Chodítko pro 8 měsíční holčičku

30.7.24 15:25

Chodítko pro 8 měsíční holcicku

Dobrý den, ahoj holky, chtěla bych se zeptat na Váš názor na chodítka pro děti? Naše holčička přišla na to, že se umí postavit a chce to teď skoro pořad :lol: ale asi to sami znáte, musím taky někdy něco udělat taky doma a nejde ji mít pořad zavěšenou na rukou.
Pořad přemyslime, zda choditko pořídit nebo ne :nevim: poradně ještě nestojí, umí se sama postavit na kolinka a z nich na nohy, ale pořad stojí chvíli na cele noze, chvíli na špičce :nevim: :roll: četla jsem už hodně recenzi, ale nevím no…….
Naši nás dávali do choditka pořad a zdraví jsme, tak nevím, proto bych chtěla znát Váš názor?
Děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2490
30.7.24 15:27

Ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
30.7.24 15:30

Chodítko nedoporučuji, mám v kuchyni cestovní postýlku jako ohradku, má tam hračky, vidí na mě.. může se tam stavět jak chce a když spadne, vím, že se mu nic nestane..první dny zkoušel kňučet, ale pochopil že ho stejně na ruce nevezmu a teď je tam rád a já v klidu uvařím, poklidim. pritom na něj mluvím, bafame na sebe a je to v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14701
30.7.24 15:30

Jak myslis to “zavesenou na rukou”? Ze ji vodis za ruce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
30.7.24 15:33

Spousta věcí se dřív dělala a teď už jsou překonané. Chodítko ne, tahat za ruce (hlavně když sama pořádně nestojí) ne.

Ona se rozchodí, nechala bych jí vlastní tempo bez pomůcek.

• Citovat
  • Upravit
749
30.7.24 15:51

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10754
30.7.24 15:54

Máš asi milion chodítek, která dítě tlačí před sebou a zároveň se o něj opírá a drží stabilitu ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3084
30.7.24 15:54

Když jsem potřebovala něco udělat, měla jsem děti v cestovní postýlce :) Za mě teda chodítko taky ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11812
30.7.24 16:06

Ne, nedávala jsem do chodítka, ne do toho co v něm sedi…ani za ruce jsem nevodila, nebo jen hodně výjimečně starší když jsem ji už kvůli velkému pupku a únavě nechtěla nést…ale to už vpodrlstate umělá chodit jen se bála udělat ten krůček bez držení…
Nechala jsem děti prostě stát u nábytku třeba u gauče, konferenčního stolku…tam rozložené hračky nebo nějaké mlsání aby je to na chvíli zabavilo…přemýšlela u mladšího o tom co se tlačí před sebou, ale nakonec si vystačil s kočárkem pro panenku 🤭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.7.24 16:16

Nevodim za ruce to určitě ne, protože ještě ty nozicky neudrží pořádně. Na ruce jsem myslela, ze s ni jsem na zemi a ona přileze a postaví se o mě a já ji pridrzuji, aby neupadla.
Ta postýlka není špatný nápad, stejně ji musíme si pořídit :)
Ona nám neleze, jen se plazí a teď právě má novinku a chce pořad stát, ale bez dozoru ji nechat nemůžu, aby si nevycinkala zoubky… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
30.7.24 16:37

Jak někdo může ve 21. století používat porad tento argument: “ nás dávali do choditka pořad a zdraví jsme, tak nevím”

Nechápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11812
30.7.24 16:39

@VeronikaKor lezení je důležité, měla bys ji k němu motivovat a ne ji pomáhat v tom stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14701
30.7.24 16:40
@VeronikaKor píše: Více

No tak za chvili bude obchazet nabytek. S tim si chvili vystaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10754
30.7.24 16:41
@Maddie764 píše: Více

Za 50 let bude argument,, my od malička koukali při jídle do tabletu a zdraví jsme ".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8858
30.7.24 16:41
@VeronikaKor píše: Více

A to je právě špatně. Lezení, samostatné posazení a až pak následuje chůze. Nemá zpevněných páteř. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí