Chtěl bych vyrůst

1
27.4.22 20:57

Chtěl bych vyrůst...

Dobrý den, chtěl bych vyrůst alespoň o pár centimetrů, jsem trans kluk, takže moje biologické tělo je holčičí, moji rodiče mě nepřijali, takže nejsem zatím na hormonech. Věděl by někdo, jak alespoň o trochu vyrůst je mi 16 a mám 154cm. Jsem s toho docela zoufalí… I když vím že to je genetikou. Děkuju za odpovědi :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
27.4.22 21:01

@erik86 smířit se s tím, s genetikou prostě nic neuděláš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
27.4.22 21:13
@erik86 píše:
Dobrý den, chtěl bych vyrůst alespoň o pár centimetrů, jsem trans kluk, takže moje biologické tělo je holčičí, moji rodiče mě nepřijali, takže nejsem zatím na hormonech. Věděl by někdo, jak alespoň o trochu vyrůst je mi 16 a mám 154cm. Jsem s toho docela zoufalí… I když vím že to je genetikou. Děkuju za odpovědi :srdce: :srdce:

Příspěvek upraven 27.04.22 v 21:28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
27.4.22 21:15

@erik86 jez kuřata, krmí je růstovými hormony, mohlo by to pomoct.

• Citovat
  • Upravit
18599
27.4.22 21:22
@lleennttiillkkaa píše:
Samozřejmě, že nevyrosteš, ale pokud si opravdu trans, tak ti bude tvoje výška naopak ku prospěchu.

No to prave nebude. Z původní holky 154 Cm je kluk co má 154 Cm. Kdyby to bylo naopak, je to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2382
27.4.22 21:27

Tak jsou i malí muži, no. :nevim: Mám teda ale pocit, že ta hormonální léčba ten růst už úplně stopne - beru podle okolí, transkluci jsou většinou o dost menší než průměrné holky, tak si říkám, jestli to není tím. :think: Jinak teda sousedovic děvče mělo ve 14 150cm a léčilo se s tím (s malým vzrůstem), dostala růstové hormony a teď už má jako dospělá 162cm (taky žádné terno, pořád je dnešní standard mrňavá, ale u holky to zas tak nevadí).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27259
27.4.22 21:28
@hospodki píše:
No to prave nebude. Z původní holky 154 Cm je kluk co má 154 Cm. Kdyby to bylo naopak, je to lepší

Ježiš já jsem d.bil. Já to blbě přečetla. Omlouvám se. Tak to samozřejmě chápu, že je to problém. Nicméně, pokud by začal brát hormony, tak by mu to mohlo pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
27.4.22 21:31
@erik86 píše:
Dobrý den, chtěl bych vyrůst alespoň o pár centimetrů, jsem trans kluk, takže moje biologické tělo je holčičí, moji rodiče mě nepřijali, takže nejsem zatím na hormonech. Věděl by někdo, jak alespoň o trochu vyrůst je mi 16 a mám 154cm. Jsem s toho docela zoufalí… I když vím že to je genetikou. Děkuju za odpovědi :srdce: :srdce:

Bez hormonů to bohužel nepůjde. A obávám se, že vzhledem k věku ani bez souhlasu rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14579
27.4.22 21:37
@erik86 píše:

Já myslím, ze mas ještě celkem šanci, ze se trochu vytahnes, neves hlavu předčasně ;) mne se zda, ze jsem o tři centimetry povyrostla i lehce po dvacitce, mamka byla vždy stejně velká jako já a pak jsem po nějaké době přijela a bum, byla jsem větší než ona :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75561
28.4.22 01:05
@Semtex píše:
Já myslím, ze mas ještě celkem šanci, ze se trochu vytahnes, neves hlavu předčasně ;) mne se zda, ze jsem o tři centimetry povyrostla i lehce po dvacitce, mamka byla vždy stejně velká jako já a pak jsem po nějaké době přijela a bum, byla jsem větší než ona :lol:

No nevím, moc bych tím růstem po dvacítce neutěšovala… :think:

https://www.rustovyhormon.cz/jak-deti-rostou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
28.4.22 09:41

Pěknej nářez

Tak to je teda nářez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
28.4.22 11:47

Cute :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
706
27.9.23 23:21

Rustovy hormon si picha Tom Cruise, proto vypada jak vypada…A meri stale 160 cm😅 ale on to ma jako elixir mladi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
28.9.23 10:01
@Andrise píše:
Rustovy hormon si picha Tom Cruise, proto vypada jak vypada…A meri stale 160 cm😅 ale on to ma jako elixir mladi.

Tom Cruise je sice na chlapa prcek, ale 160 cm fakt nemá. Má skoro 170.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová