Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj ![]()
Jsem tu s nemiminkovským dotazem, nebo spíše s problémem
.
Zkrátka jsem tmavovláska a ochlupení mám po celém těle. Samozřejmě klasické partie holím. Chloupky se mi ale vyskytují i na břiše i na zádech. Na břiše jsem to vyřešila žiletkou, ale se zády si nevím rady. Mám tam hodně tmavé a husté chloupky.
Samozřejmě to není jak u chlapa, to zas ne.
Ale stejně mě to trápí, jak vzhledově, tak i na dotyk. Je mi teprve 16 let a nevím si moc rady. ![]()
Nějaké tipy, rady, jak se chloupků zbavit, jestli také žiletkou? ![]()
Zajděte na gynekologii na důkladné vyšetření a hormonální panel, jak jste na tom hladinami hormonů.
Pokud byste k tomu měla problematickou menstruaci, tak je tu ještě podezření na polycystické vaječníky.
tak chlupata su taky, ale zada teda snad netknute..
zkus si nachat udelat hormonalni profil na gynde
beres HA? Nemas to po ni?
Mám taky takový problém, opravdu tmavé chloupky a snad všude
Nejvíc mě štve to břicho ![]()
Jestli mas az takovy problem jak vyplyva z tvych 3 diskusi, tak se nech od prakticky lekarky poslat rovnou na endokrinologii. Na gynde ti zkontroluji par hormonu ale nic nevyresi, maximalne nasadi HA.
Já jsem taky huňáč, ale můj chlap má rád plyšáky… Takže pohoda ![]()
Záda si fakt neholím.
Mám ten samý problém, mám chlupy i na začátku zadku a fakt černé a vcelku dlouhé, mám je i na prsou a mezi prsama.
Jsem objednaná na endokrinologické vyšetření, jelikož to mám od narození, doporučuji to i tobě
Mám také chlupatý porost na zádech, ale naštěstí bílé, ale chlupy. Když se podívám přes rameno na světle, vidím všechno
. Mám PCO, spíše jsem měla, po porodu se mi to srovnalo, ale nic s tím neudělám. Ruce si nechávám depilovat. ruce, třísla, podpaží holím ![]()