Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše:
Tuhle jsme letěli na dovolenou a značkový teplaky na sobě měla půlka cestujících. Přijde mi vážně ze dneska už má tento oděv proste jiný punc než dřív- ze se zacly teplaky nosit tak nějak všude
To je ale hodně smutný příběh.
Na úřad a do obchodního centra bych v teplakach nesla. Necítila bych se v tom. Jinak tepláky nosím. (Praha)
@Švédka87 píše:
@nozu pro mě je to oblečení na chatu. A kabelka k teplakum je extra super úlet.
Teď je to časný módní úlet. ![]()
@topazio píše:
Kombinace všeho je otřesná. Většinou v tom vidím holky, které si hrají na honoraci nebo Romky.
Když jsme u značek:

Příspěvek upraven 05.11.22 v 20:35
@Švédka87 píše:
@nozu pro mě je to oblečení na chatu. A kabelka k teplakum je extra super úlet.
Kabelku nosím takovou větší aby se mi tam vešly věci pro dítě, ale k teplakum nenosím módní kabelky ani boty na podpatku
proste normalni boty, teplaky a jdu. Ale vážně mi přijde ze tak chodi hodně lidi
@Zumpa píše:
To je ale hodně smutný příběh.
Tak zrovna do letadla je to pohodlný tam se to dá i pochopit z praktických důvodu
@Anonymní píše:
Tuhle jsme letěli na dovolenou a značkový teplaky na sobě měla půlka cestujících. Přijde mi vážně ze dneska už má tento oděv proste jiný punc než dřív- ze se zacly teplaky nosit tak nějak všude
Pokud ti to vyhovuje, tak se tak oblékej, to je tvoje rozhodnutí. Já v Praze na ulici potkávám různé kreace. Něco pěkné, něco otřesné. Taková klasika. Ty tady ale evidentně buď potřebuješ utvrdit v tom, že je tvůj způsob oblékání správný a nebo provokuješ jako anonym diskusi, aby tě lidí hejtili.
@nozu píše:
@topazio no jo, vždyť ty americké celebrity v tom chodí a všichni je obdivují![]()
u běžného člověka to působí trapně, ještě s těmi obrovskými a křiklavými logy, aby bylo jasné, jak moc drahé to bylo.
Křiklavá loga nosí holky, které si myslí, že jsou IN nebo Romové. Čím více log, tím větší blbec.
@nozu píše:
Ne, v teplácích ani značkových fakt ven běžně nechodím. Maximálně v nich vyběhnu před barák s košem. Osobně mi to přijde neskutečně buranské, hlavně ty značkové teplákové soupravy, k tomu značkové tenisky a kabelky. Pro mě jsou tepláky cvičební únor a je jedno, kolik stály.
já nechodim v teplakách nikam, mám je jen na doma. Ale občas narychlo třeba jedu pro dceru k metru a jsem líná se převlékat, tak jen vezmu značkovou kabelku s klíčema a sednu do auta. Vždycky se modlim, aby mě nestavěli policajti a já nemusela vystoupit ![]()
@nozu píše:
Pokud ti to vyhovuje, tak se tak oblékej, to je tvoje rozhodnutí. Já v Praze na ulici potkávám různé kreace. Něco pěkné, něco otřesné. Taková klasika. Ty tady ale evidentně buď potřebuješ utvrdit v tom, že je tvůj způsob oblékání správný a nebo provokuješ jako anonym diskusi, aby tě lidí hejtili.
Vůbec. Jen mě zajímají názory na teplaky. Spis téma pro odlehčení. Jinak já je budu nosit dal, tahle diskuze to nezmění
jen mě to zajímá jak to lidi mají
Já vlastně ani žádné tepláky nevlastním
Takže ne, nechodím. A i děti učím, že v teplakach jedině doma nebo na hřiště, rozhodně ne „mezi lidi“.
Teplaky jsou odev na doma nebo na cviceni, pokud je nekdo nosi do mesta, obchodu, k lekari apod. a mysli si jak je cool, prijde mi tak max. nevkusny. To je asi jako jit do opery v džínách ![]()
Na zahradu si je beru, ráda nosím leginy na běh ikdyz nejdu běžet 😄 😄 😄Všude chodím v teplacich ale je to pro mě citlivé info tak anonym, to je moc 😄 😄 😄