Chodíte na paragraf?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5010
31.1.17 18:11

@Sazkarka Já sice pracuji v kanceláři, ale možnost pracovat z domova u nás v práci není. Jen jednou, když bylo dítě nemocné, jsem si vzala domů spoustu vytištěných věcí, kterými jsem se mohla probírat a bylo potřeba je během pád dnů dodělat. Takže jsem sice měla paragraf (peníze nic moc), ale k tomu jsem doma dodělávala, co jsem si mohla odnést domů, ale v práci to ve finále brali jako samozřejmost a já to dodělávala po nocích, protože dítě vyžadovalo velkou péči. Zástup v práci v té jedné věci prostě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
31.1.17 18:23

Ja hledám práci už rok, pouze na ranní od 7 do 15.30 což u nás na menším městě je nemožné. Babičky 20km a obě bez auta. Já dojízdět za prací nemůžu, nemám auto-manžel má firemní. Dělá vedoucí pozici a na paragraf nemůže, to by se zbláznil, protože řídí velký kolektiv lidí a nemá ho kdo zastoupit. Takže pokud najdu práci, tak na paragrafu budu já, babičky s horečkama hlídat nebudou, takže stejně první 3 dny já. Já sama mám už 6 atb za 2,5 roku. U nás je to takové komplikované, ale v konečném důsledku vše na mně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
31.1.17 18:25

@Sazkarka kdepak, jsem sestra na zubním, takže tady opravdu home office nelze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
827
31.1.17 18:26
@surikataXY píše:
ja dělám na ZŠ, neáme žádne sick days, dovolenou během školního roku si brát nemůžu, takže paragraf :nevim:

Mám to taky tak, bohužel. Paragraf mám často, dědové jsou nemocní (jeden má chemo, druhý je těžký kardiatik), takže v době nemoci tam malý nesmí, tak se nesmí nakazit ani babičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
5.2.17 21:16

Já nastoupila v lednu znovu do práce a budu si také muset vzít na příští týden paragraf, děti už jsou tedy bez teplot ale pořád chrchlají a mají rýmu, tak je ještě týden nechci dávat do školky ať hned zase neonemocní, ještě záleží jestli mi to doktor tedy napíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat