Chodíte nebo pracujete pro skauty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
218
25.2.15 14:53

No ideální jsou pohorky bud kožené nebo goretex ale ty jsou o hodně dražší. Jde o to, aby neměli hned mokré nohy. Znáš děcka, kdejaká kaluž je jejich. Jo a není špatné mít i na jednodenku náhradní ponožky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.6.18 13:44

Skautkou jsem 8 let a tento rok jsem se již přidala do vedení světluškovovského a vlčáckého oddílu i skautského- toť tedy má pozice. Z tohoto příspěvku mě mrzí především to, že si rodiče kolikrát ani neuvědomují, kolik to dá vedoucím práce vůbec připravit kvalitní program pro děti a že to vše dělají pro pocit, že zlepšují svět kolem nás a to, že občas se něco nevydaří s takovým předstihem, s jakým bychom si to přáli, nás mrzí ještě více než Vás. Na dětech nám záleží, ale i nevydařené programy nás posouvají dál pro příště se poučíme. Samozřejmě záleží středisko od střediska a člověk od člověka, ale každý, kdo je u této organizace, dělá, jak nejlépe umí. Emaily posíláme hromadně, protože ze seznamu adres hledat a vyškrtávat pro těch pár rodičů, je promiňte ztráta času-poznamenáme si, jaká je účast, ale pak ručně vyplňovat do dalšího emailu potvrzené účastníky by bylo dalších 20 minut sedět u počítače a hledat v emailech reakce rodičů. Pokud se Vás netýká, tak nevidím problém email smazat nebo ignorovat, nepředpokládám, že by Vás skauti vůbec kdy mohli počtem emailů přehltit. A k té účasti/neúčasti, pokud se stane, že jsme sami se školou/prací nebo čímkoli jiným jako vedoucí, musíme počítat s menší účastí, protože chápeme rodinné akce a je jedině dobře, že děti mají takové zázemí doma! :) U nás v oddíle si plánujeme celý rok předem, že víme data výprav předem, abychom zarezervovali klubovny na přespání a rodiče i my věděli, kdy už máme o program se skautem postaráno :)

Doufám, že už nebudete mít žádné větší problémy ve středisku a skauting neodepíšete :hug: I kdyby se dcera zúčastnila zúčastnila každé druhé výpravy, určitě to stojí za to!:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí