Chování kočky v těhotenství

78
30.9.19 18:24

Chovani kocky v tehotenstvi

Ahoj holky,
cetla jsem par prispevku o zmene chovani zviratek v tehotenstvi, ale vetsinou se jednalo o zmenu pri blizicim se porodu ci zmena pri prichodu noveho clena. Zmena se vetsinou tykala agrese.
Muj problem je.. mela jsem toho nejlepsiho, bezproblemoveho, naprosto flegmatickeho vykastrovaneho kocoura. Nikdy jsem nepochopila, ze kocka lidem cura do postele, na veci atd. i vykastrovane. Pro me naproste sci-fi. Jsem v 9tt a jsem na nervove zhrouceni, kocour prodelal v poslednim mesici 2× zanet mocovych cest, presto po vyleceni pocural postel, moji a pritelovo brasnu na notebook, cura mimo zachod.. pri kazdy prilezitosti se nekde vysere. Ja jsem s tim kocourem procestovala pul republiky, nikdy nic.. ted se v prepravce po 3 sekundovy jizde posral, vyvalel se v tom, po ceste tam i zpet, takze jsem ho 2× koupala. Jsem z neho Uplne vytizena, protoze kvuli kocourovi jen pereme a uklizime.. mate s tim nekdo zkusenost? To pocuravani se tyka toho, ze se mu neco nelibi, nebo nastala nejaka zmena, tohle je jedina zmena ktere me napadla.. popripade co vam pomohlo? Ja jsem mela dneska 100 chuti ho zabit, pak jsem z toho samozrejme brecela..znate to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18177
30.9.19 23:58

Řešila bych to znovu s veterinářem. Čůrání mimo záchod je v 90% nemoc, nejspíš to není pořádně vyléčené. Měla jsem kocoura, co trpěl na struvity a bohužel při každé nemoci čural do měkkého. Někdy to vypadalo jako schvalnost, ale vždy se ukázalo, že jde o struvit. U koček je to tak, že když jim to na kočičaku nejde nebo to třeba bolí, spojí si to s místem a jdou to zkusit tam, kde to mají rádi a cítí se bezpečně. Druhá věc je, že jak se někde vycuraji, chodí tam pak dal. Co nejde vyvařit je prakticky na vyhození :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí