Chrapot u mimča

625
11.1.06 19:42

chrapot u mimča

Ahoj,
dcera měla minulý týden rýmu, kašel nás minul. Rýma už odešla, teploty dávno taky, ale dcera už několikátý den chraptí. Nelepší se to, spíš naopak. Jinak nevypadá, že by jí něco bylo. Ten chrapot není žádná tragédie, myslela jsem, že to odezní samo, ale už jsem trochu znejistěla.

Poradíte prosím?
Děkuju

Jana+Kačenka 1 rok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
625
12.1.06 08:16

čauky,
tak já to zkouším ještě jednou-jestli by někdo nevěděl.
 Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ET
87
12.1.06 08:26

ahoj, naše malá před Vánoci taky chraptěla, asi 3dny jsem si říkala, že to nic není. Pak jsem ji odvezla k Dr., ale spíš jsem čekala, že se mi vysměje.. ejhle, byla to laryngitida.. Dr. mě pořád varovala ať ji nenechávám ani chvíli samotnou (dceru..), že by se mohla začít dusit, kdyžtak prý ihned s ní ven na mráz a do nemocnice, že můžou tihle prckové i přestat dýchat.. nechci strašit, jen píšu, co se stalo nám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
879
12.1.06 09:31

Já znám taky dobře nepřítele laryngitidu :evil: Není to žádná sranda a nám to pak přecházelo v obstrukční bronchitidy,byli jsme i v nemocnici.Rozhodně bych návštívila lékaře.My jsme u toho neměli nikdy teploty :! a taky jsem často měla pocit,že jdeme zbytečně.A bohužel ne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
625
12.1.06 09:37

No nazdar, díky za odpovědi, i když jste mě moc nepotěšili. Evidentně poběžíme k doktorce:-(

Díky
Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.1.06 17:33

Doufam, ze jste u doktorky nedopadli spatne - sama pridam jeste jednu zkusenost. Nas maly byl poradne nachlazeny, mel rymu, kasel, pak se pridaly horecky a nakonec to sedlo na prudusky. Takze dostal v 6 mesicich prvni antibiotika. Po dobrani bylo vsechno v poradku, jen mu zustal chrapot, ktery se nelepsil, tak jsem s nim radeji zasla znovu k doktorce. A predstavte si - dychani a vse ostatni bylo OK, ale po antibioticich se mu objevila v pusince moucnivka ( bile flicky ), ktera ten chrapot zpusobovala. Stacilo pouzivat 3× denne gencialku a koupit novy dudliky a bylo po chrapotu.¨
Takze to nemusi byt vzdycky nejhorsi.
Budte zdravi
 Vlasta

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.1.06 18:39

Ahojky Jani, nam dobre zabira na kasel a podobna svinstva hedelix.
Romca a David

• Citovat
  • Upravit
2617
14.1.06 21:04

Ahojky,
Romco, nám zas Hedelix bohužel nezabral, a ještě se to zhoršilo. Tak jsme od Dr. dostali Mucosolvan a Spiropent. A pak se to začalo zlepšovat.

Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
4.10.12 16:04

Mám stejný problém. Dcera (tři měsíce) při broukání a pláči chraptí. Má hlas jako Tina Turner nebo vychlastaný rocker. Mě už tři dny bolí v krku, může to mít z toho? Je plně kojená a tak jsem doufala, že se jí to vyhne. :roll: Zítra jdeme na tříměsíční kontrolu, když to tak ale čtu, neměli bychom s ní zajet radši na pohotovost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
4.10.12 16:28

Teď se vzbudila a je celá spocená. Jenže teplotu jí nezměřím. Mám sice digitální rychloběžku do zadku, jenže já jí ho tam nedokážu dát. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lucie46
4.10.12 18:22

A proc ji ho tam nedokazes dat?? Neboj se strc ho do kremu a pak jen ten stribrny konec do zadecku, neboli je to neboj…

My jsem cca ve 3 mesicich chrapot meli, dali nam na to sirup… zmer ji teplotu a uvidis…

• Citovat
  • Upravit
15977
4.10.12 21:48

@Lucie46 Tak už jsem se odvážila. :-) Teplotu má 37,2 bez odečtu, tak je snad vše v pořádku. Teď usla, ale před tím broukala a hlas jako Simona Stašová má stále. Zítra napíšu, co řekla doktorka, abych tím mohla pomoct jiné mamině, která sem nakoukne pro radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
5.10.12 21:20

Tak chrapot má z rýmy. Z nosu jí nic ale neteče. Má jí hodně v zadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí