Chorvatsko - tip na lokalitu

2
12.10.24 19:11

Chorvatsko - tip na lokalitu

Dobrý den, jdu s dotazem a prosbou. Můžete mi doporučit příjemné místo v Chorvatsku kde se dá strávit týden dovolené? Jezdíme do Chorvatska už 14 let a pokaždé na jiné místo a už nám asi dochází tipy. Představuji si místo kde se dá večer procházet mezi stánkami, dát si zmrzku, něco na chuť. Přes den aby tam byla pekárna, obchod. Dekuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2519
13.10.24 09:02

Doporucuji Gradac, je to tam nadherne, krasna promenada i plaze, na promenade obchudky i hodne restauraci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
494
13.10.24 14:16

Já si vždycky ráda otevřu diskuzi tohoto typu. Těším se, že tam dostanu tip na super skvělé místo, které ještě nikdo neobjevil. No, a ne. Na jednu stranu jsem zklamaná, že zase nic, ale na stranu druhou jsem moc ráda, že lidé chtějí (a asi i masově, což teda vůbec nechápu) jezdit na místa, kde se koncentrují davy dalších turistů a mají tam promenády, atrakce a stánky. A vlastně je to tak dobře. Ty své krásné, tiché a relativně nedotčené lokality bych chtěla zachovat pro další léta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
13.10.24 14:48

Jezdím na KRK. Baška. Krasna pláž i městečko.

• Citovat
  • Upravit
2
13.10.24 14:54

@Kousavysvetr No ono taky záleží na každého z nás co preferuje. Většinou ty odlehlé místa, těžím ze své zkušenosti jsou dost zanedbané a neupravené. Malé města jsou rozbité, nic tam není. Je tam prostě pro nás smutno, bez života. Jednou nám Chorvat říkal, že bohužel daně jdou do větších měst. Taky jsou z toho smutno ale taková je tamní politika.
Máme rádi večerní procházky, lidé, jídlo… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2089
15.10.24 19:13

My máme zkušenost, že odhlehlá špatně přístupná místa jsou vždy nádherná a bez lidí a klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
27.10.24 12:21
@PavlíBu píše: Více

ta Baška je krásná, jak zmiňuje @zmrzlik,
a také Brela - nádherné místo, včera jsem viděla na You Tube vlog nějaká „Život po třicítce“, vypadá to tam fakt luxusně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
27.10.24 13:22
@stinga píše: Více

Já to tam miluju.Hned bych jela :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie