Chladné jaro - špatná nálada

Anonymní
26.4.22 19:27

Chladné jaro

Půl roku člověk čeká na teplo a těší se na jaro a ono nic. Bála jsem se aby nebylo tak hrozné jaro jako minulý rok. A zatím to vypadá, že to bude podobný. Nedá se ani pořádně posedět venku.Jsem z toho celkem smutná. Jak to máte vy?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
26.4.22 19:31

Úplně normálně. Je duben, má být deštivo a teplo tak akorát. To je totiž normální počasí v tuhle dobu. Venku se dá posedět stejně, jen si vezmeš bundu.

• Citovat
  • Upravit
13010
26.4.22 19:33
@Anonymní píše:
Půl roku člověk čeká na teplo a těší se na jaro a ono nic. Bála jsem se aby nebylo tak hrozné jaro jako minulý rok. A zatím to vypadá, že to bude podobný. Nedá se ani pořádně posedět venku.Jsem z toho celkem smutná. Jak to máte vy?

no je to bída, mám to podobně

sobota byla pěkná, užili jsme sluníčka

ale už zase zima, zima, vlhko a pro změnu…zima

jsem teplomil, a když je zima 7 měsíců, nedávám to :nevim:

a to raději ani nechci myslet jaký budou účty za topení, chjo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27623
26.4.22 19:35

Jsem štastná a spokojená nesnáším horko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
26.4.22 19:35

Vím že příroda vodu a spíš chladno potřebuje ale tohle chladný jaro mě fakt krká :,( a to ani nemusím rozebírat účty za topení :mrgreen: jako sem naštvaná a už chci léto :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
26.4.22 19:38

V létě je moc horko, v zimě moc zima, na podzim zase všude listí a na jaře prší…
Jako vážně? Co se umět radovat z každého dne a neřešit takové nesmysly…

Příspěvek upraven 26.04.22 v 19:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11804
26.4.22 19:38

Někdo má rád to a někdo zase něco jiného. mě tohle počasí celkem vyhovuje..mám raději chládek…teploty nad 20st jsou ji nepříjemné a při teplotách nad 30 jsem schopná jen naprostých nezbytností…ale zase ušetřím za zimní oblečení..mikina stačí… 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2376
26.4.22 19:39

Ale vždyť není tak hrozně. Třeba dneska jsme byly venku skoro celý den, bylo teplo. I sedět na sluníčku se dalo. Mně vadí déšť, to bych radši nevylezla ven. Ale jinak je mi to šumák, prostě si navrstvím oblečení podle potřeby a jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2349
26.4.22 19:39

Mě to přijde normálka. Však i pranostiky říkají: březen, za kamna vlezem a duben, ještě tam budem. Ta tropická jara jsou spíš přírodě na škodu. Neboj, hiců ještě bude, že budeš špendlíčkem hrabat chladných jarních nocích, kdy se dalo normálně spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.4.22 19:40

@kulíšek_s_bambulí
ani nemusí bejt notně léto

ale probůh, kam zmizelo vlídné počasí kdy je ráno 8 - 9 a odpoledne 20

já opět dneska ráno tahala zimní bundu :roll: ještě jak je ten deb–l.. ní letní čas, takže musím ráno brzy, už jí nemohu ani vidět, nosím to od října, tzn 7 měsíců :roll:

nějak vymizelo přechodové příjemné počasí, kdy je kolem 20…jaroooo kde se touláš???

:?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.4.22 19:41

Kolegyně si všimla v pátek, že mám opálené ruce a pusu. Trávím často s děckama odpoledne venku, na hřišti v družině. Chodila jsem i dneska venku v krátkém tričku. Na slunci bylo krásně. I jsem si nadávala, že mám kalhoty. Zítra vytáhnu sukni.
Ale téměř celou zimu nosím přechodovou bundu a pod ní pouze kr. rukáv. Jsem trošku otužilejší.
Takže mi chladno nepřijde a na slunci je bezva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.4.22 19:43
@Janli píše: Úplně normálně. Je duben, má být deštivo a teplo tak akorát. To je totiž normální počasí v tuhle dobu. Venku se dá posedět stejně, jen si vezmeš bundu.

mmch, není teplo tak akorát

prozatím je duben teplotně podnormální, tzn je chladněji než „akorát“, a před rokem to bylo to samý… :think:

nyní nás čekají pátek sobota příjemné dny a snad i trochu sluníčka, pak od neděle zas deště a opět ochlazení, duben zřejmě skončí jako teplotně podnormální

opravdu, už bych ráda vypla topení, ale zatím to moc nejde, safryš… :think:…to zase bude suma 8o

opravdu nebylo běžné, že bychom na konci dubna topili komplet celý barák…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2068
26.4.22 19:46

@Borrealis no přesně :palec: bundy a dlouhé kalhoty už nemůžu ani vidět. :roll: Koupila jsem si tolik krásných šatů a ještě jsem si je ani nemohla vzít :,( fňuk :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
26.4.22 19:50

Mně přijde, že je takovej normální duben, nahoru-dolů. Dneska bylo nádherně, celý odpoledne s dětma venku jen v mikinách. Blbý to bylo loni, kdy jsem na dovolený v půlce května horko těžko sháněla dětem rukavice :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
26.4.22 19:50

No je mi to jedno. Mám jine starosti a počasí mi připadá normální. Lepší než ta horka a ona přijdou. Já je nesnáším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová