Muž plánuje dovču bez nás

137
1.8.13 11:39

Dovča bez nás

Ahoj holky, o svátcích v červenci, jezdí můj muž už několik let s kámoši na kolo, teď máme 1,5 letou holčičku, tak jsme se rozhodli s kamarádkami, že v tu dobu budem jezdit též někam, než být doma, nic méně, kamarádi jedou na týden na vodu, muž chce jet též a to se mi už nelíbí, copak nikdo nedokáže pochopit, že nechci být pořád sama, jenže když ho nepustím, budu semetrika a za všechno můžu já. Copak je to špatné, že chci, aby trávil čas s námi. Samozřejmě, že z těch kamarádů ještě nikdo nemá rodinu. Kdybych na tu dobu mohla aspoň někam jet, ale prostě v tu dobu buď nikdo není doma nebo nemá na mě čas..omlouvám se, ale prostě se potřebuji vypsat.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15319
1.8.13 11:44

No a společnou dovolenou jako rodina máte? A jak dlouhou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264

A mluvila jsi s ním o tom?
Pokud byl letos na těch kolech, tak bych mu asi řekla, že by snad mohla stačit jedna dovolená bez vás. Mě by to teda taky štvalo. Můj muž třeba přišel o dost kamarádů tím, že si pořídil dítě, protože najednou začal mít jiný zájmy, nechodil na všechny akce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
katka379

Já tě chápu - pořád říkám, že nejhorší jsou svobodní kamarádi manžela :cert: :mrgreen:. Tak si zkus na každý den třeba pozvat nějakou kamarádku, někam si zajděte, může u tebe přespat…Není to nic moc, ale lepší než nic. Já bych asi manželovi řekla, že mi to vadí, ale pokud by i tak chtěl jet, jel by…taky bych si připadala jako semetrika, kdybych trvala na tom, ať je doma. Můj muž naštěstí s něčím takovým zatím nepřišel, ale taky má nějaké svoje úlety, jako za svobodna a bezdětna…holt to ti chlapi mají jednodušší. Drž se :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6945
1.8.13 11:45
@kalinkab píše:
Ahoj holky, o svátcích v červenci, jezdí můj muž už několik let s kámoši na kolo, teď máme 1,5 letou holčičku, tak jsme se rozhodli s kamarádkami, že v tu dobu budem jezdit též někam, než být doma, nic méně, kamarádi jedou na týden na vodu, muž chce jet též a to se mi už nelíbí, copak nikdo nedokáže pochopit, že nechci být pořád sama, jenže když ho nepustím, budu semetrika a za všechno můžu já. Copak je to špatné, že chci, aby trávil čas s námi. Samozřejmě, že z těch kamarádů ještě nikdo nemá rodinu. Kdybych na tu dobu mohla aspoň někam jet, ale prostě v tu dobu buď nikdo není doma nebo nemá na mě čas..omlouvám se, ale prostě se potřebuji vypsat.. :?

a proč neches jet s ním, nekam se podívat, on by si na tebe ten den mohl udelat, ale nevím, tohle se svým aprtnerem nezažívám, bud když jede jede sám, ale pak namt o vynharazuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.8.13 11:45

Asi záleží, ja to máte dohodnuté, jestli jedno volno každý zvlášť a druhé společně :think: fakt záleží na dohodě, řekni mu svoji představu, třeba netuší, že chceš být taky chvíli s ním ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
1.8.13 11:47

Těžko říct, to musí on sám… můj taky jede s chlapama, ale je to za rok třeba 3×, ale vždycky na pár dní. Máme dvě děti - 21 měsíců a 6 týdnů a pustím ho. 2 týdny v létě se mi nezdají tak moc.
Můj třeba přijde z práce a dělá v dílně nebo na baráku, tak s námi v součtu taky moc není, ale jinak ot nejde, nadře se jak vůl a zaslouží si odpočinek. Nám se věnuje maximálně jak může a moc teď pomáhá, jak máme miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
1.8.13 11:47

No, to by me hodne stvalo, kdyby s tim prisel…
nejakou spolecnou dovolenou mate taky? chapu, ze chlap potrebuje oraz a jedna samostatna dovolena v pohode, druha uz by me nenechala v klidu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
1.8.13 11:51

A jedete pak ještě spolu na dovolenou? Jestli ne, tak to je hodně blbý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6980
1.8.13 11:51

Jestli jste měli (nebo budete mít) i společnou dovolenou, tak bych to zkousla, ale jestli veškeré své letní volno stráví s kamarády, tak to už bych se asi ozvala :cert: asi bych mu vyloženě nezakázala jet, to si stejně nakonec rozhodne sám, ale rozhodně bych mu to „omlátila o hlavu“ :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
1.8.13 11:52

@kalinkab já bych mu dítě pak nechala a jela někam já, sama nebo s kamarádkami. Odpočineš si, on si užije dítě ;) Ale jinak by asi bylotrochu divné, pokud nejezdíte spolu a ezdili byste výhradně odděleně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
1.8.13 11:52

My jsme se o tom bavili, řekla jsem mu, ať se na to podívá z mé stránky, jak by se mu to líbilo..jedem ještě na 1 dovču, ale opět s kamarády…na jaře jsem nám naplánovala na prázky prodloužený víkend, který se neuskutečnil, nevadí mi to, ale prostě, aby jel ještě na 1 s kamarády, jo, kdyby dítě bylo větší, ale co já s tak malým prckem..no a co se týče kamarádek, ty jedou na tu dovču též, takže já tu budu úplně sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1038
1.8.13 11:53

Pokud už byl na kolech, na druhou dovolenou bez nás bych ho nepustila a klidně budu za semetriku :mrgreen: Jedete někam společně? Nevím kolik má manžel v práci volno ale dva týdny na léto je dost, pak někam v zimě atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
1.8.13 11:56
@kalinkab píše:
My jsme se o tom bavili, řekla jsem mu, ať se na to podívá z mé stránky, jak by se mu to líbilo..jedem ještě na 1 dovču, ale opět s kamarády…na jaře jsem nám naplánovala na prázky prodloužený víkend, který se neuskutečnil, nevadí mi to, ale prostě, aby jel ještě na 1 s kamarády, jo, kdyby dítě bylo větší, ale co já s tak malým prckem..no a co se týče kamarádek, ty jedou na tu dovču též, takže já tu budu úplně sama…

Pak by mi přišlo logický nechat ho jet jednou na týden s chlapama a dvakrát společně. Další rok už třeba pojedete na vodu všichni a nebudete to muset řešit.
Ty kamarádky teda nemají děti nebo už je mají velké, když teď jedou taky na tu vodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
1.8.13 11:59

Navrhni, že když byl sám na kole, ty by jsi mohla jet naopak sama na vodu a on se postarat o dítě ;) jinak jedna odděelena dovolená by mu měla stačit. Pak už to zavání sobectvím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí