Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Attila8 nekdo si rekne ze jsem kruta ale zkus ty utocne skropit studenou vodou az zacnou utocit.
Naopak, jsi tu správně
kde jinde řešit slepice než na emiminu. Chovu zdar ![]()
@Vermion píše:
Naopak, jsi tu správněkde jinde řešit slepice než na emiminu. Chovu zdar
Já taky četla nadpis- chováte se někdo jako slepice? ![]()
@Attila8 rukavice je naprd, to musis byt hned u nich. Porid si hadici a krop je
nebo porid stejnou rasu treba 10kusu a k nim kohouta at je spracuje on. ![]()
Ahoj, tak my slepice máme a tento problém jsme měli vždy, když jsme přinesli nové členky..Vždy si vybraly tu nejslabší, nebo všechny nové příchozí a útočily. Zpočátku nám i některé uhynuly, ale byly to takové ty rok snášející, z výprodeje, takové chudinky..Prostě jsme je na čas separovali, nebo chodili a odháněli klacíkem..Teď nám kohout zmasakroval slepici, tak byla 3 týdny osamocená a kupodivu byla zpět přijata v pohodě..Nic než separace a odhánění asi nepomůže ![]()
@JayLee píše:
@Attila8 nase babicka to vyresila koupenim kohouta a dodneška je v chovu poradek
A to je pravda, akorát pozor na drápy, i kohout to občas přežene
Když je pustíme z výběhu na celou zahradu, tak jdou všichni za kohoutem, do té doby, to byly neukázněné potvory..
@Attila8 píše:
@Ondrášovka.N já je u toho pleskla rukavicí přes palici tak odběhly z hudrováním a dnes jsem se nakrkla a ty dvě ludry zavřela spolu na celý den do kurníku ( s vodou a jídlem ) bez možnosti pastvy a zábavného hrabání, protože jsem od rána poslouchala jak ta vlaška naříká když se jim podařilo ji ďobnout přes plotek…
Ä tomu rikam vychova
![]()
@JayLee píše:
@Attila8 nase babicka to vyresila koupenim kohouta a dodneška je v chovu poradek
Tak tak, nedostatek sexu se projevuje klidně i agresí ![]()
Pořídila bych k nim kohouta. U nás se taky moc nesnášeli mladý a starý, ale s kohoutem už je klid. A to je oproti slepicím prťavý (máme nějakou zakrslou rasu, která vypadá aspoň hezky, když už nic jinýho
). Něco takovýho http://zvirata.hyperinzerce.cz/…idka-beroun/#…
@Attila8 píše:
Nad kohoutem jsem uvažovala, ale manžel o kohoutovi nechce ani slyšet, navíc co mi každý tady z okolí říká tak prej kohouta ne a mě se do kohouta taky nechce, zmetek jen žere ale nic nedává![]()
chlap no
![]()
Ráno hezky kokrhá ![]()
Slepice jsou v tomhle potvory, ty naše si dovolují i na psa
Ale souhlasím s tím, že kohout by tohle vyřešil. Od té doby, co ho máme, je klid a pořádek. Organizuje si je slušně, a jak je nějaká bitka, hezky je srovná do latě. Ten náš je hodný, děti si ho normálně hladí, a je to i taková okrasa mezi těma vynošenkama
Nesežere toho zas až tak moc, aby se nevyplatil ![]()
@Attila8 U toho jak si je zavřela spolu bez možnosti pastvy a zábavného hrabání jsem se fakt nasmála
![]()
Nicméně, pokaždé když jsme přinesli novou slípku, tak trvalo tak týden, než se začlenila a ostatní slepice jí nechali na pokoji, do té doby jí klovali, odháněli… Ale taky jsem pro kohouta zjedná si ve svým slepičinci pořádek a slepice „vede“, jen pozor na kohouty z umělé líhně často skáčou na lidi, radši bych sehnala od někoho vysezeného kohoutka ![]()
Nebo zkusit počkat, jestli se slepice začlení, což věřím, že taky přijde ![]()
@Attila8 Kokrhání mě osobně nevadí. Jsme na vesnici a ráno to tady kokrhá od všech sousedů, takže kokrhání toho našeho se mezi tím úplně ztratí
Jinak o něm ani nevím. A ještě se s ním chlubím, protože je to fakt krasavec ![]()