Chování sestřičky u doktorky

604
17.3.14 21:11

Chování sestřičky u doktorky

Ahoj holky,

ja jsem rozčarovaná, a štve mě, že jsem se nechala odbýt..

Ve středu jsem měli jít na očkování MMR, volala jsem sestřičce, že to chci odložet, že mala je nějaká nemocná.. sestra se pořád vyptávala a co ji je.. a proč nechci očkovat.. tak říkám, že ma nějakou zadní rýmu a ona tak přiďte..

tak jsem se sebrala a jela k doktorce.. Doktorku je skvělá.. dcera ma trošku zanícený nosohltan tak ma doporučila kapky a říkala, že samozřejmě očkovat nebudeme a ja jsem byla rada, že to odložíme říkala jsem, že bych to viděla tak na 4-5 měsíc.. doktorka říkala, že konec dubna bude nejlepší.. tak říkám dobře.. doktorka říkal, že jak budu chtít a mala bude zdravá tak si mám zavolat stačí den předem a můžeme přijít.. tak jsem byla ráda..

jake bylo, ale moje probuzení když jsem šla za setrou. ona tak co to očkovani když už jste tady tak můžeme očkovat at už to máme.. ja říkám vždyt je nemocná.. a setra vždyt to jenom rýma! 8o tak ji říkam doktorka říkal, že nebudeme očkovat.. tak vstala a letěla za ní.. přišla a říka no dobre dneska očkovat nebudeme.. tak ja říkam dobře tak nashledanou.. a ona no počkejte tak si musíme objednat nějaký termín.. řikala jsem dobře..tak konec dubna začátek května.. a ona no to nee to je až za měsíc to nemůžeme tak odkládat a ja říkam, vžyt tak jsem domluvené s doktorkou.. a ona no to ne.. a ja říkám ano tak se běžte zeptat.. tak tam zas šla.. pak vzala kalendář škartovala v něm.. a říká 14.dubna. a ja ji říkám zase doktorka říkala konec dubna začátek května.. a ona pak jsou velikonoce a máme to tam plné.. :roll: ja říkám tak později.. a ona nebudeme to odkládat píšu vám 14.dubna 10hodin.. a jelikož byl plná čekárna bylo mi blbé se tam s ní dohadovat.. teď mě to pěkně sere..
ja vím, možná si řeknete, že je to pár dní.. ale jde mi o ten princip.. a taky jsem naštvana na sebe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69235
17.3.14 21:14

To jsi byla u nás, ne? Sestra dokonce vyhrožovala sociálkou, posílala mi doporučené dopisy 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
17.3.14 21:14

@agulla Sestřička je důležitá jako hrábě v poli… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6836
17.3.14 21:15

Není nic jednoduššího než k nim zavolat a přeobjednat se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4316

14.4. bych ráno zavolala, že je malá nemocná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

@Jitka1976 pardon za OT, nová profilovka :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25193
17.3.14 21:17

Na sebe nebuď, bránila si se dost, jestli byla plná čekárna a ona takhle blbě vyhrožovala… až bude termín, zavolej, že nemůžeš a že se ozveš den dopředu, až ti to vyjde. Naše doktorka takhe očkuje v čekárně a pak čekáme 15 minut třeba venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka1976
17.3.14 21:18

@terinka4444 Děééékuju :mrgreen: :hug:

• Citovat
  • Upravit
26270
17.3.14 21:18

Ahoj, nedivím se, že tě to rozladilo.
Ono to ale může být i tak, že to má „na starosti“ sestřička, aby bylo splněno a nevím, jak to s paní dr. mají, jestli třeba lékařka nezapomene, že to doporučila odložit a sestře to pak nevytkne, že se nedodržela doba(je to nesmysl, ale nikdy nevíš :) ).
Další, co mě napadá - chce to mít „odškrtnuto“ co nejdřív, protože pak už má plný diář a ví, že bude muset v práci zůstat o něco déle.
A pak - někde v ordinaci „šéfují“ sestry…zažila jsem nejednou…
Asi bych jí zavolala a řekla, že mi určila náhradní termín, ale už teď vím, že to nepůjde, tak ať navrhne jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
17.3.14 21:19

@agulla já bych si na její chování stěžovala doktorce. Vy se na něčem domluvíte a ona si to bude měnit? To snad ne.
U nás máme sestru normální a dělá vše přesně podle doktorky a jestli jsem to pochopila dobře tak, u Vás očkuje sestra? U nás jen připraví látku a očkuje vše doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
17.3.14 21:19

@agulla tak tam zavolej, žes to přehodnotila a chceš jiný termín, pusa ti neupadne.
@Jitka1976 čtu dneska asi popátý, že máš fajn profilovku…jako né že není fajn, ale užs jí měla, ne, nebo mi blbne pc? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
17.3.14 21:20

Nenech se vytočit, 14.4.tam za olej a řekni ze nemůžete, důvod bych nerikala. a když příště bude mít sestra pindy, bych jí řekla, ze budu jednat jen s dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.3.14 21:21

Tak pro ilustraci, dnes naše zlatá doktorka (sestru nemá, děti si pamatuje jménem atd.) vyplňovala přihlášku do školky. Jo druhý Priorix, tak přijdte jak budete chtít, třeba před letém. A to ani nemluvím o tom, že si na rozdíl od jiných neúčtuje 100 Kč za tu strašnou práci s vyplněním. Miluju jí čím dál víc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3Lu
14272
17.3.14 21:21

@agulla boze to jsou husy ty sestry…ja jsem docela rebel…takze i hexu ockujj od 6m az a jen dve davky :mrgreen:. Se ze me hroutili, tak jsem jim preposlal mejl z hygieny, ze to tak dle zakona lze…stejne tak mmr az pred naxtupem do skolky. Takze md nikdo nedonuti ockovat drive nez ve 2 letech. Ale ja rovnou vzdy reknu…poznacte si, ze my ockujeme az tehdy a tehdy. Jednou mi sestra rekla fo, co ta tva a ja na to…vy jste jen sestra, matka jsem ja, takze to bude podle meho. A je klid. Tady to narizovani ockovani bytostne nesnasim :cert:.
Ten den zavolej, ze je nachlazena, zd nikam ale ven nejdes a ze se sama ozves. Hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
17.3.14 21:23

Tohle chování mi připomíná tu,,naší,, zkusila to a tvrdě narazila. Taky se jednalo o tohle očkování, doktorka skvělá a dá se s ní domluvit, to mě zajímá, sestra je mi šumák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty