Jaké léky můžu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
2.5.11 08:57

Jaké léky můžu?

Ahoj holky, na velikonoce jsem zjistila, že jsem těhotná, ovulku jsem měla 13.4. K doktorce jsem objednaná až na 13.5. Jenže už od včerejška sotva funím, nejdřív krk, a teď jakoby průdušky, docela pěkně mě bolí a celkově mi není nic moc. Pořád jen čajčkuju, med, citron. Ale dneska na odpolední a do večera v obchodě, tak mám obavy, že to tam snad nezvládnu :nevim: Myslíte, že bych mohla třeba paralen? Mám strach do sebe něco rvát :-( Děkuju a mějte se hezky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17013
2.5.11 09:01

Paralen můžeš, když budeš mít teplotu dle dávkování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.5.11 09:03

Paralen můžeš (pokud na horečku, tak mi radili, že až když je 38,5), jinak mě dr doporučila na vykašlávání Sinupret a ten mi pomůže vždy. A jinak homeopatika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.5.11 09:06

Děkuju hoky, skočím si teda do lékárny, třeba pro ten sirup :0) Celej rok jsem zdravá jak rybička, pak čekám mimčo a hned nějakej zanět prudušek :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
2.5.11 09:11

Co jsem si všimla, spousta těhulek je na začátku nemocných… Já přežila na velice vysokých dávkách pomerančů bez úhony :palec: Jinak hodně holek používá ty homeo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
2.5.11 09:12

paralen na horečku a bolest a na krk bioparox,čaje heřmánkový,lipový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.5.11 09:13
iviiila píše:
Děkuju hoky, skočím si teda do lékárny, třeba pro ten sirup :0) Celej rok jsem zdravá jak rybička, pak čekám mimčo a hned nějakej zanět prudušek :zed: :zed: :zed:

jesli myslíš ten Sinupret, tak to jsou prášky. A pokud tě bolí v krku, tak mě hodně pomáhá Septisan, můžou ho jak těhotné, tak i kojící.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.5.11 09:14

Jjj, u mě to asi nepomáhá, obden dělám buď zeleninový nebo ovocný salát, stravu mám opravdu pestrou a zdravou bych řekla :-) Ale marodím málo kdy, tak doufám, že si to tedy vyberu teď a pak celé těhotenství nic :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.5.11 09:15
dzarunka píše:
paralen na horečku a bolest a na krk bioparox,čaje heřmánkový,lipový

Děkuju, děkuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.5.11 09:15

Já taky normálně nemarodím a v těhotenství jsem nemocná byla několikrát. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.5.11 09:16
barah píše:
iviiila píše:
Děkuju hoky, skočím si teda do lékárny, třeba pro ten sirup :0) Celej rok jsem zdravá jak rybička, pak čekám mimčo a hned nějakej zanět prudušek :zed: :zed: :zed:
jesli myslíš ten Sinupret, tak to jsou prášky. A pokud tě bolí v krku, tak mě hodně pomáhá Septisan, můžou ho jak těhotné, tak i kojící.

Děkuju moc, mamča je zdravotní sestřička, jenže ještě nic netuší, tak jsem se nechtěla vyptávat na léky, to by bylo asi dost divný :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
2.5.11 09:16
barah píše:
iviiila píše:

Já mám Sinupret kapky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1712
2.5.11 09:17

Oni jsou i kapky, ale v lékárně mi řekli, že jsou účinější prášky. Ale znáš to, co jedem řekne, druhý vyvrátí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
2.5.11 09:19

jo jo jo, to nevadí, děkuju moc a určitě dám vědět, co zase řekli mě, že je nejlepší :-D :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
2.5.11 09:26

Ahoj,tak pokud te boli na hrudniku od toho kasle,tak jdi k dr.,muze to byt i na antibiotika.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky