Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, na velikonoce jsem zjistila, že jsem těhotná, ovulku jsem měla 13.4. K doktorce jsem objednaná až na 13.5. Jenže už od včerejška sotva funím, nejdřív krk, a teď jakoby průdušky, docela pěkně mě bolí a celkově mi není nic moc. Pořád jen čajčkuju, med, citron. Ale dneska na odpolední a do večera v obchodě, tak mám obavy, že to tam snad nezvládnu
Myslíte, že bych mohla třeba paralen? Mám strach do sebe něco rvát
Děkuju a mějte se hezky
Paralen můžeš (pokud na horečku, tak mi radili, že až když je 38,5), jinak mě dr doporučila na vykašlávání Sinupret a ten mi pomůže vždy. A jinak homeopatika.
Děkuju hoky, skočím si teda do lékárny, třeba pro ten sirup :0) Celej rok jsem zdravá jak rybička, pak čekám mimčo a hned nějakej zanět prudušek
![]()
Co jsem si všimla, spousta těhulek je na začátku nemocných… Já přežila na velice vysokých dávkách pomerančů bez úhony
Jinak hodně holek používá ty homeo…
paralen na horečku a bolest a na krk bioparox,čaje heřmánkový,lipový
iviiila píše:
Děkuju hoky, skočím si teda do lékárny, třeba pro ten sirup :0) Celej rok jsem zdravá jak rybička, pak čekám mimčo a hned nějakej zanět prudušek![]()
![]()
jesli myslíš ten Sinupret, tak to jsou prášky. A pokud tě bolí v krku, tak mě hodně pomáhá Septisan, můžou ho jak těhotné, tak i kojící.
Jjj, u mě to asi nepomáhá, obden dělám buď zeleninový nebo ovocný salát, stravu mám opravdu pestrou a zdravou bych řekla
Ale marodím málo kdy, tak doufám, že si to tedy vyberu teď a pak celé těhotenství nic ![]()
dzarunka píše:
paralen na horečku a bolest a na krk bioparox,čaje heřmánkový,lipový
Děkuju, děkuju ![]()
Já taky normálně nemarodím a v těhotenství jsem nemocná byla několikrát. ![]()
barah píše:iviiila píše:jesli myslíš ten Sinupret, tak to jsou prášky. A pokud tě bolí v krku, tak mě hodně pomáhá Septisan, můžou ho jak těhotné, tak i kojící.
Děkuju hoky, skočím si teda do lékárny, třeba pro ten sirup :0) Celej rok jsem zdravá jak rybička, pak čekám mimčo a hned nějakej zanět prudušek![]()
![]()
Děkuju moc, mamča je zdravotní sestřička, jenže ještě nic netuší, tak jsem se nechtěla vyptávat na léky, to by bylo asi dost divný ![]()
barah píše:iviiila píše:jesli myslíš ten Sinupret, tak to jsou prášky. A pokud tě bolí v krku, tak mě hodně pomáhá Septisan, můžou ho jak těhotné, tak i kojící.
![]()
Já mám Sinupret kapky ![]()
Oni jsou i kapky, ale v lékárně mi řekli, že jsou účinější prášky. Ale znáš to, co jedem řekne, druhý vyvrátí.
jo jo jo, to nevadí, děkuju moc a určitě dám vědět, co zase řekli mě, že je nejlepší
![]()
Ahoj,tak pokud te boli na hrudniku od toho kasle,tak jdi k dr.,muze to byt i na antibiotika.