Chování sester na dětské jip

Anonymní
27.9.22 18:39

Chování sester na dětské jip

Chtěla jsem se zeptat na názor. Včera večer syn, 2r 10m (asi) vypil kapičky nasivin. Okamžitě jsme volali na toxikologii a po telefonu vyrazili do nemocnice. Tam nám řekli, že volali též na toxikologii a že nám zapomněli říct, že mu máme dát černé uhlí. Že už je to zbytečné a bude se jen pozorovat. V nemocnici se synem zůstal manžel, já kojím dceru (5 měsíců). Dneska jsem volala, kdy mají návštěvní hodiny, tak mi řekli, ať nejezdím, že by dcera chytila rotaviry a že ho zítra propustí. Večer přišla sestra za manželem, že synovi ostříhá nehty. Ty měl v neděli stříhané. Ohradila jsem se, že v žádném případě, že mu některé zarůstají. Pak chtěl jít manžel vysprchovat sebe a syna a sestra mu zakázala sprchovat se dohromady. Doma se manžel nejdřív osprchuje, syn se mezitím svlékne a pak se sprchují spolu. Prý je to nehygienické a mohli by nás nahlásit. Kam nahlásit? Syna hlídají, testují, naštěstí se žádná otrava nepotvrdila a jen se sleduje. Nemám žádnou zkušenost s dítětem v nemocnici. Je tohle jejich chování normální? Třeba jsem z jiné dimenze já… Vložím ještě fotku těch dlouhých nehtů… Prosím o anonym.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24633
27.9.22 18:41

Ta sprcha nevím, možná jsou na to nějaké předpisy. Ale ty nehty mi osobně dost dlouhé přijdou, každopádně nevím, proč by to měly řešit sestry v nemocnici. :nevim:

Příspěvek upraven 27.09.22 v 18:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14587
27.9.22 18:42

A jak sestra zjistila, jakym způsobem se chce muž se synem sprchovat? To jim tam šla asistovat nebo co? Nějak si tu situaci neumím představit :P

Jinak mi to cele přijde dost mimo, stříhání nehrnu vážně sestra nemá co řešit 8o maximálně kdyby si všimla nebo byla požádána o nuzticky, ale jinak proč by to dělala :nevim: to na fotce jsou normální nehty, na na stříhání.

Příspěvek upraven 27.09.22 v 18:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21798
27.9.22 18:43

Jsi ve stresu a řešíš blbosti. A opravdu sprchovat se dospělý chlap s dítětem zaráz v nemocnici je trochu divné. Snad to pro jednou manžel zvládne osprchovat dítě oblečený. A nevyžádaná rada, léky a čistící prostředky před dětma zamykat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24633
27.9.22 18:43
@Semtex píše:
A jak sestra zjistila, jakym způsobem se chce muž se synem sprchovat? To jim tam šla asistovat nebo co? Nějak si tu situaci neumím představit :P

Třeba jim tam vlítla těsně před a už byli oba nahatí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14587
27.9.22 18:45
@lucad77 píše:
Třeba jim tam vlítla těsně před a už byli oba nahatí. :mrgreen:

Nebo chlap omylem Zavadil za pohotovostní tlačítko? :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.22 18:48

.

Příspěvek upraven 03.10.22 v 16:44

• Citovat
  • Upravit
Billi
27.9.22 18:51

My se v nemocnici sprchovali se synem dohromady a nikdo to neřešil. :D Byla tam tak blbá sprcha, že bych byla stejně mokrá a se mnou půlka koupelny.
Ale bude to nemocnice od nemocnice a sestra od sestry. Muž byl se synem v nemocnici a sestra jim zakazovala spát v jedné posteli a to i když syn celou noc plakal. Druhou noc přišla jiná sestra a ptala se, proč není syn u tatínka, když tak pláče.
V další nemocnici se rovnou ptali, jestli mají rozestlat pro oba nebo jen jednu postel. A jednou je jen zajímalo, že syn má znaky PAS a jestli to řešíme. Přitom jsme tam byli s něčím jiným. :nevim:
Brala bych to jedním uchem tam a druhým ven.

• Citovat
  • Upravit
824
27.9.22 18:52

Co se týče toho sprchování…Brala bych to jako „jejich místo, jejich pravidla.“ Pokud to není v nemocnici dovoleno, tak bych se prostě přizpůsobila a raději se s personálem nehádala o tom, na co jsme doma zvyklí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322

Sestra se asi minula povolanim, na policajty se studuje jinde.
Pan otec ji mel usmernit.
Jinak revers a domu, to je tak akorat o ty rotaviry.
Pozoruje se par hodin po udalosti, 24 hodin max.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461

Se sprchováním neporadím, já bych to asi udělala stejně, ale nejspíš úplně automaticky, aniž bych to někomu hlásila, takže nevím, jestli by to někdo vůbec zjistil. Nicméně brala bych to tak, že každý má míru tolerance jinde. To máš jako v porodnici - někde se můžou zvencnout z toho, ze kojíš novorozence v posteli, nedej bože s ním ve velké posteli spíš, někde je to běžné a neřeknou ti ani popel.
EDIT: dočetla jsem příspěvek o tom, jak to sestra zjistila… No pokud tam nemají oddělené sprchy pro děti a pro rodiče, tak je hláška o hygieně pitomost. Přece může jít do sprchy nejdřív dítě, pak rodič. Kdyby rodič osprchoval dítě, zavedl ho na pokoj a pak se šel umýt sám, jaký by v tom byl rozdíl? :lol:
Ohledně nehtů si myslím, ze to sestra trochu přehnala, ale neřešila bych, očividně to je nějaký prudící typ. Já jsem měla nedávno opačný zážitek. Syn musel na zákrok s poraněnou rukou. Jel přímo z tábora po 2 týdnech, takže nehty dlouhé a úplně černé. Já jsem si toho nejdřív nevšimla, měla jsem starosti se zařizováním ohledně hospitalizace, až když syna propustili domů po zákroku jsem se zděsila, s jakými paznehty absolvoval vyšetření, zákrok a hospitalizaci. A nikdo neřekl ani slovo, natož aby mu ty nehty stříhali. :nevim:

Příspěvek upraven 27.09.22 v 19:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
27.9.22 18:54

Jedna vec je, co ktere sestre vadi, a druha, nakolik to muze rodici naridit (= nemuze).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.22 18:55

.

Příspěvek upraven 03.10.22 v 16:45

• Citovat
  • Upravit
34322
27.9.22 18:59
@Anonymní píše:
Asi řeším, kapičky jsem měla připravené na stole, po koupání jsem chtěla malé vysát nos a kápnout, aby v noci mohla dýchat. Takže jsem je měla mít celou dobu u sebe a na očích. Manžel šel vylít vaničku, já utírala malou a on je vzal a sedl si s nima pod stůl. :zed: Vím, jsem blbá, byl to mžik. Jsem poučena.

Jezis, to se fakt neospravedlnuj. Nejsi robot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.9.22 19:00

.

Příspěvek upraven 03.10.22 v 16:45

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie