Chodíte ven v teplacich?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15871
5.11.22 20:34
@Anonymní píše:
Tuhle jsme letěli na dovolenou a značkový teplaky na sobě měla půlka cestujících. Přijde mi vážně ze dneska už má tento oděv proste jiný punc než dřív- ze se zacly teplaky nosit tak nějak všude

To je ale hodně smutný příběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Na úřad a do obchodního centra bych v teplakach nesla. Necítila bych se v tom. Jinak tepláky nosím. (Praha)

• Citovat
  • Upravit
56505
@Švédka87 píše:
@nozu pro mě je to oblečení na chatu. A kabelka k teplakum je extra super úlet.

Teď je to časný módní úlet. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15871
@topazio píše:
Kombinace všeho je otřesná. Většinou v tom vidím holky, které si hrají na honoraci nebo Romky.

Když jsme u značek:

Příspěvek upraven 05.11.22 v 20:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@Švédka87 píše:
@nozu pro mě je to oblečení na chatu. A kabelka k teplakum je extra super úlet.

Kabelku nosím takovou větší aby se mi tam vešly věci pro dítě, ale k teplakum nenosím módní kabelky ani boty na podpatku :D proste normalni boty, teplaky a jdu. Ale vážně mi přijde ze tak chodi hodně lidi

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.11.22 20:36
@Zumpa píše:
To je ale hodně smutný příběh.

Tak zrovna do letadla je to pohodlný tam se to dá i pochopit z praktických důvodu

• Citovat
  • Upravit
8558

Ne, ani na vycházku se psem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21626
@Anonymní píše:
Tuhle jsme letěli na dovolenou a značkový teplaky na sobě měla půlka cestujících. Přijde mi vážně ze dneska už má tento oděv proste jiný punc než dřív- ze se zacly teplaky nosit tak nějak všude

Pokud ti to vyhovuje, tak se tak oblékej, to je tvoje rozhodnutí. Já v Praze na ulici potkávám různé kreace. Něco pěkné, něco otřesné. Taková klasika. Ty tady ale evidentně buď potřebuješ utvrdit v tom, že je tvůj způsob oblékání správný a nebo provokuješ jako anonym diskusi, aby tě lidí hejtili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
@nozu píše:
@topazio no jo, vždyť ty americké celebrity v tom chodí a všichni je obdivují 8) :roll: u běžného člověka to působí trapně, ještě s těmi obrovskými a křiklavými logy, aby bylo jasné, jak moc drahé to bylo.

Křiklavá loga nosí holky, které si myslí, že jsou IN nebo Romové. Čím více log, tím větší blbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15425
5.11.22 20:37
@nozu píše:
Ne, v teplácích ani značkových fakt ven běžně nechodím. Maximálně v nich vyběhnu před barák s košem. Osobně mi to přijde neskutečně buranské, hlavně ty značkové teplákové soupravy, k tomu značkové tenisky a kabelky. Pro mě jsou tepláky cvičební únor a je jedno, kolik stály.

já nechodim v teplakách nikam, mám je jen na doma. Ale občas narychlo třeba jedu pro dceru k metru a jsem líná se převlékat, tak jen vezmu značkovou kabelku s klíčema a sednu do auta. Vždycky se modlim, aby mě nestavěli policajti a já nemusela vystoupit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.22 20:38
@nozu píše:
Pokud ti to vyhovuje, tak se tak oblékej, to je tvoje rozhodnutí. Já v Praze na ulici potkávám různé kreace. Něco pěkné, něco otřesné. Taková klasika. Ty tady ale evidentně buď potřebuješ utvrdit v tom, že je tvůj způsob oblékání správný a nebo provokuješ jako anonym diskusi, aby tě lidí hejtili.

Vůbec. Jen mě zajímají názory na teplaky. Spis téma pro odlehčení. Jinak já je budu nosit dal, tahle diskuze to nezmění :D jen mě to zajímá jak to lidi mají

• Citovat
  • Upravit
9774

Já vlastně ani žádné tepláky nevlastním :think: Takže ne, nechodím. A i děti učím, že v teplakach jedině doma nebo na hřiště, rozhodně ne „mezi lidi“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
351

Teplaky jsou odev na doma nebo na cviceni, pokud je nekdo nosi do mesta, obchodu, k lekari apod. a mysli si jak je cool, prijde mi tak max. nevkusny. To je asi jako jit do opery v džínách :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
5.11.22 20:40

Ne, žádné nemám, nenosim je ani na doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
5.11.22 20:40

Na zahradu si je beru, ráda nosím leginy na běh ikdyz nejdu běžet 😄 😄 😄Všude chodím v teplacich ale je to pro mě citlivé info tak anonym, to je moc 😄 😄 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková