Přítel se nechal zmanipulovat sousedem, nezastal se mě

320
2.8.13 14:02

Chodí si pro radu za sousedem :(

DObrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, cca před měsícem jsme si s přítelem pronajaly byt s tím že když budeme spolu sami že vše bude jiné. Ale narazily jsme na sousedy, kteří sice ze začátku byly milí ale teď nás akorát stahují a cigerety a dá se říct že v některých věcech využívají přítelovu povahu. No ale k věci. Můj přítel, který je mimochodem dost starý na to aby měl svoje názory a rozhodnutí se začal řídit jejich vztahem a nejspíš to tak chce zařídit i u nás tak jako to mají oni, takže abych já celej den jak pinda delala všechno a on jenom chodil do práce a tím to pro něj hasne, soused mu řekl že si ode mě nechá s át na hlavu a on se toho chytl a chová se ke mě naprosto nepříčetne, od dnešního rána jen brečím že nechápu co se s ním děje, a aby toho nebylo málo tak jsem si u sousedů včera nechala brýle a dneska jsem si pro ně šla se slovy že chci svoje věci a že soused u mě zkončil, on na mě začal řvát a zabouchl, tak jsem silněji zabouchala a on mě chytil mezi prsy a krkem a odstrčil mě na zeď a začal mi sprostě nadávat. Jen proto že jsem mu řekla že skončil. Volala jsem o pomoc přítele protože jsem měla strach, doma jsem mu vysvětlila že by s tím měl něco udělat tak se sebral a šel k němu, po půl hodině jsem na něj klepala že jedu do práce. Tak šel teda přítel domu a vyčetl mi že si za to můžu sama že jsem mu neměla říkat že u mě skončil. Takže já jsem teď ta nejhorší a všichni jsou svatí, jedinej problém je ten že přítel je ten tip člověka co se sebou nechá lehce manipulovat. Chtěla bych Vás poprosit o radu jak na něj, aby se mu otevřely oči a poznal co jsou oni zač. Předem moc děkuji za Vaše názory ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13073
2.8.13 14:05

Svůj k svému :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
2.8.13 14:05

Kdyby to bylo tak jednoduché, tak napíšu odstěhovat se, ale chápu, že to zrovna není jen tak.
Je zvláštní že se přítel nechal takhle zfanatizovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
2.8.13 14:06

Odstěhovat se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
2.8.13 14:08

Přítel se Tě měl zastat ať už jsi řekla cokoliv… Větou že si za to můžu sama by mě akorát donutil si sbalit kufry :! :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
2.8.13 14:08

Nechápu, že se takhle chová. To nepřemýšlí? A ty chceš být s někým, kdo nepřemýšlí a chová se k tobě tímto způsobem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
2.8.13 14:11
@Mejminka píše:
DObrý den, chtěla bych Vás poprosit o radu, cca před měsícem jsme si s přítelem pronajaly byts tím že když budeme spolu sami že vše bude jiné. Ale narazily jsme na sousedy, kteří sice ze začátku byly milí ale teď nás akorát stahují a cigerety a dá se říct že v některých věcech využívají přítelovu povahu. No ale k věci. Můj přítel, který je mimochodem dost starý na to aby měl svoje názory a rozhodnutí se začal řídit jejich vztahem a nejspíš to tak chce zařídit i u nás tak jako to mají oni, takže abych já celej den jak pinda delala všechno a on jenom chodil do práce a tím to pro něj hasne, soused mu řekl že si ode mě nechá s át na hlavu a on se toho chytl a chová se ke mě naprosto nepříčetne, od dnešního rána jen brečím že nechápu co se s ním děje, a aby toho nebylo málo tak jsem si u sousedů včera nechala brýle a dneska jsem si pro ně šla se slovy že chci svoje věci a že soused u mě zkončil, on na mě začal řvát a zabouchl, tak jsem silněji zabouchala a on mě chytil mezi prsy a krkem a odstrčil mě na zeď a začal mi sprostě nadávat. Jen proto že jsem mu řekla že skončil. Volala jsem o pomoc přítele protože jsem měla strach, doma jsem mu vysvětlila že by s tím měl něco udělat tak se sebral a šel k němu, po půl hodině jsem na něj klepala že jedu do práce. Tak šel teda přítel domu a vyčetl mi že si za to můžu sama že jsem mu neměla říkat že u mě skončil. Takže já jsem teď ta nejhorší a všichni jsou svatí, jedinej problém je ten že přítel je ten tip člověka co se sebou nechá lehce manipulovat. Chtěla bych Vás poprosit o radu jak na něj, aby se mu otevřely oči a poznal co jsou oni zač. Předem moc děkuji za Vaše názory ;)

To mám chápat asi tak, že ani před tím nebyl ten vztah růžovej? Předpokládám, že poprvé bydlíš s chlapem - vyznívá mi to tak a taky, že jsi poměrně mladá, takže za mě - dokud můžeš, sbal si věci a uteč, přesně jak píše @tamata svůj k svému, buď ráda, že se to u přítele projevilo tak brzy… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
320
2.8.13 14:12

J8 jsem člověk který nedokáže být sám, nemám finanční prostředky na to abych bydlela sama a domu se vratit nechci. Fakt si nevím rady a hlavně je tady jeden velikej zásadní problém a to ten že ho fakt miluju :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
2.8.13 14:13
@Mejminka píše:
J8 jsem člověk který nedokáže být sám, nemám finanční prostředky na to abych bydlela sama a domu se vratit nechci. Fakt si nevím rady a hlavně je tady jeden velikej zásadní problém a to ten že ho fakt miluju :(

Chtěla si poradit, rady si dostala, to že si zamilovaná žádná z nás neovlivní, ale - každej svého štěstí strůjcem… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Jitka1976
2.8.13 14:15

Nic sousedovi nepůjčuj, hlídej si své věci, peníze atd…nijak už souseda nekomentuj…neexistuje…pokud ho potkáš, pozdrav a jdi…nic víc…(to aby tě „nepomluvil“, že ho nezdravíš :mrgreen: )…pokud bude chtít cokoliv půjčit, ať půjčí přítel…cigarety zrovna nemáš, došly…ale přítel má-on rád půjčí… :mrgreen:…pokud by došlo na půjčky peněz, což je pravděpodobný…opět…já mám kartu, hotovost nemám u sebe, ale „XY“(doplň jméno přítele) ti rád půjčí…viď miláčku???
To by bylo, aby se neprobral…

• Citovat
  • Upravit
11117
2.8.13 14:15

@Mejminka
no, prvni, co me napadlo je - kolik je vam let?
a druhe - vazne chces stravit zivot s clovekem, ktery se chova podle rad souseda? az si najde kamarada, ktery svoji partnerku bije, tak i on prijde a da ti par facek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
2.8.13 14:16

@Mejminka nastav nějaké mantinely, zda na ně nebude chtít přistoupit šla bych pryč. Tímhle jen ztratíš čas!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
2.8.13 14:17

To samé s radami…budete něco kupovat : „Miláčku, koupíme modrou nebo zelenou sedačku???“ Já ti nevím…víš co, jdi se zeptat Karla… (soused) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26833
@Mejminka píše:
J8 jsem člověk který nedokáže být sám, nemám finanční prostředky na to abych bydlela sama a domu se vratit nechci. Fakt si nevím rady a hlavně je tady jeden velikej zásadní problém a to ten že ho fakt miluju :(

No, tak v tom případě s ním zůstaň a za 20, 30 let si nestěžuj, jak sis po… život :nevim: Já bych se odstěhovala od něj, byla by to taková šance, aby mu došlo, že se chová jak idiot, pokud by mu to nedošlo, tak smůla…přeci si nenecháš zničit život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
320

Chci poradit jak na něj aby se sklidnil a uvědomil si pár věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí