Chování sester na dětské jip

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41508
27.9.22 20:00
@nuklear90 píše:
Nic by si na něm nepoznala, je úplně normální, chlap jak hora. Kolikrát se sekne do prstu při práci na zahradě. Jen u dětí je nejistý a hooodně citlivý. To samé se mu stalo při nastřelování uší. Nejdřív jsem šla já, to byl v pohodě, pak dcera a u prvního ucha vyběhl se synem ven. Ještě chci říct, byl u porodu, viděl i co vidět neměl, všechno bylo v pohodě.

a to ti každý problém, co má vypisuje a očekává, že to budeš řešit? moc nechápu, proč to neřeší sám přímo se sestřičkou, pokud je to tak důležité a pokud není, tak nechápu, proč ti to vypisuje…aby tě ještě víc vystresoval??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22078
27.9.22 20:03

Při vší úctě k panu manželovi – jestliže se tam projevuje skutečně tak, jak jsi tady popsala, tak se vůbec nedivím, že k němu sestry přistupují jako k nesvéprávnému jedinci.

Jedinci neschopnému ustát odběr krve, neschopnému vyřešit sebemenší prkotinu bez telefonické asistence manželky… opora jako vyšitá pro malé nemocné dítě :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14682
@nuklear90 píše:
Máte pravdu, asi to manžel hodně nafukuje. Nejsem tam, nevím, co se přesně děje, ale jak říkáte, vše přeposílá mně, ať to nějak řeším na dálku. Ani doma to nemám bez starostí, dcera má ucpaný nos, nemůže pořádně dýchat ani pít a je pěkně protivná. Já jsem teď jak uzlíček nervů a už se těším, až je budu mít doma.
No, už nejsem anonym, tak alespoň si můžete ověřit, že nejsem troll. ;)

Vtipky jsem nemyslela proti tobe. Jen mi to přišlo cele takové zvláštní, jakoze sestra zpovídá dospělého chlapa, jakym způsobem se bude sprchovat :lol: Proč ti vše preposila na dálku? Tak mu rekni, ať ti to nepreposila. Třeba je to sestra sikanatorka, na nem zrejme vycitila, že má v tomto ohledu jisté slabiny a že se necha, a rozjela teror.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260

.

Příspěvek upraven 03.10.22 v 16:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32612
27.9.22 20:04
@Anonymní píše:
Ano, byli jsme v malé vyšetřovně. Já držela malou, manžel seděl s dítětem na židli a sestra mu brala krev na toxikologii. Nemohla najít žílu na předloktí, tak mu vzala krev z žil na ruce, ale začalo to silně krvácet. Sestra měla ruce od krve, začalo to kapat na zem a manžel to nezvládl. Nemá rád nemocnice. Šly z něho jenom šťávy, já to utírala zelenýma utěrkama, uklidnili jsme dítě a pak sestra řekla, že musí udělat ještě odběr z prstu. :zed:

Hele, to má dobrý, že se jenom pozvracel, já už bych ležela na zemi zřejmě. :) Asi jsem parodie na ženskou a nepoužitelná v životě. :roll:
Nesnáším krev, nemocnice, injekce a hlavně odběry krve. Běžně je mi na omdlení a vůbec na to nemůžu koukat.
Chlap asi panikaří, normálně je člověk z pobytu v nemocnici ve stresu, obzvlášť s dítětem, ještě navíc, když ho někdo prudí. Tak plaší, vypisuje a jsi na nervy i ty.
Nehty úplně v pohodě, nechápu stříhání, sprchování holt se musí přizpůsobit, asi to tam tak mají, chlapovi napiš, ať se uklidní, stejně s tím nic neuděláš, do zítra to vydrží.
Držím palce a hlavně klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
27.9.22 20:06

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
27.9.22 20:09
@Anonymní píše:
Chtěla jsem se zeptat na názor. Včera večer syn, 2r 10m (asi) vypil kapičky nasivin. Okamžitě jsme volali na toxikologii a po telefonu vyrazili do nemocnice. Tam nám řekli, že volali též na toxikologii a že nám zapomněli říct, že mu máme dát černé uhlí. Že už je to zbytečné a bude se jen pozorovat. V nemocnici se synem zůstal manžel, já kojím dceru (5 měsíců). Dneska jsem volala, kdy mají návštěvní hodiny, tak mi řekli, ať nejezdím, že by dcera chytila rotaviry a že ho zítra propustí. Večer přišla sestra za manželem, že synovi ostříhá nehty. Ty měl v neděli stříhané. Ohradila jsem se, že v žádném případě, že mu některé zarůstají. Pak chtěl jít manžel vysprchovat sebe a syna a sestra mu zakázala sprchovat se dohromady. Doma se manžel nejdřív osprchuje, syn se mezitím svlékne a pak se sprchují spolu. Prý je to nehygienické a mohli by nás nahlásit. Kam nahlásit? Syna hlídají, testují, naštěstí se žádná otrava nepotvrdila a jen se sleduje. Nemám žádnou zkušenost s dítětem v nemocnici. Je tohle jejich chování normální? Třeba jsem z jiné dimenze já… Vložím ještě fotku těch dlouhých nehtů… Prosím o anonym.

Jestli mají v nemocnici rotaviry, tak mi teda tohle všechno přijde trochu pochopitelný. I když má syn nehty čisté, tak se za nimi prostě víc drží nečistoty, než když jsou úplně na krátko. A u syna s otcem je sice podle mě úplně jedno, jestli se sprchujou spolu, nebo se táta sprchuje se synem, ale chápu, že mají pravděpodobně nějaký hygienický pravidla, který nerozlišují příbuzný/nepříbuzný. A co si budeme, obecně je prostě míň hygienický, když se sprchujou dva lidi najednou než každej sám :D

To mi přijde daleko zvláštnější, že se tě manžel ptá, jestli sestřička smí dítěti ostříhat nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
27.9.22 20:09

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22131
27.9.22 20:12
@nuklear90 píše:
Ano, vše je řešeno se mnou, takže já zavolám sestřičce, řeknu, nehty ostříhám zítra doma a ona mi úplně v pohodě odpoví, že je to v pohodě.

Tak to si tvého muže se synem budou na oddělení pamatovat hodně dlouho. Pokud je to menší nemocnice, tak v celém špitale už máte věhlas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24765
27.9.22 20:16
@nuklear90 píše:
Ano, vše je řešeno se mnou, takže já zavolám sestřičce, řeknu, nehty ostříhám zítra doma a ona mi úplně v pohodě odpoví, že je to v pohodě.

:mrgreen: Hele já si už teda taky myslím, že tam berou manžela jako nesvéprávného jedince. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14682
27.9.22 20:17
@nuklear90 píše:

A umíš si představit, jakou ty sestry mají z vás srandu? Řekla bych, ze bavíte všechny směny. Uměla bych si představit i to, že vymyslely úplnou kravinu a vsadily se o korunu, zda ti i kvůli tomu bude volat :lol: neber si to osobně, ale pracovala jsem s lidmi a někdy se proste člověk chce i neškodně pobavit 8) a stalo se mi samozřejmě i to, že se někdo jiný bavil na muj účet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56274
27.9.22 20:19

Ad krev, když brali krev synovi, já jim u toho omdlela. Stane se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32612
27.9.22 20:25
@jkra píše:
Ad krev, když brali krev synovi, já jim u toho omdlela. Stane se.

Viď, normálka.
Udivuje mi, že školenej personál nemocnice, kterej je zvyklej na ledasco, rozhodí jeden fotřík, co se splaší prostě a holt se nechová podle nemocničního řádu.
A ještě z toho tam budou mít pátý vánoce a půl roku o čem mluvit. :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
27.9.22 20:25

Ja teda uprimne ani nevim, co resite. Proc jste oba dva jak uzlicek nervu a manzel he zrejme nadto totalni podpantoflak, kteryma doma nulovou rozhodovaci pravomic, protoze tohle, co popisujes, je fakt rarita. Proste trochu nestandardni situace, ale vlastne zadnej horor s oba jste z toho uplne hotovi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24765
27.9.22 20:26
@jkra píše:
Ad krev, když brali krev synovi, já jim u toho omdlela. Stane se.

A taky kvůli všemu voláte manželovi/partnerovi, aby to řešil za vás?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty