vám tmavé chloupky i kolem bradavek? Myslím i mimo těhotenství. Já tam občas na pár tmavých a dlouhých chloupků narazím a vůbec se mě tam nelíbíTrhá to pak pinzetou, nedá se svítit
Jo, asi na každým prsu jeden, nebo dva… ale vytrhnu, a pak je tejden až čtrnáct dní pokoj zase. ![]()
Nejlepší stejně je, jak tohle člověku vadí v podstatě hlavně kvůli chlapům, a těm je to nakonec úplně šumák.
![]()
panenka87 píše:Monny89 píše:Kéž by úplně a nadobro
já jsem to taky měla před těhu, ale teď se zhoršilo.. ale po těhu to zmizí
tak je to změnou hladiny v hormonů v těle
![]()
jo kolem bradavek mám taky chlupy jak dráty
ale pinzetou jsou dole raz dva.
dneska jdu na poradnu, snad ji ten utz bude přes ten porost fungovat ![]()
hezký den, zakladatelka
alisekR píše:panenka87 píše:Hm, to je dobrý, nepřestala si brát třeba hormonální antinu?? to může být i tím.
Jenomže holky, u mě je problém v tom, že já těhotná ještě ani nejsem a mám je![]()
![]()
No je pravda, že to bylo horší, když jsem HA nebrala. Teď ji rok beru znova, a je to asi o trochu lepší. Ach ty hormony, je neuvěřitelný co všechno dokážou ovlivnit ![]()
Vivik píše:panenka87 píše:Jo, asi na každým prsu jeden, nebo dva… ale vytrhnu, a pak je tejden až čtrnáct dní pokoj zase.
Ahoj holky, můžu dát otázku trošku bokem? Rostou vám tmavé chloupky i kolem bradavek? Myslím i mimo těhotenství. Já tam občas na pár tmavých a dlouhých chloupků narazím a vůbec se mě tam nelíbíTrhá to pak pinzetou, nedá se svítit
Nejlepší stejně je, jak tohle člověku vadí v podstatě hlavně kvůli chlapům, a těm je to nakonec úplně šumák.![]()
No taky si to říkám, ale přece ten pocit je zvláštní, když se mazlíte, a teď představa, že by se mu dostal do pusy chlup z bradavky
chudák ![]()
Monny89 píše:panenka87 píše:tak je to změnou hladiny v hormonů v těleMonny89 píše:Kéž by úplně a nadobro
já jsem to taky měla před těhu, ale teď se zhoršilo.. ale po těhu to zmizí![]()
Máš pravdu, děkuji za odpovědi!:) U mě je to jen takový divný, protože všude mám chloupky světlý, KROM kolem bradavek ![]()
panenka87 píše:
![]()
panenka87 píše:
![]()
Já to mám taky normálně, vytrhávám pinzetou - aspoň to nejhorší. Jsem totiž chlupatá úplně celá - těhotenství, netěhotenství. Navíc je mám hodně tmavé a vůbec se neopálím, takže je to jak pěst na oko. Mohla bych konkurovat kdejakýmu chlapovi. Manžel si kvůli tomu ze mě každou chvílu utahuje
Holt se asi naši nemohli dohodnout, jestli holčičku, nebo chlapečka ![]()
Hehe, taky se přidávám k chlupáčům
No už jsem docela ten boj vzdala, spíš se tomu musim smát, jsem fakt děsně chlupatá, po celym břiše..A depilační krém v těhu nevadí??