Muž plánuje dovču bez nás

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1450
1.8.13 12:28

AŽ DORAZÍ, DEJ MU DÍTĚ A JED NEKAM TY S KÁMOŠKAMA.. A PAK SE DOMLUVTE NA SPOLEČNÉ DOVČE. TAK BYCH TO ŘEŠILA JÁ. NAŠTĚSTÍ TO ŘEŠIT NEMUSÍM. UF. ;) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25186
1.8.13 12:30

Já mám obavy, že jak bys někam jela bez něj jen s malou, tak si na to zvykne a budete nakonec jezdit pokaždý odděleně - nebo do doby než budou mít ti jeho kamarádi rodiny…
Já bych to tak nedělala - nevím, co bych sama s dítětem dělala - to bud radši doma a půjdeme mezi ostatní děti.
NEvím, jaká je tvůj chlap povaha - některý by to vzal jako úlevu a řekne „vidíš, tak je to fajn“ a jiný by si uvědomil, že to tak asi v pořádku není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
1.8.13 12:33

No, ono spíš se mnou ani nepočítali, když se domlouvali…a vzdát se všech aktivit? Já mu rozhodně nic nezakazuji. Já se též musím vzdát kvůli dítěti spousty věcí, nevadí mi to, tak nevidím důvod, proč by pro jednou nemohl on udělat výjimku..a když přišlo řešení, že bych též jela jako doprovod, tak mi bylo řečeno, že stejně bude spát pod širákem a podobně, to je jedna z věcí, která mě mrzí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
1.8.13 12:59

A to, že oni budou spát pod širákem, tak je problém aby si měla stan? Já nevím, ale mě by se dotklo, že se se mnou nepočítá, a asi bych velmi rychle stanovila pravidla, aby se to náhodou neopakovalo příští rok.
Nevím, kdo vymyslel tu blbost, že chlapi od dítěte si potřebujou oddychnout a ženská ať sedí doma, tak rodiče jste snad oba. Buď spolu nebo nic ( a s dítkem 1,5 roku bych jela, už to není mimino)
Jo a klidně bych byla za semetriku, počkej až kamáradi k tomu stádiu také dospějí, pak se budete vy usmívat. ( U nás to bylo také tak, a teď po letech jen rádoby útrpně pokyvuji hlavou).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
1.8.13 15:01
@kalinkab píše:
No, ono spíš se mnou ani nepočítali, když se domlouvali…a vzdát se všech aktivit? Já mu rozhodně nic nezakazuji. Já se též musím vzdát kvůli dítěti spousty věcí, nevadí mi to, tak nevidím důvod, proč by pro jednou nemohl on udělat výjimku..a když přišlo řešení, že bych též jela jako doprovod, tak mi bylo řečeno, že stejně bude spát pod širákem a podobně, to je jedna z věcí, která mě mrzí…

Nepočítali? No tak to bych si teda asi líbit nenechala. Jednou má ženu a dítě, tak by s nimi jaksi měl počítat, ne si plánovat sám jako by byl svobodný. Na jedné samostatné dovolené už byl. Dupla bych si, že tuhle holt bude muset přeplánovat, ayste mohli jet taky (to je takový problém vzít stan?) nebo nepojede vůbec. Je mi jasné, že se mu do toho nechce, protože kamarádi nejspíš budou remcat, že dítě omezuje celou partu. V tom případě bych se pokusila dostat na svoji stranu jejich partnerky (předpokládám tvoje kamarádky) a vysvětlila bych jim, že jelikož vaše dítě je první, vlastně vytváříte precedens. Když teď nepojedeš, až budou mít malé dítě ony, bude se automaticky očekávat, že taky zůstanou doma. Pokud časem děti plánují a nechtějí se stát matkami-kvočnami, je vlastně v jejich zájmu tě podpořit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí