Dítě chrápe - má ucpaný nos

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13943
25.10.10 10:44

Moje dítě chrápe jak starý chlap

Tak jsem se zase nevyspala. V noci přišla malá ke mě do postele a během chvilky usnula. Ale já pak nemohla 3 hodiny zabrat. Chrápe jak starej dědek. Nosem! Má ho ucpaný, kapky nepomáhají, ale nic jí z něj neteče, nic nevysmrká, zkoušela jsem dokonce i odsávat vysavačem, i když smrká dobře. Tohle už trvá dobře měsíc. To se nachladila, tekl jí sopel, tak jsme přeléčili mořskou vodou a začalo tohle. Nasivin nepomohl, větrat nepomáhá, mořská voda nepomáhá..už jsem zoufalá :cry:
Jinak teda dýchá přes den pusou a mluví tzv.přes nos. Je slyšet, že má ten frňáček ucpaný, ale jak to z něj dostat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
154
25.10.10 10:50

Ahoj, máme to samý. Nic nepomáhá, přes den je v poho, ale celé noci chrápe. Začala chodit do školky, tak si myslím, že tělo bojuje…k MUDr. se mi jít nechce, protože si myslím, že stejně nic nedoporučí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
25.10.10 10:56

Nechci strasit, ale ja kdyz jsem byla mala, jsem mela neco podobneho a museli mi trhat nosni mandle. Ale opravdu nevim jak to presne vypadalo, uz si to nepamatuju. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
25.10.10 11:05

S chrapanim se taky potykame asi uz 2 mesice, kluk i prestava dychat. Uz jsem z toho nervozni, konzultovala jsem to s pediatrem, muze mit pry tak velkou nosni mandli, ze skoro uzavira dychaci otvor :nevim: Kazdopadne napsala zadanku na vysetreni ORL, uvidime co nam tam reknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
154
25.10.10 11:10

V létě mi na ORL řekla, že má zvětšenou nosní mandly, ale operovat nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
25.10.10 11:16

Někde jsem zaslechla, že na to existujou homeopatika, ale nevím, jestli je to pravda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
25.10.10 12:00

Mým dětem pomáhá Sinupret, je supr na zadní rýmu (kterou normálně nevysmrkají, stéká do krku..bléé:-))a celkové odhlení. POdkládat hlavičku a hodně zvlhčovat vzduch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
25.10.10 12:11

Souhlasím s Eviskou22 Sinupret je nej :dance: rozpouští hlen. nic jiného už ani nepoužívám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
25.10.10 15:19

kamarádky malej měl stejný problém a zabralo mu až odstranění nosních mandlí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
19.9.14 08:26

Maminky, poprosím o oživení diskuze. Také nás nyní trápí teto problém. Přesně jak je výše uvedeno, po prodělaném pořádném nachlazení naše 4 letá slečna nemůže dýchat nosem, v noci chrápe a mluví hodně přes nos. Jinak nebývá příliš nemocná. O trhání mandlí nerada slyším, mohu se zeptat, jakou máte zkušenost, případně jaké bylinky nebo kapky do nosu pomohly? Moc děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
19.4.17 22:25

@Vec01 prosím jak jste dopadly? pomohlo dceři něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
20.4.17 07:31

@malavelka Zdravím Vás, už je to nějakou dobu, ale pamatuji si, že velmi pomohly jedny homeopatika, které mi doporučila paní lékárnice. Ani jsem tomu nechtěla věřit, zkusím najít ten název :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
7.8.18 18:35

@Vec01 Zdravim,vite prosim nazev tech homeopatik? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
9.8.18 09:39

@Misel111 Bohužel, už je to dlouho, nepodařilo se mi dohledat, krabičku už nemám. Zkuste popsat problém v lékárně, třeba poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
26.9.20 12:10

Ahoj. Před cca rokem měl syn zánět dutin. Jelikož se neuměl vysmrkat a neumí do dnes. On si veme kapesník, ale tahá to dovnitř, takže kapesník je čistý. No měl tenkrát horečky 40 týden v Thomayrove nemocnici nás poslali na Orl a tam mu 14 dní odsavali dokavad neklesli horečky. Poté další týden docházel do Bránika na Orl dokavad se nevylecil.
Teď má od pátku opět rýmu, teď v poledne začal kašlat. Což znamená zadní rýmu. Bojím se, že když se nevysmrká skončí na Orl nebo s tím jak tu řešíte mandle. No tak po státním svátku zavolám dr jestli se mu zhorší zase horečka. Zatím 37 takže dobrý ale v noci se nevyspim. Ještě, že mám dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí