Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, jenom tak pro zajímavost jsem se chtěla zeptat zda tu jste některá štírka a partnera/manžela máte střelce? Jaké to u vás je? Děkuji ![]()
Jooo, znamení
Jen si vybavuju, kdysi na koleji jsem měla střelce…itálie jak hrom, ale po oné postelové stránce největší pecka ![]()
Ano, máme to tak s partnerem a je to první muž, o kterém mohu říci i po letech, že ho opravdu z hloubi své bytosti miluji.
Ale obávám se, že s jeho a mým slunečním znamením to moc nesouvisí ![]()
Jsem střelkyně a můj muž střelec, obecně se štíry vycházíme hůř, mám střelce ségru i tchána, ani jeden z nás by štíra jako partnera nedal. Je tam velmi tenká hranice mezi respektem a pohrdáním
Takže na začátku vztahu, třeba i pracovního vás respektujem, než poznáme vaše slabé stránky, v tom jsme umělci, pak se to zvrtne. Střelci mají velice vyvinutý smysl pro spravedlnost a to i tu, co se jich netýká, to štíři nechápou.
Ale i tak je to hlavně o lidech a ne o znameních, ono totiž najít čistokrevného a kovaného člověka v daném znamení, na které by seděli všeobecně známé charakteristiky je dost těžký. Každej máme to zamení ještě hodně ovlivněný i dalšíma věcma.
Podle mých zkušeností se třenice dostaví časem.
Ano, po postelové stránce je to to nejlepší co jsem měla
ale občas mě štve jak je občas panovačný. Nebo nechce přiznat chybu (ale pak přizná). Ale stejně ho miluju ![]()
Já jsem střelkyně s ascendentem a měsícem ve lvu a můj přítel má skoro všechno ve štíru, kromě ascendentu - toho má raka (takže rodinný a závislý typ)
Neuveritelne si rozumíme. Neuveritelne se milujeme.
On mě vlastně balil - extrémně stydlive, nenapadne. Byla jsem to já, kdo v něm vyvolával vášeň a to platí doteď.
Na druhem rande jsem ho celou noc svadela, ale on odolával. Což obdivuji. Štíři se mohou ze sexu … největší slabost .
Ale když jsem po par hodinách polevila, tak mi dal :t
wo_hearts:
Je TOP v posteli. Ten sex ze mě dělá nymfomanku… jen pro něj 💕 💕 💕 😻 😻 😻
Miluji Tě jsem mu první měsíc říkala často…
I když on nic, ale pak mi z
ačal druhy měsíc říkat “já taky” až mi třetí měsíc začal říkat Milujem Ťa (je Slovák )
Nemůžeme bez sebe byt… mluvíme o budoucnosti… chce nám koupit byt na hypotéku už po 4 měsících vztahu …
Já si ho chtěla vzít za muže poté, co jsme měli první sex 🔥
Miluji
ho