Preventivní zubní prohlídka během koronavirové pandemie

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7257
1.11.20 14:47
@Skaiqy píše:
Byla jsem na kotevním implantátu a následně na ortodoncii, kamarád je zubař a když jsem viděla jakým způsobem vše desinfikuje, tak bych strach neměla.. navíc, rouška, rukavice, štít.. pohoda :)

No tak muj zubar nemel nic, kdyz se mi ptal na obtize, na vrtani si dal obyc. rousku.
Detska zubarka dokonce vrtala diteti nejakou dobu uplne bez niceho, pak ji sestra prinesla rousku.
Ted me boli opet zub a zvazuji, zda toto riziko podstoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.11.20 14:48
@Hamouzka píše:
@Bubla Bůčková to přišlo hodně brzo. Protože jinak co slýchám, tak to chodí za x dní :think:

Ano přišlo to za 2 dny. Den po potvrzení testu. Ten člověk věděl, že jde druhý den na test a přesto do čekárny vstoupil. O dodržování karantény u bezpriznakovych si nedělám iluze, celkově o ohleduplnosti lidí… Zas je šance, že to byla chyba, takovej ignorant by možná neměl zapnutou erousku :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
1.11.20 14:49
@Bubla Bůčková píše:
Mně pak po 2 hodinách v plné čekárně přišlo upozornění z erousky. A měří se síla signálu, takže moc vysvětlení není. Seděl vedle mě nebo max ob jednoho člověka pozitivní člověk. Bezohledný, který věděl, že jde druhý den na testy. A tu malou místnost těžko za 10 vteřin vydesinfikuji.

To snad ani neni mozny, co je ten dotycny za hovado. Nakazi i ostatni a jeste zubare.Mel by dostat tucnou pokutu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Altavista
1.11.20 14:49

Na začátku října jsem měla kontrolu, na začátku prosince mi vymění starou plombou za bílou. Není to akutní, ale fakt nevím čeho bych se měla bát a ten stoletý amalgán tam nechci.

Taky jdu v listopadu na kliniku kvůli vráskám :think:

• Citovat
  • Upravit
26747
1.11.20 14:52
@jannina1 píše:
To snad ani neni mozny, co je ten dotycny za hovado. Nakazi i ostatni a jeste zubare.Mel by dostat tucnou pokutu.

Kdyby zubaře… Byla to ortopedie plná 80 letých lidí. Nás „mladých“ tam bylo všeho všudy pět. Celkem v chodbě 60 lidí. Systém všichni jsou objednáni na 9 nebo 10 :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
1.11.20 14:53

Ano chodím od března často. Přešla jsem k novému zubaři a dává mi zuby komplet dohromady po tom co mi zmrvila předešlá zubařka. Jede pořád bez omezení. Jen má lidí naobjednané tak, aby se nás tam moc nesetkalo. Většinou tak dva, tři a to je ještě z toho důvodu, že jsou v jedné ordinaci dva zubaři on a manželka. Jsou oba mladí, takže asi zase takový strach nemají. Vždy mají oba respirátor bez toho ventilu. Ta původní starší zubařka měla dlouho zavřeno a pak to měla různě s omezením.

Příspěvek upraven 01.11.20 v 14:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jolka86
1.11.20 14:54

Chodím, v květnu jsem byla na dentální hygieně, u zubaře v říjnu. Ono to by se musel člověk úplně izolovat, stejně to někde chytit může.

• Citovat
  • Upravit
21630
1.11.20 14:59

Chodím na veškeré prevence a ošetření, které lékaři nezruší. Většina z nich má objednané lidi tak, aby se nepotkávali. Příští týden mě čekají rehabilitace. Bohužel mi zrušila návštěvu endokrinoložka. Odvolali ji kvůli kovidu do nemocnice, tak zavřela ambulanci. Další termín jsem dostala na druhou polovinu ledna. Takže pokud lékař ordinuje, určitě běž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31026
1.11.20 15:01

Chodim normalne, i s detma, jsme objednani na konkretni hodinu a opravdu to vzdy vyslo, ze jsem tam s nikym nesedeli, max se s nekym mijeli ve dverich. Zubarka sama tento tyden rikala, ze se z personalu nikdo za celou dobu nenakazil, a to na ne lide pul roku celodenne oteviraji usta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
1.11.20 15:03

Proč bych neměla chodit k lékaři? Dokonce jsem byla před měsícem na operaci. Fakt nevím proč bych měla zanedbavat svoje zdraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15174
1.11.20 15:06

Chodím normálne ke všem lékařům. Covid už tu bude pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1573
1.11.20 15:18

Nechápu tyhle zajímavý strachy, chodíte na nákup, ven, k jiným lékařům a zubaře se bojíte? trochu na hlavu, to my bychom se spíš měli bát vás a děláme celý rok bez jediného omezení a lidi chodí naprosto normálně, tedy krom těch co se k nám bojí, ale poté lítají po kauflandu jak smyslů zbavení apropo, u zubaře se můžete nakazit spoustou daleko horších nemocí než je kovid, ale to není potčeba řešit, že? co oči nevidí a uši neslyší…

Příspěvek upraven 01.11.20 v 15:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
1.11.20 15:19
@Anonymní píše:
Ahoj,chodíte teď v téhle době k zubaři? Já byla při první vlně těhotná, takže jsem nešla, měla jsem strach (teď mě to dost mrzí, když vidím jak to vypadá v tuhle dobu), no a teď by to už chtělo, ale nevím, mám strach, doma mimčo, nechci se zbytečně nakazit.. :nevim:

Ahoj, tak zrovna na zubním bych opravdu strach neměla. Všichni jsou v respiratorech, rukavice, štít, vše důkladně vydesinfikovano po každém pacientovi atd. Spíše lekari a sestry mají obavy, jelikož nikdy nevíš, jaký bezpriznakovy pacient to tam přinese…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4650
1.11.20 15:22

Chodím a chodit budu, dokud bude, kdo by mne ošetřil. Jenom od září jsem byla u zubaře třikrát kvůli zánětu a ještě nejsme s léčbou u konce. Na gyndě taky čtyřikrát od září. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5719
1.11.20 15:34
@Bubla Bůčková píše:
Mně pak po 2 hodinách v plné čekárně přišlo upozornění z erousky. A měří se síla signálu, takže moc vysvětlení není. Seděl vedle mě nebo max ob jednoho člověka pozitivní člověk. Bezohledný, který věděl, že jde druhý den na testy. A tu malou místnost těžko za 10 vteřin vydesinfikuji.

Lidi jsou bezohledný. K mamce do práce takhle přišla paní s děckama a hodinu tam s ní něco vyřizovala. Nakonec se jí mamka zeptala, jak se vlastně má a ona, že nic moc, že akorát byla ona i děti na testech na covid. :zed: No a co víc, samozřejmě byla pozitivní ona i jedno dítě. :zed: Normálně na facku.. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí