Chřipka x kojení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10461
14.2.15 10:17

@LenďuleB Já jsem brala při angíně Paralen a na bolest v krku Bioparox, k tomu ještě ATB. Konzultovala jsem to se synovou dětskou dr. i se svým praktikem a oba potvrdili, že Paralen i Bioparox při kojení lze. ACC long bohužel nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
17.8.16 07:46

Ahoj holky. Asi potřebuji radu… Už třetí den bojuji se svalovou horečkou (žádný jiný název mně nenapadá pro tohle). V noci cítím bolestivě každou kustku když se sebemene pohnu. Ráno nejsem schopna vstát normálně z postele. Opravdu, trvá mi vstávání s oblékáním dobrou půlhodinu. Brala jsem Paralen ráno odpoledne (to se to trochu zlepšilo) a před spaním. Mám problém udržet i blbý talířek natož přenést nejmladší dceru z bodu A do bodu B. S tím mi musí pomoci vždy má starší dcera 5 let abych byla schopna ji vůbec zvednout i přes tu bolest. Nejmladší jsou 4 měsíce a a poslední dny nejsem schopna se o ní ni plně postarat i když se z posledních sil snažím. Ještě podotýkám že jsem samozivitelka, která se o děti musí ppostarat sama. Bojím se, protože mi připadá, že je to čím dál horší a já už jsem na pokraji svých sil… Prosím poraďte mi, co mám udělat abych se dostala do normálu a byla schopná se o děti a zejména o svou kojenou dcerku postarat plnohodnotně. Paralen nezabírá za ty tři dny, pouze na dvě tři hodiny. Napadl mně ještě v největší nutnosti diazepam, ten.je proti křečím tak by mohl pomoci a zkusit chci i magnesium. Nějaké další nápady, abych byla co nejdříve fit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
17.8.16 08:25

A byla jste u lékaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie