Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Byly i studené dubny, pamatuji z dětství, v 80 letech, byly někdy i se sněhem
a pak byly i hezké jarní, ten letošní je však zatím podnormální a asi to už nevytáhne, doufám tedy že květen napraví reputaci, / asi ano / a už bude konečně fajně a občas i nějaká ta 20…
a hlavně už odhodit tu nablblou zimní bundu, když v tom ráno jdu, připadám si jak pako
![]()
dnes zde byl 1 st ráno
čtvrtek má být opět
pátek to asi sleze na nulu, tvl…
konec toto
@Anonymní píše:
Půl roku člověk čeká na teplo a těší se na jaro a ono nic. Bála jsem se aby nebylo tak hrozné jaro jako minulý rok. A zatím to vypadá, že to bude podobný. Nedá se ani pořádně posedět venku.Jsem z toho celkem smutná. Jak to máte vy?
To mi ani tak nevadí jako to, že je strašné sucho. Bohužel v zimě bylo zoufale malo sněhových srážek, takže většina českých řek je pod stav a očekává se i další sucho, takže špatná úroda a nic moc situace pro rostliny a živočichy v přírodě
![]()
Jinak u nás dnes odpoledne bylo 17°C a chodila jsem v tričku
@MartinaIrena píše:
Jinak u nás dnes odpoledne bylo 17°C a chodila jsem v tričku
u nás s bídou 13, zataženo, slunko nikde už nějakou dobu
@Borrealis vydrž chvilku a bude všude líp. Ještě budou brečet, že je moc horko.
Vy máte zimu. My tady v tom blbákově přitahujeme 🌪️️. To už člověk neví, jestli má brečet, křičet nebo se zbláznit.
Vím že párkrát jsem se poprvé koupala ( v podniku) na konci dubna.. n pro letos nehrozi
Holt vezmu bundu, když chci sedět venku 🤷🏻♀️ Je to asi běžný počasí dubnový, záleží aj na lokalitě v ČR. Mě spíš občas se.re, že tu máme kolikrát během pár minut absolutní teplotní obrat a pak třebas mrzneme na hřišti, když fičí a je zataženo
Ale dokud jsme zdraví, máme kde bydlet a co jíst, tak si přece nebudeme kazit náladu takovou malicherností, jako je počasí ![]()
Hlavně, aby to všechno nenakvetlo, v květnu nezmrzlo a v létě tím pádem nebylo po úrodě. Takže za mě ať ještě teplé jaro měsíc počká. A pršet by mohlo víc.
Topit není třeba, je teplo dost. Doma nechodit polonazí a i ventilačky můžou být.
@Zeoli Já přes den hodně větram, mám ráda čerstvý vzduch, ale topit musíme. Ne celodenne, ale ráno po noci a večer jo. I přes den to na chvíli pustím, když je lezavo jako dnes.
jj, dnes jsem zachytila že se tam vyskytly tromby, to naprosto chápu že to lidi vyděsí
zde dneska lezavo, divněěěě, byly chviličky kdy i vykouklo slunce a rázem to vyskočilo na pěkných 14, a pak zase zalezlo a lezavo
deštík je potřeba, nyní už zde zase prší a celou noc asi pršet bude, nicméně raději bych hlasovala pro jarní deštík s voňavým vzduchem a dejme tomu pěkných 15 až 20, což už v tuto dobu bývá, než lezavo, vlhko, ráno v 7 se mi mlátí zvenku o okno naježená nafraná mokrá kočka ![]()
a ráno 1 a odpoledne 13, uaaaa, nebo 9 jako bylo v neděli ![]()
listopad už byl, už nechci listopad 25 dubna ![]()
v sobotu bude pěkně, hurááá, se těším
@Thomassss vždyť je zname že se počasí na jaře střídá, nic neobvyklého na tom nevidím. Máme asi doma jiné starosti než řešit počasí.
Mám to už asi zkreslené, ale fakt si nepamatuji, že bych jako malá nosila do konce května zimní bundu a v září už jí zase vytáhla. Mě teda to počasí přijde studené dost. Člověk minimálně ráno a večer tu zimní bundu unese. Docela se bojím, že se bude historie z loňska opakovat. ![]()
@Švédka87 Já myslím, že zas nijak nepřetápíme a stejně pořád na hromadě letos ![]()