Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Ja byla ted asi 3× na dentalni hygiene. Myslim ze u zubare mit strach z nakazy nemusis, maji rousku, respirator, stit…
Jojo, byla jsem v září na prevenci i na hygieně. Prevenci u zubaře bych neodkládala, virus tu stejně už zůstane.
Chodím a na jaře jsem si střihla dentální hygienu a před tejdnem znova. Podle čekárny bych řekla, že lidi choděj normálně
Sla bych normlane, zubari si objednavaji vetsinou tak, aby se tam lidi nepotkavali
Jdu zrovna zítra na bolest ![]()
Příspěvek upraven 01.11.20 v 14:23
Nás se týkala prevence na jaře druhý den po zavedení nouzového stavu (chodíme společně se synem) a zubař bral jen akutní případy, takže nakonec jsme šli až v létě, ale nebýt těchto okolností, normálně bych šla.
Byli jsme před třemi týdny a tento týden máme zas. Cekarna plná lidí (je to pro víc zubařů), spousta lidí bez roušek nebo s rouškou na půl žerdi a dr. a sestry jen rouška. Takže chápu, taky mám strach…
V červnu jsem byla na dentální hygieně, v lednu, pokud to sama hygienička nezruší, půjdu taky. U zubaře jsem byla začátkem října na preventivní prohlídce a v pátek jdu na předělání plomby znovu.
Zrovna lékaře, pokud to on sám nezruší, bych neodkládala.
A chodím i na rehabilitace kvůli krční páteři, takže bych se nebála. Použij desinfekci, dokud to půjde tak si nech roušku (tj. až na samotném křesle si roušku sundej) a bude to ok ![]()
Příspěvek upraven 01.11.20 v 14:29
Chodím, byli jsme k na jaře jak covid začínal a teď minulý týden i s ročním prckem
a v pohodě
Byla jsem na kotevním implantátu a následně na ortodoncii, kamarád je zubař a když jsem viděla jakým způsobem vše desinfikuje, tak bych strach neměla.. navíc, rouška, rukavice, štít.. pohoda ![]()
@Lil Kitkatt píše:
Byli jsme před třemi týdny a tento týden máme zas. Cekarna plná lidí (je to pro víc zubařů), spousta lidí bez roušek nebo s rouškou na půl žerdi a dr. a sestry jen rouška. Takže chápu, taky mám strach…
Mně pak po 2 hodinách v plné čekárně přišlo upozornění z erousky. A měří se síla signálu, takže moc vysvětlení není. Seděl vedle mě nebo max ob jednoho člověka pozitivní člověk. Bezohledný, který věděl, že jde druhý den na testy. A tu malou místnost těžko za 10 vteřin vydesinfikuji.
@Bubla Bůčková to přišlo hodně brzo. Protože jinak co slýchám, tak to chodí za x dní ![]()
Ahoj,
chodíte teď v téhle době k zubaři? Já byla při první vlně těhotná, takže jsem nešla, měla jsem strach (teď mě to dost mrzí, když vidím jak to vypadá v tuhle dobu), no a teď by to už chtělo, ale nevím, mám strach, doma mimčo, nechci se zbytečně nakazit..