Chovám se normálně?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11117
12.6.16 11:39
@kratkonožka píše:
Ja mu to uz nekolikrat rekla i napsala smskou, at necha me i meho psa na pokoji. Nerespektuje to. Mluvit se s nim normalne neda, neco jsem od nej pred nejakou dobou potrebovala si vzit a udelal mi silenou scenu, rval na me. Prede mnou se v hospode objima se zadanou hospodskou, kdyz tam prijdu, vypada, ze ho snad z toho skoli infarkt, prestane s kamosema komunikovat, jen sedi a cumi, oni ho pak lituji, ale spis z toho maji srandu, fakt kaspar

no, za to z tebe ta vyrovnanost je citit na hony daleko ;)

nerozesla jsem se s kazdym v dobrem, ale u zadneho ex jsem nemela potrebu ho nazyvat kasparem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kacik1988
12.6.16 11:41
@vonajebohyne píše:
Protoze pes neni vec a ma za ta spolecna leta k jejimu expartnerovi vztah. Neni to prostredek, kterym si spolu budou vyrizovat ucty.

Ok, a co kdyby měla např. rybičky, křečka, hada, kočku… To by si je mohl chodit hladit k ní domů? Je to její pes a on by to měl pochopit.

• Citovat
  • Upravit
Kacik1988
12.6.16 11:43
@zuzouš píše:
Netahej do hospody psa a budes mit vyreseno. Zahuleny a hlucny prostredi neni pro zvire to nej. Predpokladam, ze je normalne vychovana a vydrzi doma sama.

Souhlasím se zuzoušem, taky možnost, choď tam bez psa a bude klid.

• Citovat
  • Upravit
125
12.6.16 11:47

Třeba se ti chce jen přiblížit a nebo to dělá z opačného důvodu, chce tě vytáčet zas a znova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 11:48
@Kacik1988 píše:
Souhlasím se zuzoušem, taky možnost, choď tam bez psa a bude klid.

To bohuzel nejde jak jsem psala, jedina moznost sedet se psem doma a to se mi fakt nechce. On musi respektovat co si ja nepreji, ja taky nechodim k nim domu si hladit jejich kocky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 11:49
@SvobodovaH píše:
Třeba se ti chce jen přiblížit a nebo to dělá z opačného důvodu, chce tě vytáčet zas a znova…

Spis vytacet. Jednou jsem rekla, kdyz mu chybi zvire v hospode, at si vezme svoji kocku na voditko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
12.6.16 11:51
@kratkonožka píše:
To bohuzel nejde jak jsem psala, jedina moznost sedet se psem doma a to se mi fakt nechce. On musi respektovat co si ja nepreji, ja taky nechodim k nim domu si hladit jejich kocky

Proboha kolik ti je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
12.6.16 11:51
@Kacik1988 píše:
Já budu asi jedna z mála, ale vůbec se ti nedivím. Je to tvůj pes. Je to pes, ne dítě abys mu ho musela nějak ukazovat, půjčovat atd. Buď si to vyříkejte, vyčistěte vzduch a bavte se jako kamarádi, nebo si vzájemně dejte pokoj - on to bude muset respektovat že už spolu nejste. Kdybys měla třeba křečka, taky by si ho chodil hladit?

souhlasím, majitel psa rozhoduje, kdo ho bude hladit a kdo ne a ostatní to mají respektovat. Ať si ex pořídí vlastního psa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35487
12.6.16 11:53
@kratkonožka píše:
To bohuzel nejde jak jsem psala, jedina moznost sedet se psem doma a to se mi fakt nechce. On musi respektovat co si ja nepreji, ja taky nechodim k nim domu si hladit jejich kocky

Vtipne. Proste nemusi.
Jestli chces mit klid, musis udelat kompromis ( vis, co to je, ze jo)- bud do te hospody nechod a chod jinam, nebo tam chod bez psa ( aspon se nauci byt doma sam - MMCH ty nepracujes?), nebo tam chod v jiny cas a jiny den ( snad tam nechodite denne), nebo ho nech hladit a psa a nesyc na nej jako hysterka a mile se usmivej, mozna ho to tak prekvapi, ze te prestane drazdit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 11:57
@mroe píše:
Vtipne. Proste nemusi.
Jestli chces mit klid, musis udelat kompromis ( vis, co to je, ze jo)- bud do te hospody nechod a chod jinam, nebo tam chod bez psa ( aspon se nauci byt doma sam - MMCH ty nepracujes?), nebo tam chod v jiny cas a jiny den ( snad tam nechodite denne), nebo ho nech hladit a psa a nesyc na nej jako hysterka a mile se usmivej, mozna ho to tak prekvapi, ze te prestane drazdit.

Ja se mile usmivam, jen kdyz se priblizi a zacne otravovat me a psa, tak me usmev prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
12.6.16 11:58

Jsi totálně divná! Vždyt jde o psa!? To je přesně typ ženský, kdyby šlo o dítě, tak najde plno výmluv proč nepůjčí dítě ex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 11:58

Tak me napada, ze duvodem takoveho odporu je to, ze duvodem rozchodu byla nevera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 12:00
@kotýsek píše:
Jsi totálně divná! Vždyt jde o psa!? To je přesně typ ženský, kdyby šlo o dítě, tak najde plno výmluv proč nepůjčí dítě ex.

Nekteri majitele psu si vubec nepreji, aby nekdo cizi jejich psa hladil. Chapu to, protoze pes pak neotravuje jiny lidi. A nemuzes srovnavat dite a psa, to je neco uplne jineho. Snad kdybychom si psa porizovali spolu, to by bylo neco jineho

Příspěvek upraven 12.06.16 v 12:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
12.6.16 12:00
@kratkonožka píše:
To je prave ten problem, ze nevydrzi, je asi rozmazlena a kdyz je doma sama ma separacni uzkost a steka treba hodiny a sousedum se to nelibi

A co te vede k tomu, ze aktivne nepracujes na odbourani separacky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
12.6.16 12:03
@zuzouš píše:
A co te vede k tomu, ze aktivne nepracujes na odbourani separacky?

Je to 8lety pes, to uz pujde tezko. Kdyz jsem v praci je hodna. Rozezna kam jdu, je vycurana potvora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí