Chodíte ven v teplacich?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4140
5.11.22 21:13
@Anonymní píše:
Tuhle jsme letěli na dovolenou a značkový teplaky na sobě měla půlka cestujících. Přijde mi vážně ze dneska už má tento oděv proste jiný punc než dřív- ze se zacly teplaky nosit tak nějak všude

Taky jsem letěla letos na dovcu v teplakovy soupravě… No co, ověšena taskama a dvema malyma detma jsem pohodlí na dlouhe ceste ocenila. Nevim, na co delat parádu zrovna v letadle a škrtit si břicho treba v riflích..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25128
5.11.22 21:13
@ivašot. píše:
My byli v týdnu na obědě v docela nóbl restauraci, jakože nebyl problém tam za oběd ve dvou nechat 4 tisíce. Vedle u stolu seděli 4 kluci, tak 20-25 let, všichni v teplakách. Ve mně to evokovalo staré dobré veksláky :nevim:

Ať se na mě nikdo nezlobí, ale tohle opravdu svědčí o úpadku společnosti. Ono stačí se podívat, jak jsou lidi schopni se dneska obléct do divadla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
5.11.22 21:15

Občas v nich vyběhnu s kočárkem uspat děti :oops:, volím ale trasu, abych potkala co nejméně lidí a snažím se dostat co nejrychleji domů :lol:. Obvykle se ale snažím kalhoty vyměnit, ale někdy jsem tak ráda, že obě holky jsou konečne v kočárku, že je pro mě priorita vyjet ven a utnout řev, než co mám na sobě. Spíš by mě zajímalo, kdo nenosíte doma tepláky, co nosíte? 8o Rifle? To je hrozně nepohodlné, ne?

Příspěvek upraven 05.11.22 v 21:15

• Citovat
  • Upravit
10923
5.11.22 21:15

Měla jsi k tomu chtít jeste dopsat vek a kraj, to by hodne vysvetlilo podle me. :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6667
5.11.22 21:17

@Lucy75 Tak legíny k šatům nebo tunice nejsou žádný módní prohřešek, ne? :nevim:

Já si je doma sem tam vezmu, módu neprožívám ani trochu, ale ven bych s nimi nešla, připadala bych si divně, jak kdybych šla třeba ve spodku od pyžama - prostě jako v oblečení, ve kterém se ven nechodí. To už raději půjdu nakoupit v džínách zašpiněných cestou z pískoviště, než v teplákách.
Mně ani na tu zahradu nepřijdou moc praktické, vždyť to je látka, co se nacucá vodou, jen se otře o trávu, mám pocit, že na tepláky venku musí být absolutní sucho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.22 21:17
@DandátkoP píše:
Měla jsi k tomu chtít jeste dopsat vek a kraj, to by hodne vysvetlilo podle me. :D :mavam:

Praha, 35 let.

• Citovat
  • Upravit
2692
5.11.22 21:18

Tepláky nosím jen na doma, na procházku se psem atd.,do města bych si je nikdy nevzala.
Ale asi je to móda a já už jsem na to stará. Puberťáci to teď nosí hodně i do školy hlavně holky. Mě to teda přijde do školy úlet, ale na volný čas, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
5.11.22 21:19
@Anonymní píše:
Ahoj, taky chodíte všude v teplacich? Já chodím v teplakach do školky, do obchodu, na procházku, do centra si něco vyřídit.. mam teda několikeré značkové drahé. Všimla jsem si, ze po městě chodi v teplakach hodně lidi a nikdo na mě blbě nekouka. Chodíte taky v teplakach? :D přijde mi ze dneska už je to celkem normalni. Anonym protože je to pro mě citlivé info :D

Nikdy, tepláky ven mezi lidi ani omylem. Mohou být klidně od Versaceho, pořád to jsou jenom tepláky. Nejde o to, zda někdo kouká, tady je to všem fuk, ale já bych se v tom cítila blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
5.11.22 21:19

Ano :D Zvlášť teď v těhotenství. Do krámu, s košem, řídím v nich, k doktorce, se psem,… Fakt mi přijde, že je jedno, co si kdo obleče, hlavně ať je to pohodlné přeci. A i kdyby někdo blbě koukal, tak co 😅 je v tom teplo a příjemno 😀 Samozřejmě jsou místa, kam bych si je nevzala. Ale je to každého věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
5.11.22 21:20
@Anonymní píše:
Tak koukám ze tady si nebudeme rozumět :mrgreen: mám několikeré značkové teplaky a hrozne se mi ta teplakova móda líbí- přiléhave teplaky do pasu a k tomu nějaký topik, na to delší bundicka.. ale překvapilo mě ze to někoho pohoršuje jako nevhodné, fakt na mě nikdo blbě nekouka (no možná doktor tuhle blbě ziral, tak tam si to teda už nevemu)

Když je na to postava a je to dívka kolem 18, tak mám celkem pochopení. Ale jinak se mi to teda nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3826
5.11.22 21:20

Nezbytná věc k teplákám je KÉRKA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.22 21:21
@Larry148 píše:
Ano :D Zvlášť teď v těhotenství. Do krámu, s košem, řídím v nich, k doktorce, se psem,… Fakt mi přijde, že je jedno, co si kdo obleče, hlavně ať je to pohodlné přeci. A i kdyby někdo blbě koukal, tak co 😅 je v tom teplo a příjemno 😀 Samozřejmě jsou místa, kam bych si je nevzala. Ale je to každého věc.
:palec:
  • Citovat
  • Upravit
24914
5.11.22 21:24
@bigl píše:
Můžu se zeptat, když si dáš šaty a legíny, tak co si k tomu dáš, ponožky? Já jsem si to tak chtěla párkrát vzít, ale s těmi ponožkami mi to připadlo šílené.
:mrgreen: jsem horkokrevná a totální exot, takže od března do prosince holé nohy :mrgreen: jinak musíš mít buď vyšší kozačky, aby to nebylo vidět, nebo silonkové ponožky.. jinak takový oděv opravdu vypadá šíleně a to už ty tepláky jsou lepší :mrgreen:
navíc tepláky začínají být poslední dobou nové „rifle“ mladých, fakt je to tak, koukám se svýma puboškama i na různé hauly (jakože nákupy) jejich idolů a tepláky jsou tam vždycky… kdybych je neměla, tak bych si taky myslela, že tepláky patří jen do tělocvičny :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
5.11.22 21:25

Chodím v teplakach docela casto no.. Do školky, na hřiště, na procházku s kočárkem, do večerky pro chleba… Blbý mi to nepřipadá. Jsou teda mista, kam bych tak nešla - treba k doktorovi, na úřad, do restaurace, do práce.. Na to mám sukně ;) Co nesnáším jsou rifle…

Příspěvek upraven 05.11.22 v 21:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
5.11.22 21:25

Tak ono se tomu uz zjevne rika „teplakove kalhoty“ a ja uz v nich potkala i zenskou v praci (Praha, kancelar)…no muj salek kafe to fakt neni, ja v nich vybehnu u nas na vesnici k popelnicim nebo na hriste hned pred domem, jinak ne…

Na druhe strane, ty tady nekolikraz zminivane dziny byly taky puvodne pracovni kalhoty, v podstate takove monterky a dnes uz jsou o dost jinde…no ale ja uz to prenecham dalsi generaci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková