Chodíte na paragraf?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sazkarka Já sice pracuji v kanceláři, ale možnost pracovat z domova u nás v práci není. Jen jednou, když bylo dítě nemocné, jsem si vzala domů spoustu vytištěných věcí, kterými jsem se mohla probírat a bylo potřeba je během pád dnů dodělat. Takže jsem sice měla paragraf (peníze nic moc), ale k tomu jsem doma dodělávala, co jsem si mohla odnést domů, ale v práci to ve finále brali jako samozřejmost a já to dodělávala po nocích, protože dítě vyžadovalo velkou péči. Zástup v práci v té jedné věci prostě nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja hledám práci už rok, pouze na ranní od 7 do 15.30 což u nás na menším městě je nemožné. Babičky 20km a obě bez auta. Já dojízdět za prací nemůžu, nemám auto-manžel má firemní. Dělá vedoucí pozici a na paragraf nemůže, to by se zbláznil, protože řídí velký kolektiv lidí a nemá ho kdo zastoupit. Takže pokud najdu práci, tak na paragrafu budu já, babičky s horečkama hlídat nebudou, takže stejně první 3 dny já. Já sama mám už 6 atb za 2,5 roku. U nás je to takové komplikované, ale v konečném důsledku vše na mně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sazkarka kdepak, jsem sestra na zubním, takže tady opravdu home office nelze
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@surikataXY píše:
ja dělám na ZŠ, neáme žádne sick days, dovolenou během školního roku si brát nemůžu, takže paragraf
Mám to taky tak, bohužel. Paragraf mám často, dědové jsou nemocní (jeden má chemo, druhý je těžký kardiatik), takže v době nemoci tam malý nesmí, tak se nesmí nakazit ani babičky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nastoupila v lednu znovu do práce a budu si také muset vzít na příští týden paragraf, děti už jsou tedy bez teplot ale pořád chrchlají a mají rýmu, tak je ještě týden nechci dávat do školky ať hned zase neonemocní, ještě záleží jestli mi to doktor tedy napíše
- načítám...
- Citovat
- Zmínit