Preventivní zubní prohlídka během koronavirové pandemie

Anonymní
1.11.20 14:09

Chodíte teď k zubaři

Ahoj,

chodíte teď v téhle době k zubaři? Já byla při první vlně těhotná, takže jsem nešla, měla jsem strach (teď mě to dost mrzí, když vidím jak to vypadá v tuhle dobu), no a teď by to už chtělo, ale nevím, mám strach, doma mimčo, nechci se zbytečně nakazit.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35796
1.11.20 14:11

Tak k dětské doktorce taky chodíš, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
1.11.20 14:12

Ja byla ted asi 3× na dentalni hygiene. Myslim ze u zubare mit strach z nakazy nemusis, maji rousku, respirator, stit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116164
1.11.20 14:14

Jojo, byla jsem v září na prevenci i na hygieně. Prevenci u zubaře bych neodkládala, virus tu stejně už zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.11.20 14:14

Chodím a na jaře jsem si střihla dentální hygienu a před tejdnem znova. Podle čekárny bych řekla, že lidi choděj normálně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
1.11.20 14:20

Sla bych normlane, zubari si objednavaji vetsinou tak, aby se tam lidi nepotkavali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
1.11.20 14:21

Jdu zrovna zítra na bolest :)

Příspěvek upraven 01.11.20 v 14:23

• Citovat
  • Upravit
12007
1.11.20 14:21

Nás se týkala prevence na jaře druhý den po zavedení nouzového stavu (chodíme společně se synem) a zubař bral jen akutní případy, takže nakonec jsme šli až v létě, ale nebýt těchto okolností, normálně bych šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.11.20 14:25

Byla jsem v říjnu, zákrok jsem měla plánovaný od května.

• Citovat
  • Upravit
5713
1.11.20 14:26

Byli jsme před třemi týdny a tento týden máme zas. Cekarna plná lidí (je to pro víc zubařů), spousta lidí bez roušek nebo s rouškou na půl žerdi a dr. a sestry jen rouška. Takže chápu, taky mám strach…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
1.11.20 14:28

V červnu jsem byla na dentální hygieně, v lednu, pokud to sama hygienička nezruší, půjdu taky. U zubaře jsem byla začátkem října na preventivní prohlídce a v pátek jdu na předělání plomby znovu.
Zrovna lékaře, pokud to on sám nezruší, bych neodkládala.
A chodím i na rehabilitace kvůli krční páteři, takže bych se nebála. Použij desinfekci, dokud to půjde tak si nech roušku (tj. až na samotném křesle si roušku sundej) a bude to ok :kytka:

Příspěvek upraven 01.11.20 v 14:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2096
1.11.20 14:28

Chodím, byli jsme k na jaře jak covid začínal a teď minulý týden i s ročním prckem :) a v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
1.11.20 14:30

Byla jsem na kotevním implantátu a následně na ortodoncii, kamarád je zubař a když jsem viděla jakým způsobem vše desinfikuje, tak bych strach neměla.. navíc, rouška, rukavice, štít.. pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.11.20 14:39
@Lil Kitkatt píše:
Byli jsme před třemi týdny a tento týden máme zas. Cekarna plná lidí (je to pro víc zubařů), spousta lidí bez roušek nebo s rouškou na půl žerdi a dr. a sestry jen rouška. Takže chápu, taky mám strach…

Mně pak po 2 hodinách v plné čekárně přišlo upozornění z erousky. A měří se síla signálu, takže moc vysvětlení není. Seděl vedle mě nebo max ob jednoho člověka pozitivní člověk. Bezohledný, který věděl, že jde druhý den na testy. A tu malou místnost těžko za 10 vteřin vydesinfikuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
847
1.11.20 14:46

@Bubla Bůčková to přišlo hodně brzo. Protože jinak co slýchám, tak to chodí za x dní :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí