Chladné jaro - špatná nálada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.4.22 19:54

Naopak je to krasne.
Pro prirodu prirozene.
Po dlouhe dobe je to tak, jak to ma tady u nas byt. Kvetiny a stromy kvetou mnohem dele. Vlaha se hned nevypari.
Za me lepsi nez koncem dubna skoro tropy. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.4.22 19:55

Krásný jaro je to letos, hezky prší, žádný vedra, paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2195
26.4.22 19:57

Já bych ráda tak 23 stupňů, ideální stav :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.4.22 19:57

Chybí dost i slunce, poznám to na tom, že když touto dobou svítí poctivě sluníčko, tak můžeme vypnout topení a barák se více méně vyhřeje jen tím sluníčkem a pohoda

no a ono nic, takže opět běží topení všude, jooooo, čez se bude chechtat a nám zbyde jen skřípění zubů :lol:

a poznám to ještě na jedné věci, jednak chodí pořád dost viróz, hlavně viróz od dětí…pomoooc už neee :zed:

a plus chodí lidi vydeptaní, to slunce jim už fakt chybí, ne každý se mohl válet někde měsíc v únoru v Karibiku…jakmile nastoupí fakt trvalejší pěkné počasí, nemusí být žádné tropy, prostě JEN hezky :mrgreen: tak virózy zmizí jak mávnutím proutku a lidem je fakt obecně lépe

:kytka:

tož jaro a slunce, mazej sem, bo bude sekec a mazec :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16953
26.4.22 19:59
@Anonymní píše:
Půl roku člověk čeká na teplo a těší se na jaro a ono nic. Bála jsem se aby nebylo tak hrozné jaro jako minulý rok. A zatím to vypadá, že to bude podobný. Nedá se ani pořádně posedět venku.Jsem z toho celkem smutná. Jak to máte vy?

No my tedy venku už sedíme, dokonce venku na terase už i jíme, užíváme si, prostě pohoda :mrgreen: mě dělá větší obavy zima z pohledu včel - momentálně si dělám včelařský kurz a lektoři spílají, že je zima, že bude málo medu a ten vyletí do nebes. :mrgreen: A bude to mít vliv i na úrodu.

Ale jinak, pa-ráááá-da :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
26.4.22 20:01

Sleduji to na zahradách - jsou nejhezčí, co je pamatuji. Vláhy je tak akorát, skutečně dlouhé kvetení, snad se trochu normalizuje i podzemní voda.
Jediné, co je blbý, je ten vítr, ale to částečně souvisí i s deforestací (která zase souvisí s těmi vedry ve třech ročních obdobích, co se jich někteří nemohou nabažit).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
26.4.22 20:02

@Borrealis slunce svítí docela často, žádný vydeptaný lidi bez slunce nepotkavám. Asi jinej kraj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10922
26.4.22 20:02

@ugluk U nás bylo sluníčko jen ráno a pak celý den zataženo, přidal se déšť. Včera to samé. Těším se, až budu moct vyhodit prádlo ven, zatím mi doma pořád zabírají místo sušáky. Teď jsme teda zalezly kvůli nemoci, ale těším se, až budeme i v práci s dětma většinu dne venku, až chytnu v obličeji trochu lidskou barvu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.4.22 20:04

My už netopíme a spíme s otevřenou mikroventilací ve střešních oknech. Ale máme zatepleno 20tkou. El. kotel je sice zapnutý. Ale nebude topit, když barák neprochladne (kdyby se topilo, tak máme vyhřátou podlahu, což není). Venku je přiměřeně, takže neprochladne. To by musela teplota venku na několik dní klesnout.

Příspěvek upraven 26.04.22 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10922
26.4.22 20:04

@Borrealis Taky by nám sluníčko vyhřálo příjemně barák a nesvítí. A o nemocech ani nemluvím. Myslela jsem, že s jarem bude líp a ono ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
26.4.22 20:07
@Anonymní píše:
Půl roku člověk čeká na teplo a těší se na jaro a ono nic. Bála jsem se aby nebylo tak hrozné jaro jako minulý rok. A zatím to vypadá, že to bude podobný. Nedá se ani pořádně posedět venku.Jsem z toho celkem smutná. Jak to máte vy?

Taky mám obavy, že se loňský rok, co se počasí týče, bude opakovat :,(
Už xkrát jsem chtěla zimní bundu vyprat a uložit do skříně a pořád jí sem tam vytahuju. Jako klasické dubnové počasí mi to nepřijde, co si pamatuju z dětství, na jaře se nosily jarní bundy a ne věčně na střídačku zimní bunda a čepice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.4.22 20:10
@Mariambiska píše:
@Borrealis slunce svítí docela často, žádný vydeptaný lidi bez slunce nepotkavám. Asi jinej kraj

jestli jste jižní Morava tak rozhodně :mavam: ta je na tom aktuálně a už nějakou dobu lépe

zde není jižní Morava a vydeptaní jsou dost, tak už odpočítávám, letos jim ještě ke všemu nějak fakt brutálně marodí děti, z jednoho do druhého, takže lidi mají docela dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.4.22 20:12

@Kelsey

hele, ale vy jste jižní Morava, jižní Morava vůbec nemá nárok nic říkat :mavam: tam nemají letos žádný podnormál ale krásnou jarní pohodičku…sleduji to, a ti se tam mají

/ máte, fakt / :mrgreen:

:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
26.4.22 20:12

Normální duben :nevim: chvíli je hic a chvíli zima no. Nepamatuju, že by někdy byl celý duben teplý. Mě teda tohle počasí celkem vyhovuje, na tropy se netěším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65149
26.4.22 20:13
@annali píše:
Ale vždyť není tak hrozně. Třeba dneska jsme byly venku skoro celý den, bylo teplo. I sedět na sluníčku se dalo. Mně vadí déšť, to bych radši nevylezla ven. Ale jinak je mi to šumák, prostě si navrstvím oblečení podle potřeby a jdu.

jenomže ne všude to sluníčko svítí, my ho neviděli zase pár dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová