Chladné jaro - špatná nálada

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13010
26.4.22 20:15

Byly i studené dubny, pamatuji z dětství, v 80 letech, byly někdy i se sněhem

a pak byly i hezké jarní, ten letošní je však zatím podnormální a asi to už nevytáhne, doufám tedy že květen napraví reputaci, / asi ano / a už bude konečně fajně a občas i nějaká ta 20…

a hlavně už odhodit tu nablblou zimní bundu, když v tom ráno jdu, připadám si jak pako
:zed:

dnes zde byl 1 st ráno

čtvrtek má být opět

pátek to asi sleze na nulu, tvl… :roll: konec toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
26.4.22 20:17
@Anonymní píše:
Půl roku člověk čeká na teplo a těší se na jaro a ono nic. Bála jsem se aby nebylo tak hrozné jaro jako minulý rok. A zatím to vypadá, že to bude podobný. Nedá se ani pořádně posedět venku.Jsem z toho celkem smutná. Jak to máte vy?

To mi ani tak nevadí jako to, že je strašné sucho. Bohužel v zimě bylo zoufale malo sněhových srážek, takže většina českých řek je pod stav a očekává se i další sucho, takže špatná úroda a nic moc situace pro rostliny a živočichy v přírodě :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25111
26.4.22 20:21

Jinak u nás dnes odpoledne bylo 17°C a chodila jsem v tričku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65200
26.4.22 20:23
@MartinaIrena píše:
Jinak u nás dnes odpoledne bylo 17°C a chodila jsem v tričku

u nás s bídou 13, zataženo, slunko nikde už nějakou dobu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
26.4.22 20:25

@Borrealis vydrž chvilku a bude všude líp. Ještě budou brečet, že je moc horko.
Vy máte zimu. My tady v tom blbákově přitahujeme 🌪️️. To už člověk neví, jestli má brečet, křičet nebo se zbláznit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
26.4.22 20:30

Vím že párkrát jsem se poprvé koupala ( v podniku) na konci dubna.. n pro letos nehrozi

• Citovat
  • Upravit
shadowbabe
26.4.22 20:32

Holt vezmu bundu, když chci sedět venku 🤷🏻‍♀️ Je to asi běžný počasí dubnový, záleží aj na lokalitě v ČR. Mě spíš občas se.re, že tu máme kolikrát během pár minut absolutní teplotní obrat a pak třebas mrzneme na hřišti, když fičí a je zataženo :lol: Ale dokud jsme zdraví, máme kde bydlet a co jíst, tak si přece nebudeme kazit náladu takovou malicherností, jako je počasí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8302
26.4.22 20:40

Hlavně, aby to všechno nenakvetlo, v květnu nezmrzlo a v létě tím pádem nebylo po úrodě. Takže za mě ať ještě teplé jaro měsíc počká. A pršet by mohlo víc.
Topit není třeba, je teplo dost. Doma nechodit polonazí a i ventilačky můžou být.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
26.4.22 20:45

@Zeoli Já přes den hodně větram, mám ráda čerstvý vzduch, ale topit musíme. Ne celodenne, ale ráno po noci a večer jo. I přes den to na chvíli pustím, když je lezavo jako dnes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
26.4.22 20:51

@Kelsey

jj, dnes jsem zachytila že se tam vyskytly tromby, to naprosto chápu že to lidi vyděsí

zde dneska lezavo, divněěěě, byly chviličky kdy i vykouklo slunce a rázem to vyskočilo na pěkných 14, a pak zase zalezlo a lezavo

deštík je potřeba, nyní už zde zase prší a celou noc asi pršet bude, nicméně raději bych hlasovala pro jarní deštík s voňavým vzduchem a dejme tomu pěkných 15 až 20, což už v tuto dobu bývá, než lezavo, vlhko, ráno v 7 se mi mlátí zvenku o okno naježená nafraná mokrá kočka :lol:

a ráno 1 a odpoledne 13, uaaaa, nebo 9 jako bylo v neděli :roll:

listopad už byl, už nechci listopad 25 dubna :think:

v sobotu bude pěkně, hurááá, se těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
26.4.22 21:07

@citlivaduse nejste otužilí, začněte a budete zdraví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
26.4.22 21:09

@Thomassss vždyť je zname že se počasí na jaře střídá, nic neobvyklého na tom nevidím. Máme asi doma jiné starosti než řešit počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2653
26.4.22 21:11

Mám to už asi zkreslené, ale fakt si nepamatuji, že bych jako malá nosila do konce května zimní bundu a v září už jí zase vytáhla. Mě teda to počasí přijde studené dost. Člověk minimálně ráno a večer tu zimní bundu unese. Docela se bojím, že se bude historie z loňska opakovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
26.4.22 21:12

@Borrealis tak ji nenos a nebudeš jak pako :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
26.4.22 21:12

@Švédka87 Já myslím, že zas nijak nepřetápíme a stejně pořád na hromadě letos :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová