Chorvatsko letecky

304
15.1.13 22:26

Chorvatsko letecky

Nemáte prosím někdo zkušenosti s dovolenou v Chorvatsku letecky? Nějaké konkrétní doporučení v rozumném dosahu od letiště?

Četla jsem diskuze o hotelu BLUESUN BONACA Bol na ostrově Brač - kdo znáte dobře Chorvatsko - jak dlouho může trvat doprava z letiště?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
15.1.13 23:05

Myslím že na ostrově Brač není letiště, tak musíš počítat s trajektem. Což cestu dosti prodlouží. Ale ostrov Brač a středisko Bol se mě zamlouvalo.Jen v sezoně moc lidí. Byli jsme tam na lodním výletě, jako spousty jiných turistů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
15.1.13 23:20

Díky, nemám právě vůbec představu jak to tam vypadá ani jak dlouho se jede trajektem.

@lasička1 píše:
Myslím že na ostrově Brač není letiště, tak musíš počítat s trajektem. Což cestu dosti prodlouží. Ale ostrov Brač a středisko Bol se mě zamlouvalo.Jen v sezoně moc lidí. Byli jsme tam na lodním výletě, jako spousty jiných turistů.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
15.1.13 23:24

Samotná cesta teajektem nebude tak dlouhá-odhaduji hodinu???Ale nevím, jak často trajekt jezdí, aby nebylo čekání na trajekt zbytečně dlouhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
susenka 0101
16.1.13 07:38

Tak to bych raději jela někam, kde od letiště je to kousek.
Byli jsme v Dubrovníku a bus nás od letiště vezl čtvrt hodinky až k hotelu, paráda. Je to asi 8 let, název hotelu si nemohu vybavit, ale je jich tam hodně, určitě si vybereš:-).
Nebo letět do Splitu a pak máš po pobřeží hafo výběr.

• Citovat
  • Upravit
14856
16.1.13 08:24

My jsme vzdycky jezdivali do Omiše, je to kousek od Splitu. Je to teda uz xxx let, ale libilo se mi tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
16.1.13 08:39

Ahoj letiště je ve Splitu takže ideálně někde poblíž, jinak na Brači, respektive přímo na Bolu jsme byli, letiště tam je, ale bylo to malýms oukromým letadlem, tak nevím jestli tam přistávají i velká…jinak trajektem ze Splitu na Brač je to asi hodinu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
16.1.13 08:40

Jo a ještě teda v celých Chorvatsku je draho ale Bol je teda masakr :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.1.13 08:46

Díky za postřehy. Když tak srovnávám ceny oproti Řecku nebo Turecku, tak to Chorvatsko je pomalu dražší. My jsme tam vždycky byli autem, než jsme měli děti, letecky nemám zkušenost. Jenže vždycky se nám tam líbilo, moře je krásný a jídlo dobrý. Ale je to tak 8-10 let, teď nemám zkušenosti. Plánujeme dovču ještě s jednou rodinou, ti nemají řidiče, takže autem nemůžeme.

@Dice píše:
Jo a ještě teda v celých Chorvatsku je draho ale Bol je teda masakr :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
16.1.13 09:00

Tak potom bych volila fakt letecky do Splitu.
A co se týká cen tak ten rozdíl s Řeckem nebo Tureckem je fakt velkej…my do Chorvatska už nejezdíme(krom toho leteckýho ted v létě), je tam hezký moře ale to je u mě tak všechno, myslím že zájezdy např. do toho Turecka se vyplatí mnohem víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
304
16.1.13 09:10

Jo asi máš pravdu. My jsme poslední roky byli v Řecku, vloni v Turecku, kde máš všechno na co si vzpomeneš, ale to moře tam tak krásný není (ale zase mělo 30 stupňů). Nevím proč, ale na to Chorvatsko pořád ráda vpomínám (možná je to spíš nostalgie a mladý léta cha), ale taky je možný že budu zklamaná a přestanu si to idealizovat. Každopádně děkuju.

@Dice píše:
Tak potom bych volila fakt letecky do Splitu.
A co se týká cen tak ten rozdíl s Řeckem nebo Tureckem je fakt velkej…my do Chorvatska už nejezdíme(krom toho leteckýho ted v létě), je tam hezký moře ale to je u mě tak všechno, myslím že zájezdy např. do toho Turecka se vyplatí mnohem víc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
16.1.13 10:11

No my tam naposled byly na zacatku cervence a to more bylo fakt studeny, a to nejsem nějaká cíťa…
Jako chorvatsko je krásný ale chování místních, ceny a poslední dobou i blbý počasí dost odrazuje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
27.1.13 12:41

Podle mě je to letecky do Chorvatska zbytečně předražené… Když už tak bych letěla jedině až na Černou Horu. Jinak Chorvatsko jedině autem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sága
18.3.13 21:16

Dobrý den, loni jme byli letecky v Chorvatsku a nemělo to chybičku, let Praha-Split cca 1 hod.20min. a poto busem do Tučep cca 1,5hod. Vše bez problémů všem doporučuji. :lol: :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
akzena
10.8.13 01:05

Chorvatsko

Ahoj zrovna jsem se vrátila z Chorvatska, zas tak draho tam není, příští rok chci jet znovu a tentokrát letecky. Už mám i společnost která mi levně pohlídá letenky :dance:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix