Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, chtěl bych vyrůst alespoň o pár centimetrů, jsem trans kluk, takže moje biologické tělo je holčičí, moji rodiče mě nepřijali, takže nejsem zatím na hormonech. Věděl by někdo, jak alespoň o trochu vyrůst je mi 16 a mám 154cm. Jsem s toho docela zoufalí… I když vím že to je genetikou. Děkuju za odpovědi
![]()
@erik86 píše:…
Dobrý den, chtěl bych vyrůst alespoň o pár centimetrů, jsem trans kluk, takže moje biologické tělo je holčičí, moji rodiče mě nepřijali, takže nejsem zatím na hormonech. Věděl by někdo, jak alespoň o trochu vyrůst je mi 16 a mám 154cm. Jsem s toho docela zoufalí… I když vím že to je genetikou. Děkuju za odpovědi![]()
Příspěvek upraven 27.04.22 v 21:28
@lleennttiillkkaa píše:
Samozřejmě, že nevyrosteš, ale pokud si opravdu trans, tak ti bude tvoje výška naopak ku prospěchu.
No to prave nebude. Z původní holky 154 Cm je kluk co má 154 Cm. Kdyby to bylo naopak, je to lepší
Tak jsou i malí muži, no.
Mám teda ale pocit, že ta hormonální léčba ten růst už úplně stopne - beru podle okolí, transkluci jsou většinou o dost menší než průměrné holky, tak si říkám, jestli to není tím.
Jinak teda sousedovic děvče mělo ve 14 150cm a léčilo se s tím (s malým vzrůstem), dostala růstové hormony a teď už má jako dospělá 162cm (taky žádné terno, pořád je dnešní standard mrňavá, ale u holky to zas tak nevadí).
@hospodki píše:
No to prave nebude. Z původní holky 154 Cm je kluk co má 154 Cm. Kdyby to bylo naopak, je to lepší
Ježiš já jsem d.bil. Já to blbě přečetla. Omlouvám se. Tak to samozřejmě chápu, že je to problém. Nicméně, pokud by začal brát hormony, tak by mu to mohlo pomoc.
@erik86 píše:
Dobrý den, chtěl bych vyrůst alespoň o pár centimetrů, jsem trans kluk, takže moje biologické tělo je holčičí, moji rodiče mě nepřijali, takže nejsem zatím na hormonech. Věděl by někdo, jak alespoň o trochu vyrůst je mi 16 a mám 154cm. Jsem s toho docela zoufalí… I když vím že to je genetikou. Děkuju za odpovědi![]()
Bez hormonů to bohužel nepůjde. A obávám se, že vzhledem k věku ani bez souhlasu rodičů.
@erik86 píše:
Já myslím, ze mas ještě celkem šanci, ze se trochu vytahnes, neves hlavu předčasně
mne se zda, ze jsem o tři centimetry povyrostla i lehce po dvacitce, mamka byla vždy stejně velká jako já a pak jsem po nějaké době přijela a bum, byla jsem větší než ona ![]()
@Semtex píše:
Já myslím, ze mas ještě celkem šanci, ze se trochu vytahnes, neves hlavu předčasněmne se zda, ze jsem o tři centimetry povyrostla i lehce po dvacitce, mamka byla vždy stejně velká jako já a pak jsem po nějaké době přijela a bum, byla jsem větší než ona
No nevím, moc bych tím růstem po dvacítce neutěšovala… ![]()
Rustovy hormon si picha Tom Cruise, proto vypada jak vypada…A meri stale 160 cm😅 ale on to ma jako elixir mladi.
@Andrise píše:
Rustovy hormon si picha Tom Cruise, proto vypada jak vypada…A meri stale 160 cm😅 ale on to ma jako elixir mladi.
Tom Cruise je sice na chlapa prcek, ale 160 cm fakt nemá. Má skoro 170.