Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@Anonymní píše:
Ahoj, taky chodíte všude v teplacich? Já chodím v teplakach do školky, do obchodu, na procházku, do centra si něco vyřídit.. mam teda několikeré značkové drahé. Všimla jsem si, ze po městě chodi v teplakach hodně lidi a nikdo na mě blbě nekouka. Chodíte taky v teplakach?přijde mi ze dneska už je to celkem normalni. Anonym protože je to pro mě citlivé info
Proč anonym? ![]()
@ivašot. To chápu. Já vlastně párkrát taky běžela v domácím a jen s bundou na to pro dceru na tramvaj. Ale to už byla tma a na ulici nikdo ![]()
V teplákách jdu maximálně doma na zahradu nebo k sousedce na kafe.
Asi záleží kde kdo žije, na vesnici víc tepláků, ve městě víc kalhot ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, taky chodíte všude v teplacich? Já chodím v teplakach do školky, do obchodu, na procházku, do centra si něco vyřídit.. mam teda několikeré značkové drahé. Všimla jsem si, ze po městě chodi v teplakach hodně lidi a nikdo na mě blbě nekouka. Chodíte taky v teplakach?přijde mi ze dneska už je to celkem normalni. Anonym protože je to pro mě citlivé info
@Anonymní píše:
Jé, to je hezký téma. By se líbilo mojí dceři. Ta v nich chodí taky často. A ted´s tou moderní dlouhou prošívanou vestou to vypadá dobře. Mě tepláky nevadí, ale musí prostě sedět. Velikostně. Žádný vytahaný kolena(takový nosím na doma) a 10cm nad botama. To fakt ne. A asi ani NE s kabátem.
@nozu píše:
Ne, v teplácích ani značkových fakt ven běžně nechodím. Maximálně v nich vyběhnu před barák s košem. Osobně mi to přijde neskutečně buranské, hlavně ty značkové teplákové soupravy, k tomu značkové tenisky a kabelky. Pro mě jsou tepláky cvičební únor a je jedno, kolik stály.
Cvičební „únor“
![]()
Jinak aby bylo jasno řec je např o takových teplacich https://modivo.cz/…-regular-fit?…
Ne o teplacich s vytahanyma kolenama z Lidlu ![]()
Taky žádné tepláky ani nevlastním a nejspíš ani nikdy nebudu. To mi nesmí do skříně.
Naposledy jsem snad měla tepláky ve druháku na tělocvik, pak nám povolili legíny ![]()
Chodim v legoskach venčit psa, do práce a normalne ven nosim džíny, sukni nebo šaty. Tepláky snad ani žádný nemám. A rozhodně bych si nekoupila žádný „drahý značkový“.
@Anonymní píše:
Nemám značkové a tato móda mě míjí. Nemám na to ani postavu. Takže doma mám jakési tepláky, které nemají dole gumu a nosím je opravdu jen doma. Na brambory mám montérky.
@Anonymní píše:
Jinak aby bylo jasno řec je např o takových teplacich https://modivo.cz/…-regular-fit?…Ne o teplacich s vytahanyma kolenama z Lidlu
A jaký je v nich rozdíl? 🤣
Zkuste cvičit i v březnu, to už je jaro ve vzduchu. Omlouvám se, ale tak se mi to líbilo, že jsem to musel vyzdvihnout. Jinak plně souhlasím.
@nozu píše:
Ne, v teplácích ani značkových fakt ven běžně nechodím. Maximálně v nich vyběhnu před barák s košem. Osobně mi to přijde neskutečně buranské, hlavně ty značkové teplákové soupravy, k tomu značkové tenisky a kabelky. Pro mě jsou tepláky cvičební únor a je jedno, kolik stály.