Chodí na chat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
921
14.11.18 07:44
@Anonymní píše:
Tyjo, moc se tu se mnou nemazlíte, ale jsem ráda, za to, co jste všichni napsali. Vztah zlikvidovat nehci, moc mi na něm záleží a právě pro to nechci udělat nějakou blbost. Není to tak, že bych denně kontrolovala, jestli byl online. Nevím co mě to dnes popadlo, dva měsíce jsem si na to ani nevzpomněla. Možná jsme čekala, že tam uvidím že tam dlouho nebyl a bude to pro mě uzavřená kapitola. Ale i tak bude nejlepší na to zapomenout. Jen jsem asi potřebovala slyšet, že jsem zbytečně paranoidní. Já byla vždycky ta poslední, která by někoho šmírovala, podezřívala nebo žárlila. Jen je to teď složité, po tom co se mi bývalý do očí vysmál, že nechápe, že jsme si toho půl roku nevšimla, že má jinou…

Nevim proc tolik negativnich reakci? :nevim: pokud si dobre pamatuju, lide byl seznamkovy portal (pokud se neco nezmenilo), takze se nedivim, ze ma zakladatelka jiste obavy (spojene bohuzel s byvalym partnerem) :nevim: nevim, jestli by jste byly v klidu, kdyby jste zjistily, ze ma partner profil na seznamce, ale treba jo - fakt nevim… zakladatelko to ovsem neznamena, ze bys mela partnera kontrolovat apod.
Zkus se o tom s pritelem pobavit (nemyslim scenu ani nic podobneho). Nejak obecne, zeptej se ho, nadnes otazku, jestli je tam jeste aktivni a podle jeho reakce uvidis - zjistis treba, ze je opravdu zbytecne si delat starosti :kytka: mu treba vubec nedochazi, ze bys z toho mohla mit obavy apod. Mela bys to teda probrat s nim, takhle ho budes smirovat, jednou ti treba v hadce prasknou nervy a vysypes to na nej, zjistis, ze v tom je nejaka banalita a budes si pripadat hodne blbe. A zrus si profil, pres ktery ho kontrolujes :kytka:

Příspěvek upraven 14.11.18 v 08:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
14.11.18 08:20

Pokud je tvůj partner takový jako jsi ho popsala (hodný, spolehlivý, ideální chlap do života), tak si s ním promluv o tom, že už tě to delší dobu trápí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
14.11.18 09:06

A co to přesně znamená, že chodí na chat? Taky mám profil na lidech, i když jsem už 9 let zadaná. Občas se tam podívám, ale nepíšu si s nikým, většinou, když jsem na mailu, tak se mrknu. Takže pokud si ho vyloženě neviděla, že chatuje.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
302
14.11.18 09:26

Co takhle si tam taky založit aktivní profil a počkat, až to nadnese on. Případně před ním nechat na PC otevřenou stránku s profilem tak 48h od založení a jít si dát vanu (po 48h už budeš mít v inboxu pár zpráv od místních Don juanů…). A uvidíš, jestli to vnímá jako neškodnou zábavu nebo ne.

„Ale miláčku, já myslela, že ti to nebude vadit, když jsi tam taky…“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
921
14.11.18 09:34
@Dena12 píše:
Co takhle si tam taky založit aktivní profil a počkat, až to nadnese on. Případně před ním nechat na PC otevřenou stránku s profilem tak 48h od založení a jít si dát vanu (po 48h už budeš mít v inboxu pár zpráv od místních Don juanů…). A uvidíš, jestli to vnímá jako neškodnou zábavu nebo ne.„Ale miláčku, já myslela, že ti to nebude vadit, když jsi tam taky…“ :lol:
:lol: :lol: :lol: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
14.11.18 11:11
@Yopii píše: :lol: :lol: :lol: :palec: :palec: :palec:
:pankac: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.11.18 12:57

Souhlasím s @lll14 asi ses ještě nepřenesla přes bývalý vztah. Dle mě tady spoustu slečen přehnaně reaguje. Myslím že hodně žen se po nevydařeném vztahu snaží vyvarovat tomu aby se jim znova stalo něco takového. Já tě naprosto chápu, i když je to přehnané a jde jen o lidé, máš prostě strach že se minulost bude opakovat a jsi skrz to přehnaně opatrná. Nejlepší bude to příteli narovinu říct, omluvit se mu za to že je to přehnané, ale že tě to trápí kvůli zkušenosti z minulosti a když to budeš řešit vklidu tak si myslím že tě tvůj hodný přítel uklidní a ujistí že není čeho se bát. :hug: Nejlepší je snaha to v páru společně vklidu vše vyřešit a hledat pro sebe vzájemně pochopení :oops: myslím že tady by si lepší řešení stejně nenašla :nevim: tak hodně štěstí a ať vám to klape :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
15.11.18 09:46

Řekla bych, že teď má vrabce v hrsti, ale rád by i holuba na střeše.

Jak jinak si vyložit aktivitu partnera na seznamce. Normální to není a nemusíš se s tím smiřovat. Protože když si to budete vzájemně dělat, tak to znamená, že ten vztah není pro vás konečný.
Nesázej příliš nebo všechno na jednu kartu - v tomto případě na partnera, který je aktivní na seznamkovém portálu. Když to není tematický portál - třeba zaměřený na něco konkrétního jako sport, auta … volnočasové aktivity, tak to prostě znamená, že hledá člověka. Chlapa asi ne, takže víš koho.

Tebe našel, jsi lepší než nic, ale asi ne to pravé ořechové. Jinak by s tím čas neztrácel.

Já bych se k němu určitě nestěhovala. Tohle by mně velmi odradilo a brala bych to tak, že nejsem jeho konečná. Neumím slepě věřit a když mám před sebou fakta, tak je beru v potaz.
Ber to tak, že člověk nemusí skončit hned s prvním nebo druhým partnerem napořád, musíš toho třeba také vyzkoušet více než se trvale usadíš. Tvůj kluk se neusadil, když aktivně hledá.
Intuice nikdy neklame. Je to mnohem přesnější než to, co ti kdo napíše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
crempus
15.11.18 14:01
@LaPaloma píše: Řekla bych, že teď má vrabce v hrsti, ale rád by i holuba na střeše.

Jak jinak si vyložit aktivitu partnera na seznamce. Normální to není a nemusíš se s tím smiřovat. Protože když si to budete vzájemně dělat, tak to znamená, že ten vztah není pro vás konečný.
Nesázej příliš nebo všechno na jednu kartu - v tomto případě na partnera, který je aktivní na seznamkovém portálu. Když to není tematický portál - třeba zaměřený na něco konkrétního jako sport, auta … volnočasové aktivity, tak to prostě znamená, že hledá člověka. Chlapa asi ne, takže víš koho.

Tebe našel, jsi lepší než nic, ale asi ne to pravé ořechové. Jinak by s tím čas neztrácel.

Já bych se k němu určitě nestěhovala. Tohle by mně velmi odradilo a brala bych to tak, že nejsem jeho konečná. Neumím slepě věřit a když mám před sebou fakta, tak je beru v potaz.
Ber to tak, že člověk nemusí skončit hned s prvním nebo druhým partnerem napořád, musíš toho třeba také vyzkoušet více než se trvale usadíš. Tvůj kluk se neusadil, když aktivně hledá.
Intuice nikdy neklame. Je to mnohem přesnější než to, co ti kdo napíše.

Taky si to myslím…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí