Chodíte ven v teplacich?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10923
5.11.22 21:27
@Anonymní píše:
Praha, 35 let.

Podle me, mladsi generace nema s teplakama problem a uz vubec ne v praze. Starsi by v nich nechodili no. Ale treba se pletu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.22 21:28
@beruska9 píše:
Tak ono se tomu uz zjevne rika „teplakove kalhoty“ a ja uz v nich potkala i zenskou v praci (Praha, kancelar)…no muj salek kafe to fakt neni, ja v nich vybehnu u nas na vesnici k popelnicim nebo na hriste hned pred domem, jinak ne…Na druhe strane, ty tady nekolikraz zminivane dziny byly taky puvodne pracovni kalhoty, v podstate takove monterky a dnes uz jsou o dost jinde…no ale ja uz to prenecham dalsi generaci :mrgreen:

Tak v práci to je moc i na mě :lol: tam bych si je taky nevzala.

• Citovat
  • Upravit
Kolicek95
5.11.22 21:31

A já bych třeba ráda chodila více v sukních a punčochách místo riflí, ale mám problém, že mi punčochy vždy padají a postupně mám rozkrok někde mezi koleny, což nesnáším. A taky jich na to vlastně nemám dost, vyžadovalo by to investici dokoupit hodně punčoch.

• Citovat
  • Upravit
6667
5.11.22 21:32
@DandátkoP píše:
Podle me, mladsi generace nema s teplakama problem a uz vubec ne v praze. Starsi by v nich nechodili no. Ale treba se pletu. :)

Já jsem mladší, než zakladatelka, z Prahy jsem taky a nevzala bych si je na ven, necítila bych se v tom. Ale já nejsem vyznavač módních trendů, kdo je, tak to asi už bere jako něco, co se nosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9773
5.11.22 21:34
@Kolicek95 píše:
Občas v nich vyběhnu s kočárkem uspat děti :oops:, volím ale trasu, abych potkala co nejméně lidí a snažím se dostat co nejrychleji domů :lol:. Obvykle se ale snažím kalhoty vyměnit, ale někdy jsem tak ráda, že obě holky jsou konečne v kočárku, že je pro mě priorita vyjet ven a utnout řev, než co mám na sobě. Spíš by mě zajímalo, kdo nenosíte doma tepláky, co nosíte? 8o Rifle? To je hrozně nepohodlné, ne?
Příspěvek upraven 05.11.22 v 21:15
Šaty, sukně, plandavé kalhoty, občas leginy s dlouhým trikem/tunikou
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
5.11.22 21:34
@klamonožka píše:
Já jsem mladší, než zakladatelka, z Prahy jsem taky a nevzala bych si je na ven, necítila bych se v tom. Ale já nejsem vyznavač módních trendů, kdo je, tak to asi už bere jako něco, co se nosí.

Ja kdyz vidim v cem se praze vsem muze chodit, tak mi prijdou teplaky jeste dost v pohode. :lol: Hlavne, kazdymu je totalne putna co kdo ma na sobe. Jako me je to taky putna, at si kazdej nosi co chce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
5.11.22 21:36

Nosím jenom doma, na venkovní práci nebo na hřiště. Pravda, na to cestování, kdy se dlouho sedí, tak taky fajn.
Okatě značkové teplákovky jdou úplně mimo mé chápání a mimo můj vkus. Ale móda se vyvíjí, holt za deset dvacet let bude chodit v teplákovkách většina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
5.11.22 21:38

Občas vylezu v pyžamu do blízkého parku v pyžamu, protože mi aktuálně v šátku usne dítě a opravdu se s ním nechci převlíct. V ruce mám pytlíček na bobky pro psa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bydlím v širším centru Prahy.

Hezké tepláky mně nepobuřují. Když jsou čisté, tak nevidím rozdíl v legínách, jeansech atd.

Když nemám navázané dítě tak chodím pouze v sukni a šatech.

Jaksi u ostatních mi je to úplně jedno :nevim: Mně tahle poslední móda nesluší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905

Ja mam teplaky rada a nosim je, na doma, ale klidne i na ven, kdyz jdem treba na prochajdu do lesa. Do kramu v pohode. Na urad, do prace nebo k lekari bych si je ale nevzala. Doba, kdy se teplaky nosily jen na telocvik, je uz peknych par let pryc. Moje puboska by v nich chodila nejradeji i do skoly, no to nepovoluju a uplne se mi ta moda teplaky kamkoli nelibi. Na volny cas, proc ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18149
@Lucy75 píše: :mrgreen: jsem horkokrevná a totální exot, takže od března do prosince holé nohy :mrgreen: jinak musíš mít buď vyšší kozačky, aby to nebylo vidět, nebo silonkové ponožky.. jinak takový oděv opravdu vypadá šíleně a to už ty tepláky jsou lepší :mrgreen:
navíc tepláky začínají být poslední dobou nové „rifle“ mladých, fakt je to tak, koukám se svýma puboškama i na různé hauly (jakože nákupy) jejich idolů a tepláky jsou tam vždycky… kdybych je neměla, tak bych si taky myslela, že tepláky patří jen do tělocvičny :lol:

No tak kozačky to je jasné, ale v práci se vyzouvám. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neilika
5.11.22 21:40

Kdyz vidim holku v dobre padnoucich teplacich, nepohorsuje me to a rikam si, ze to kolikrat i vypada dobre, proste jako sportovni obleceni. Na chlapech se mi teplaky nelibi, prijde mi, ze na nich proste vzdycky vypadaji pytlovite.

• Citovat
  • Upravit
24851
5.11.22 21:41

@bigl tam mám lodičky na mírném pohodlném podpatku s plnou špičkou, logicky, abych nikoho neobtěžovala plážově holými prsty u nohou a patama, co potřebují dost často pedikuru :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15332
5.11.22 21:41

Ne, pouze na sport.. a to mam většinou spíš orienťácký hadry..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
5.11.22 21:43
@flybe píše:
Občas vylezu v pyžamu do blízkého parku v pyžamu, protože mi aktuálně v šátku usne dítě a opravdu se s ním nechci převlíct. V ruce mám pytlíček na bobky pro psa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bydlím v širším centru Prahy.

Hezké tepláky mně nepobuřují. Když jsou čisté, tak nevidím rozdíl v legínách, jeansech atd.

Když nemám navázané dítě tak chodím pouze v sukni a šatech.

Jaksi u ostatních mi je to úplně jedno :nevim: Mně tahle poslední móda nesluší.

Kam se hrabou teplaky :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
5.11.22 21:43
@Neilika píše:
Kdyz vidim holku v dobre padnoucich teplacich, nepohorsuje me to a rikam si, ze to kolikrat i vypada dobre, proste jako sportovni obleceni. Na chlapech se mi teplaky nelibi, prijde mi, ze na nich proste vzdycky vypadaji pytlovite.
:mrgreen: jak říkám, dnešní „rifle mladých“, ale navedlas mne na poznatek, že zrovna u mladých mužů (co mi běžně třeba v teplákách chodí k výslechu), je tam toho v jejich partiích vidět daleko více, než v riflích :mrgreen: :lol: kolikrát, třeba po ránu, nelze nevšimnout :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková