Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Jen v zimě je nosím na zahradu. Doma je nenosím. Mi je totiž většinu roku horko. Tak mívám holé nohy v sukni nebo 3/4, kraťase doma.
Jinak běžně doma nosím vyřazené sukně, které jsem měla dřív do práce. A myslím si, že se nehodí dál do práce. Ale je mi líto, ať je vyhodím. Tak je nosím na domácí nošení a v těch jdu klidně i do obchodu.
Bydlíme na vesnici a je mi u kmínku, jestli jdu se psem na procházku teď v teplácích nebo mám rifle. Stejně je tma. Klidně cestou zajdu do večerky. Není to škrobené město.
@Anonymní píše:
Ahoj, taky chodíte všude v teplacich? Já chodím v teplakach do školky, do obchodu, na procházku, do centra si něco vyřídit.. mam teda několikeré značkové drahé. Všimla jsem si, ze po městě chodi v teplakach hodně lidi a nikdo na mě blbě nekouka. Chodíte taky v teplakach?přijde mi ze dneska už je to celkem normalni. Anonym protože je to pro mě citlivé info
Jinak si myslím, že se asi moc s pochopením nesetkáváš, když se potřebuješ ujišťovat v anonymní diskuzi ![]()
Já si rada vezmu na sebe tepláky, chodim v nich ven do přírody, venčit psa, případně na nákup. V práci chodím elegantně, tak je to pro mě příjemná změna, převlíknout se do tepláků. Určitě bych, ale v teplakach nešla k doktorovi, na úřad, do kina, do města. Podle mě by slovek měl umět nosit vhodné oblečení. Nedávno jsme byli v divadle a i když to bylo jen představení našich dětí ze zuš, tak mě překvapilo kolik lidí tam přišlo buransky, v koskatych kosilích, kapsacich, na nohou jakési trekové boty apod. Takže i když mám hezké značkové tepláky, určitě v nich nechodim všude.
Tak koukám ze tady si nebudeme rozumět
mám několikeré značkové teplaky a hrozne se mi ta teplakova móda líbí- přiléhave teplaky do pasu a k tomu nějaký topik, na to delší bundicka.. ale překvapilo mě ze to někoho pohoršuje jako nevhodné, fakt na mě nikdo blbě nekouka (no možná doktor tuhle blbě ziral, tak tam si to teda už nevemu)
Ne, v teplakacj nikaam nechodím, ani v těch z odkazu. Na doma dobrý, ale neberu je ani s dětmi na hřiště.
@biancaa píše:
Teplaky jsou odev na doma nebo na cviceni, pokud je nekdo nosi do mesta, obchodu, k lekari apod. a mysli si jak je cool, prijde mi tak max. nevkusny. To je asi jako jit do opery v džínách
U holek jsem si toho vlastně ani nevšimla, ale chlapi v teplácích na ulici vypadají otřesně.
@Kockazvysocan píše:
Jinak si myslím, že se asi moc s pochopením nesetkáváš, když se potřebuješ ujišťovat v anonymní diskuzi
Už sem psala ze je to téma pro odlehčení a ze mě to zajímá. Jinak se o tom s nikým nebavím a nikdo to nekomentuje. Anonym protože nemusí všichni vědět jak XY chodi oblečený v reálném životě ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, taky chodíte všude v teplacich? Já chodím v teplakach do školky, do obchodu, na procházku, do centra si něco vyřídit.. mam teda několikeré značkové drahé. Všimla jsem si, ze po městě chodi v teplakach hodně lidi a nikdo na mě blbě nekouka. Chodíte taky v teplakach?přijde mi ze dneska už je to celkem normalni. Anonym protože je to pro mě citlivé info
tepláky nenosím ani doma. Do lesa nosím sportovní kalhoty, ty nosím i s dětmi na hřiště a a samo s nimi jdu pak z hřiště třeba nakoupit. Ale to je spíš outdoor oblečení než tepláky. Vlastně jedny tepláky mám na chatě a v létě jsem v nich skládala dřevo, tak jo tepláky nosím maximálně na zahradu, když jdu rýt atp. A ty „značkové“ super moderní tepláky nemám ráda. A úplně nesnáším, jak je začínají nosit i děti do školy. Za nás by nás v teplácích vyhnali, a to jsem do školy chodila už v 90. letech. A dnes je za ně snad ještě pomalu chválí. ![]()
@nozu píše:
@topazio no jo, vždyť ty americké celebrity v tom chodí a všichni je obdivují![]()
u běžného člověka to působí trapně, ještě s těmi obrovskými a křiklavými logy, aby bylo jasné, jak moc drahé to bylo.
No jasně, to už tady bylo těsně po revoluci, čím víc pruhů, tím víc Adidas ![]()
@Anonymní píše:
Jinak aby bylo jasno řec je např o takových teplacich https://modivo.cz/…-regular-fit?…Ne o teplacich s vytahanyma kolenama z Lidlu
Teplaky z lidlu vypadaj úplně stejně jako tohle a kolena vytahany nemaj
ale nosim je jen na zahradu a na doma
@nozu píše:
Ne, v teplácích ani značkových fakt ven běžně nechodím. Maximálně v nich vyběhnu před barák s košem. Osobně mi to přijde neskutečně buranské, hlavně ty značkové teplákové soupravy, k tomu značkové tenisky a kabelky. Pro mě jsou tepláky cvičební únor a je jedno, kolik stály.
Tepláky s kabelkou jsou teda vrchol šílenství, asi stejné, jak kdybych si k plesovým koktejlkám dala turistický batoh.
A proč doma chodíte s košem? Nebylo by lepší ho vynést ven?
@xkoup21 píše:
Já chodím v teplakach jen doma a s košem.
A značkové tepláky nemám žádné. Jen obyčejné mám na práci venku. Na rytí nebo uklízení po psím kamarádu mi stačí ty obyčejné. Ještě bych urážela značku
.
@Anonymní píše:
Jinak aby bylo jasno řec je např o takových teplacich https://modivo.cz/…-regular-fit?…Ne o teplacich s vytahanyma kolenama z Lidlu
A v čem jsou lepší? Protože mají logo Guess? ![]()
Vždyť vypadají děsně. Vypadají stejně jako neznačkové. ![]()
@Anonymní píše:
Tak koukám ze tady si nebudeme rozumětmám několikeré značkové teplaky a hrozne se mi ta teplakova móda líbí- přiléhave teplaky do pasu a k tomu nějaký topik, na to delší bundicka.. ale překvapilo mě ze to někoho pohoršuje jako nevhodné, fakt na mě nikdo blbě nekouka (no možná doktor tuhle blbě ziral, tak tam si to teda už nevemu)
Jo, ty vytazeny teplaky do padu jsou úplně nejhorší
![]()