Co mi hrozí - odebrání dítěte?

Anonymní
24.4.22 19:29

Co mi hrozí?

Prosím nemáte někdo zkušenosti? Před lety mi odebrali dítě, které následně šlo do pěstounské péče a teď čekám druhé. Budu mít nějaký soudní dohled nebo mi dítě automaticky seberou?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
40400
24.4.22 19:33
@Anonymní píše:
Prosím nemáte někdo zkušenosti? Před lety mi odebrali dítě, které následně šlo do pěstounské péče a teď čekám druhé. Budu mít nějaký soudní dohled nebo mi dítě automaticky seberou?

Myslím, že bude záležet, v jaké jsi ted situaci.

Jestli máš zázemí, jsi schopna se o dítě dobře postarat, jsi sama v pořádku (nejsi závislá na alkoholu atd.).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
24.4.22 19:39
@Anonymní píše:

Dítě Ti určitě automaticky neseberou.
Ale počítej s tím že Ti nejspíš minimálně ze strany OSPODu a pediatra bude věnována větší pozornost než normálním rodičům.
Pokud tedy žiješ stále na stejném místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.4.22 19:40
@free333 píše:
Myslím, že bude záležet, v jaké jsi ted situaci.Jestli máš zázemí, jsi schopna se o dítě dobře postarat, jsi sama v pořádku (nejsi závislá na alkoholu atd.).

Ano mám dostatek prostředků a sil se o dítě postarat. Nenacházím se v žádné špatné situaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40400
24.4.22 19:42

Už nejsi anonym a stáhla bych tu fotku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
24.4.22 19:49
@mamka.92 píše:
Ano mám dostatek prostředků a sil se o dítě postarat. Nenacházím se v žádné špatné situaci

Tak proč si nevezmeš zpět do péče první dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
24.4.22 19:52

Ne to není právně možné automatické odebrání. Bydlíš na stejném místě? Po přestěhování se to ani OSPOD nemá jak dozvědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.4.22 19:54

@lamicina nebydlím, bydlím jinde.

Příspěvek upraven 24.04.22 v 19:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
24.4.22 19:54
@terien píše:

Co je Ti do toho :roll:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.4.22 19:56

@prokr s tím počítám a nemám s tím žádný problém. Spíš mi jde o to aby u mě nebyli každý týden :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.4.22 19:58

@terien Myslím že tohle není ta správná odpověď a navíc a otázku otázkou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
@mamka.92 píše:

Tak v roce 2013 jsi měla dvouletou holku a byla jsi znovu těhotná a přítel dítě nechtěl, tak který dítě ti bylo vlastně odebraný. Šla jsi na potrat nebo ne. A proč vlastně ti bylo odebrané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
@mamka.92 píše:
@prokr s tím počítám a nemám s tím žádný problém. Spíš mi jde o to aby u mě nebyli každý týden :mrgreen:

Kezby byli.

• Citovat
  • Upravit
34473
24.4.22 20:00
@mamule42 píše:
Tak v roce 2013 jsi měla dvouletou holku a byla jsi znovu těhotná a přítel dítě nechtěl, tak který dítě ti bylo vlastně odebraný. Šla jsi na potrat nebo ne. A proč vlastně ti bylo odebrané.

Nesprávná otázka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
24.4.22 20:00
@terien píše:

Si přece udělá další ne? Nový. Novej začátek. Tentokrát to přece musí vyjít!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová