Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ne, v teplácích ani značkových fakt ven běžně nechodím. Maximálně v nich vyběhnu před barák s košem. Osobně mi to přijde neskutečně buranské, hlavně ty značkové teplákové soupravy, k tomu značkové tenisky a kabelky. Pro mě jsou tepláky cvičební únor a je jedno, kolik stály.
@Anonymní píše:
Ahoj, taky chodíte všude v teplacich? Já chodím v teplakach do školky, do obchodu, na procházku, do centra si něco vyřídit.. mam teda několikeré značkové drahé. Všimla jsem si, ze po městě chodi v teplakach hodně lidi a nikdo na mě blbě nekouka. Chodíte taky v teplakach?přijde mi ze dneska už je to celkem normalni. Anonym protože je to pro mě citlivé info
Chodím… do lesa. Nejsem žádný cíťa přes hadry, ale značkové tepláky na normální nošení mi přijdou děsivě trapné.
My bydlíme na vesnici, kde hned přes cestu máme Coop. Když vařím a narychlo něco potřebuji koupit, tak ano, těch pár metrů jdu i v teplácích. Jinak v nich ven nechodím.
@nozu píše:
Ne, v teplácích ani značkových fakt ven běžně nechodím. Maximálně v nich vyběhnu před barák s košem. Osobně mi to přijde neskutečně buranské, hlavně ty značkové teplákové soupravy, k tomu značkové tenisky a kabelky. Pro mě jsou tepláky cvičební únor a je jedno, kolik stály.
Kombinace všeho je otřesná. Většinou v tom vidím holky, které si hrají na honoraci nebo Romky.
Školka, Albert, Kik absolvuji občas v takových sportovních neznačkovych teplacich. Na úřad bych nešla do velkého OC taky ne, ty kraso tam potkám spolužačku nebo ex po 10 letech a propadnu se hanbou ![]()
@Zumpa píše:
Chodím… do lesa. Nejsem žádný cíťa přes hadry, ale značkové tepláky na normální nošení mi přijdou děsivě trapné.
Do lesa nebo na sportování ok. Ale jinak ne.
@nozu pro mě je to oblečení na chatu. A kabelka k teplakum je extra super úlet.
@Zumpa píše:
Tuhle jsme letěli na dovolenou a značkový teplaky na sobě měla půlka cestujících. Přijde mi vážně ze dneska už má tento oděv proste jiný punc než dřív- ze se zacly teplaky nosit tak nějak všude
Ne, ještě v nouzi do potravin pro něco. Do města bych se propadla studem, do práce máme tepláky vyloženě zakázané.
@topazio no jo, vždyť ty americké celebrity v tom chodí a všichni je obdivují
u běžného člověka to působí trapně, ještě s těmi obrovskými a křiklavými logy, aby bylo jasné, jak moc drahé to bylo.
Ahoj, taky chodíte všude v teplacich? Já chodím v teplakach do školky, do obchodu, na procházku, do centra si něco vyřídit.. mam teda několikeré značkové drahé. Všimla jsem si, ze po městě chodi v teplakach hodně lidi a nikdo na mě blbě nekouka. Chodíte taky v teplakach?
přijde mi ze dneska už je to celkem normalni. Anonym protože je to pro mě citlivé info