Chlupy na zádech u ženy

50
19.7.17 01:01

Chlupy na zádech u ženy

Ahoj :mrgreen:
Jsem tu s nemiminkovským dotazem, nebo spíše s problémem :mrgreen:.
Zkrátka jsem tmavovláska a ochlupení mám po celém těle. Samozřejmě klasické partie holím. Chloupky se mi ale vyskytují i na břiše i na zádech. Na břiše jsem to vyřešila žiletkou, ale se zády si nevím rady. Mám tam hodně tmavé a husté chloupky. :,( Samozřejmě to není jak u chlapa, to zas ne. :P Ale stejně mě to trápí, jak vzhledově, tak i na dotyk. Je mi teprve 16 let a nevím si moc rady. :nevim:
Nějaké tipy, rady, jak se chloupků zbavit, jestli také žiletkou? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Ou
24138
19.7.17 01:25

Zajděte na gynekologii na důkladné vyšetření a hormonální panel, jak jste na tom hladinami hormonů.

Pokud byste k tomu měla problematickou menstruaci, tak je tu ještě podezření na polycystické vaječníky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
19.7.17 01:36

8o tak chlupata su taky, ale zada teda snad netknute.. :think: zkus si nachat udelat hormonalni profil na gynde :think: beres HA? Nemas to po ni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.7.17 03:22

Mám taky takový problém, opravdu tmavé chloupky a snad všude :cert: Nejvíc mě štve to břicho :roll:

• Citovat
  • Upravit
5178
19.7.17 07:24

Jestli mas az takovy problem jak vyplyva z tvych 3 diskusi, tak se nech od prakticky lekarky poslat rovnou na endokrinologii. Na gynde ti zkontroluji par hormonu ale nic nevyresi, maximalne nasadi HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
19.7.17 07:48

Já jsem taky huňáč, ale můj chlap má rád plyšáky… Takže pohoda :lol:
Záda si fakt neholím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
12.10.17 14:32

Mám ten samý problém, mám chlupy i na začátku zadku a fakt černé a vcelku dlouhé, mám je i na prsou a mezi prsama.
Jsem objednaná na endokrinologické vyšetření, jelikož to mám od narození, doporučuji to i tobě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7208
16.10.17 15:11

Na zádech to musí být vážně na prd :think: asi řešit u gynekologa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2482
16.10.17 15:16

Mám také chlupatý porost na zádech, ale naštěstí bílé, ale chlupy. Když se podívám přes rameno na světle, vidím všechno :lol: :mrgreen: :D. Mám PCO, spíše jsem měla, po porodu se mi to srovnalo, ale nic s tím neudělám. Ruce si nechávám depilovat. ruce, třísla, podpaží holím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová