Chránič matrace na velkou postel

1696
30.6.14 14:19

Chránič matrace na velkou postel

Omlouvám se, jestli to tady již je, ale…
Syn, 4 roky bude mít od léta velkou postel. Bohužel ještě spí v plíně, ráda bych to přes léto zkusila bez (asi 150 pokus…). Potřebuju koupit chránič matrace, více ks, vidím to na 3-4 ks, aby to stíhalo schnout. Na manželskou postel máme Kaarsgaren, zatím se osvědčil (byl počůraný i poblinkaný), ale štve mě, že moc nedrží na posteli, ty gumičky sklouzávají. Prosím, tedy o radu, vaše zkušenosti, jaký chránič se vám osvědčil a potřebuji, aby byl cenově přijatelný (čím míň tím lépe, ten Kaarsgaren stojí na velkou postel cca jeden 500 Kč, raději bych něco levnějšího)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
30.6.14 14:21

Já jsem koupila klasický igelit v drogerii přímo na postel, takový čtverec… na dobu učení mi bohatě stačil teď už ho dva týdny nepoužívám a musím zaťukat, zatím jedna nehoda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
30.6.14 14:25

@statecna.oslice nikdy jsem dite neucila spat bez pliny, tak nevim, jak dlouho to trva (tato sast nas teprv ceka :) ). Ale nestacily byl prebalovaci podlozky? Pouzivam, kdyz mam ms, abych nezaberdelila matraci :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2439
30.6.14 14:26

Já mám doma několik těch KAARSGAREN a drží dobře, nesklouzávají :think: Jsem s nimi spokojená a kupovala jsem je už po několikáté tady
 http://www.nezlobaspi.cz/…200-cm-i487/

Jinak mám doma ještě do dětské postýlky jeden Emitex chránič a u toho mi tedy hlavně vadí, že je o něco menší než matrace :evil: Takže ten nedoporučuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
30.6.14 14:29

Já jsem používala jednorázové podložky Seni soft. Dělají velké rozměry a ještě mají velká křidélka, která se zasunou pod matraci, nalepí a perfektně drží. I když syn když už se počůral, tak stylem že měl pod sebou nasunutou deku a tu počůral

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
30.6.14 14:29

@IvaX
Emitex mám jeden na malou postýlku, taky byl menší, takže do toho nejdu. Je fakt, že máme na manžel. posteli takovu blbou matraci (hodně starou, 3 matrace vedle sebe a na ní jedna tenká), možná to bude tím. Syn bude mít v posteli matraci samozřejmě novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25688
30.6.14 14:30

Mě dneska přišly tyto: http://www.4home.cz/…e-90x200-cm/
Dneska večer budu poprvé zkoušet. Objednala jsem dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
@IvaX píše:
Já mám doma několik těch KAARSGAREN a drží dobře, nesklouzávají :think: Jsem s nimi spokojená a kupovala jsem je už po několikáté tady
http://www.nezlobaspi.cz/…200-cm-i487/Jinak mám doma ještě do dětské postýlky jeden Emitex chránič a u toho mi tedy hlavně vadí, že je o něco menší než matrace :evil: Takže ten nedoporučuju.

Já to stejné prosteradlo kupovala v jisku, za jedno jsem dávala 500,– :zeď: Nám teda na matracich sedí dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016

Kupovala jsem obyčejný v obchodě s látkama a záclonama. Asi za 250 ;) je to to tejné jako do malé postýlky, froté a z druhé strany zátěr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
30.6.14 14:32

@fidela
Díky, na na období, kdy ho prubnu bez plen to asi zkusím, to bych se uprala, chránič matrace až to zvládne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
30.6.14 14:34

My máme z Tesca, myslím že stál 250kč a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
30.6.14 14:34

@Vája
To je krásná cena, až vyzkoušíš (a bude nehoda), dej, prosím, vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
30.6.14 14:36

Náš syn také začal spát bez plenky měsíc před pátýma narozkama, my máme ve velké posteli chránič ze zdravotních potřeb je to nešustivý igelit, který se zasouvá pod matraci nemá gumičky, ale měli ještě s gumičkama, ten teda trochu šustil je to něco podobného jako návleky na boty ten stál snad 30-50 kč přesně si nepamatuju ten náš nešustivý cca do stovky. Dají se koupit i v Ikee, ten obchod nemám vůbec ráda, ale tam je to snad z jedné strany gumové a z druhé froté je to jako prostěradlo. Věřím, že to zvládnete bez velkých nehod, myslím, že čím je dítě starší, tím to víc chápe a dokáže se i samo probudit na čůrání, hodně štěstí a trpělivosti:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.6.14 14:40

Zrovna jsem to řešila se synem. Máme toto http://www.ikea.com/…ts/70253126/, akorát na menší postel (tento rozměr by ale měl být na normální postel). Stačily nám dva, i když se ze začátku syn počůral po obědě i v noci. Nedávala jsem na to žádné prostěradlo, je to z příjemného materiálu, opravdu rychle to schne (nic to nenasákne, takže i malé počůrání se rozleje do velké plochy - proto jsem zrušila i polštář :mrgreen: ). A převlečené je to šup šup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
30.6.14 14:41

@lucypaja
Já se toho úplně děsím, no asi syn bude muset zvyknout, v noci mívá histeráky (když se vzbudí), když má jít na záchod (chce spát), ale snad si to nechá vysvětlit :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák