Dítě chrápe - má ucpaný nos

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
669
26.9.20 12:27

Smrkat ho učíme pořád a on není schopný to pochopit. Smrka do vnitr místo ven.🤦‍♀️ No teď doktorka není na příjmu až v úterý. Nemá vysoké horečky na to abychom někam v dešti spěchali. Tak to do úterý počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13054
26.9.20 12:28

@MattoniUzNeni zadní rýma je problém. Syn na ní i v 8 letech neskutečně trpí. Na nosní mandli už byl, opět mu dorůstá ( starší dcera byla dokonce 2× a i tak dorostla). Prý je na tohle dobrý laser při operaci. Zkus ten Sinupret a hodně zvlhčovat. Držím pěsti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
26.9.20 12:29

@Samina007 dobře děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
26.9.20 12:32

@Samina007 pokusím se v úterý kontaktovat dr aby nám dala žádanku na vyšetření v nemocnici. Aby se podívali a ty dutiny a mandle. Ta operace zní drasticky. No každá operace :mrgreen: já teď ležím doma s operovanym palcem na poliklinice na chirurgii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
26.9.20 12:34

@MattoniUzNeni konvička na výplach nosu
Dělám to se synem od jeho cca 3 let, dnes je mu 11 a už to zvládá nějakou dobu sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
26.9.20 13:23

Dcera měla náběh na zánět dutin předmin. rok. Drka mi doporučila rhino konvičku a proplachovat 5 x denně. Nic lepšího snad neznám, zvládly jsme to bez nasazení atb, do 3 dnů bylo po problému. Konvičku používáme všichni při rýmě, vytáhne totiž z dutin to, co není člověk schopen vysmrkat, dost zkracuje léčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
26.9.20 13:30

Kouknu se na internet co myslíte za konvičku a také se zeptám na tu konvičku v úterý paní doktorky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
26.9.20 13:40

Též trpím na záněty dutin. Pomáhá mi konvička rhino horn, dávám mořskou sůl. Návody ja vyplachovat jsou na youtube. Pak je dobrý Sinupret, psí sádlo (ze psů to není, je to krém, obsahuje směs bylin), a preventivně stříkat do nosu mořskou vodu..a hodně pít! Chce to ale včas podchytit, a nenechat rozjet. Také to chce ten nos vyplachovat denně.
Preji ať je lépe :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
26.9.20 13:40

Jen jsem na tu konvičku zvědavá na reakci jeho. Protože když mu doktoři cpali odsávačku a my tu naší tak byl boj jak když ho vraždí. Takže budu já držet a manžel mu strčí tu konvičku nebo radši naopak. No zkusíme to z ní to zatím jako dobrý nápad ta konvička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
26.9.20 13:42

Děkujeme a naše bývalá dětská dr byla proti mořské soli, prý to ničí sliznici no ale každý doktor jiný názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
26.9.20 13:53
@MattoniUzNeni píše:
Děkujeme a naše bývalá dětská dr byla proti mořské soli, prý to ničí sliznici no ale každý doktor jiný názor

Té soli se tam dává jen trošku, k té konvičce je i odměrka. Nebo můžete vyplachovat obyčejnou kuchyňskou solí. Dražší varianta je vincentka, ale mě to přijde zbytečné. Stačí ta sůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13054
26.9.20 13:55

@MattoniUzNeni mořská sůl je zdravá, ale nesmí se stříkat x krát denně x dní v kuse. Jako u všeho platí, že všeho moc škodí. Zkus pořídit i solnou lampu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
26.9.20 13:56

@MattoniUzNeni Synovi bych se snažila vysvětlit, že to nebolí. Je to trošku zvláštní pocit, jak voda nosem protéká, ale není to bolestivé.
Důležité je při výplachu dýchat pusou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401