Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Úplně normálně. Je duben, má být deštivo a teplo tak akorát. To je totiž normální počasí v tuhle dobu. Venku se dá posedět stejně, jen si vezmeš bundu.
@Anonymní píše:
Půl roku člověk čeká na teplo a těší se na jaro a ono nic. Bála jsem se aby nebylo tak hrozné jaro jako minulý rok. A zatím to vypadá, že to bude podobný. Nedá se ani pořádně posedět venku.Jsem z toho celkem smutná. Jak to máte vy?
no je to bída, mám to podobně
sobota byla pěkná, užili jsme sluníčka
ale už zase zima, zima, vlhko a pro změnu…zima
jsem teplomil, a když je zima 7 měsíců, nedávám to ![]()
a to raději ani nechci myslet jaký budou účty za topení, chjo ![]()
Vím že příroda vodu a spíš chladno potřebuje ale tohle chladný jaro mě fakt krká
a to ani nemusím rozebírat účty za topení
jako sem naštvaná a už chci léto ![]()
V létě je moc horko, v zimě moc zima, na podzim zase všude listí a na jaře prší…
Jako vážně? Co se umět radovat z každého dne a neřešit takové nesmysly…
Příspěvek upraven 26.04.22 v 19:40
Někdo má rád to a někdo zase něco jiného. mě tohle počasí celkem vyhovuje..mám raději chládek…teploty nad 20st jsou ji nepříjemné a při teplotách nad 30 jsem schopná jen naprostých nezbytností…ale zase ušetřím za zimní oblečení..mikina stačí… 😁
Ale vždyť není tak hrozně. Třeba dneska jsme byly venku skoro celý den, bylo teplo. I sedět na sluníčku se dalo. Mně vadí déšť, to bych radši nevylezla ven. Ale jinak je mi to šumák, prostě si navrstvím oblečení podle potřeby a jdu.
Mě to přijde normálka. Však i pranostiky říkají: březen, za kamna vlezem a duben, ještě tam budem. Ta tropická jara jsou spíš přírodě na škodu. Neboj, hiců ještě bude, že budeš špendlíčkem hrabat chladných jarních nocích, kdy se dalo normálně spát ![]()
@kulíšek_s_bambulí
ani nemusí bejt notně léto
ale probůh, kam zmizelo vlídné počasí kdy je ráno 8 - 9 a odpoledne 20
já opět dneska ráno tahala zimní bundu
ještě jak je ten deb–l.. ní letní čas, takže musím ráno brzy, už jí nemohu ani vidět, nosím to od října, tzn 7 měsíců ![]()
nějak vymizelo přechodové příjemné počasí, kdy je kolem 20…jaroooo kde se touláš???
Kolegyně si všimla v pátek, že mám opálené ruce a pusu. Trávím často s děckama odpoledne venku, na hřišti v družině. Chodila jsem i dneska venku v krátkém tričku. Na slunci bylo krásně. I jsem si nadávala, že mám kalhoty. Zítra vytáhnu sukni.
Ale téměř celou zimu nosím přechodovou bundu a pod ní pouze kr. rukáv. Jsem trošku otužilejší.
Takže mi chladno nepřijde a na slunci je bezva.
@Janli píše: Úplně normálně. Je duben, má být deštivo a teplo tak akorát. To je totiž normální počasí v tuhle dobu. Venku se dá posedět stejně, jen si vezmeš bundu.
mmch, není teplo tak akorát
prozatím je duben teplotně podnormální, tzn je chladněji než „akorát“, a před rokem to bylo to samý… ![]()
nyní nás čekají pátek sobota příjemné dny a snad i trochu sluníčka, pak od neděle zas deště a opět ochlazení, duben zřejmě skončí jako teplotně podnormální
opravdu, už bych ráda vypla topení, ale zatím to moc nejde, safryš…
…to zase bude suma ![]()
opravdu nebylo běžné, že bychom na konci dubna topili komplet celý barák…
@Borrealis no přesně
bundy a dlouhé kalhoty už nemůžu ani vidět.
Koupila jsem si tolik krásných šatů a ještě jsem si je ani nemohla vzít
fňuk ![]()
Mně přijde, že je takovej normální duben, nahoru-dolů. Dneska bylo nádherně, celý odpoledne s dětma venku jen v mikinách. Blbý to bylo loni, kdy jsem na dovolený v půlce května horko těžko sháněla dětem rukavice ![]()
No je mi to jedno. Mám jine starosti a počasí mi připadá normální. Lepší než ta horka a ona přijdou. Já je nesnáším.
Půl roku člověk čeká na teplo a těší se na jaro a ono nic. Bála jsem se aby nebylo tak hrozné jaro jako minulý rok. A zatím to vypadá, že to bude podobný. Nedá se ani pořádně posedět venku.Jsem z toho celkem smutná. Jak to máte vy?