Chodíte ven v teplacich?

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
5.11.22 20:25

Chodíte ven v teplacich?

Ahoj, taky chodíte všude v teplacich? Já chodím v teplakach do školky, do obchodu, na procházku, do centra si něco vyřídit.. mam teda několikeré značkové drahé. Všimla jsem si, ze po městě chodi v teplakach hodně lidi a nikdo na mě blbě nekouka. Chodíte taky v teplakach? :D přijde mi ze dneska už je to celkem normalni. Anonym protože je to pro mě citlivé info :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9272
5.11.22 20:27

Nikdy 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21492
5.11.22 20:27

Ne, v teplácích ani značkových fakt ven běžně nechodím. Maximálně v nich vyběhnu před barák s košem. Osobně mi to přijde neskutečně buranské, hlavně ty značkové teplákové soupravy, k tomu značkové tenisky a kabelky. Pro mě jsou tepláky cvičební únor a je jedno, kolik stály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.11.22 20:29

Nikam nechodím v teplácích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15734
5.11.22 20:29
@Anonymní píše:
Ahoj, taky chodíte všude v teplacich? Já chodím v teplakach do školky, do obchodu, na procházku, do centra si něco vyřídit.. mam teda několikeré značkové drahé. Všimla jsem si, ze po městě chodi v teplakach hodně lidi a nikdo na mě blbě nekouka. Chodíte taky v teplakach? :D přijde mi ze dneska už je to celkem normalni. Anonym protože je to pro mě citlivé info :D

Chodím… do lesa. Nejsem žádný cíťa přes hadry, ale značkové tepláky na normální nošení mi přijdou děsivě trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
5.11.22 20:30

My bydlíme na vesnici, kde hned přes cestu máme Coop. Když vařím a narychlo něco potřebuji koupit, tak ano, těch pár metrů jdu i v teplácích. Jinak v nich ven nechodím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
5.11.22 20:30
@nozu píše:
Ne, v teplácích ani značkových fakt ven běžně nechodím. Maximálně v nich vyběhnu před barák s košem. Osobně mi to přijde neskutečně buranské, hlavně ty značkové teplákové soupravy, k tomu značkové tenisky a kabelky. Pro mě jsou tepláky cvičební únor a je jedno, kolik stály.

Kombinace všeho je otřesná. Většinou v tom vidím holky, které si hrají na honoraci nebo Romky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
5.11.22 20:31

Nechodím. Jen na chatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747

Školka, Albert, Kik absolvuji občas v takových sportovních neznačkovych teplacich. Na úřad bych nešla do velkého OC taky ne, ty kraso tam potkám spolužačku nebo ex po 10 letech a propadnu se hanbou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
@Zumpa píše:
Chodím… do lesa. Nejsem žádný cíťa přes hadry, ale značkové tepláky na normální nošení mi přijdou děsivě trapné.

Do lesa nebo na sportování ok. Ale jinak ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
5.11.22 20:32

@nozu pro mě je to oblečení na chatu. A kabelka k teplakum je extra super úlet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35411

Nikdy bych nešla v teplákách. Ani žádný nemám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Zumpa píše:

Tuhle jsme letěli na dovolenou a značkový teplaky na sobě měla půlka cestujících. Přijde mi vážně ze dneska už má tento oděv proste jiný punc než dřív- ze se zacly teplaky nosit tak nějak všude

• Citovat
  • Upravit
4454
5.11.22 20:33

Ne, ještě v nouzi do potravin pro něco. Do města bych se propadla studem, do práce máme tepláky vyloženě zakázané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21492
5.11.22 20:33

@topazio no jo, vždyť ty americké celebrity v tom chodí a všichni je obdivují 8) :roll: u běžného člověka to působí trapně, ještě s těmi obrovskými a křiklavými logy, aby bylo jasné, jak moc drahé to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková