Co mi hrozí - odebrání dítěte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6794
24.4.22 20:16

Tyvoe, doufam, ze jo..
Taky tady mame takovou hvezdu, dva kluky ji sebrali, dalsi tri ma doma a uz ma zase nablito v batohu a jeste ji nebylo tricet. Decka nemaj ani periny, za to maji uplne cerne zuby.
Nektere zenske by mely sterilizovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.4.22 20:16

Jo jen do mě, místo odpovědi na moji otázku. A co se týče prvního dítěte jestli si ho vezmu zpátky to s vámi s takovými komentáři diskutovat nehodlám. Doufám že vaše rozumy vás pobavili. :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
24.4.22 20:17
@mamka.92 píše:
@ludmilaadamkova tak asi musí dítě něco jíst že

Hele řekni pravdu. Když si budeš vymyslet, nikdo ti kloudnou odpověď nedá. Je setsakramensky velkej rozdíl mezi tím nemít na pliny, a dítě mlátit od rána do večera hlava nehlava. I co se týče nějakyho dohledu..

Příspěvek upraven 24.04.22 v 20:22

• Citovat
  • Upravit
2291
24.4.22 20:20
@Andělka55 píše:
S tím, co vidíme ve výměně manželek, se taky divím.. To už by ty děti z televizních pořadů byly dávno v bezpečí u jiných rodin.. 8o

U toho pořadu mě štve, že často ty rodiče mají zdravé a chytré děti a totálně na ně s… Vlastně, proto se už na to nedívám, no.

Jinak pro zakladatelku, tak řešit Vás nebudou, jen je smutný, že to první dítě nechcete zpět, aby mělo rodinu.:-( ale asi máte své důvody :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
24.4.22 20:21
@VitaminC píše:
Tyvoe, doufam, ze jo..
Taky tady mame takovou hvezdu, dva kluky ji sebrali, dalsi tri ma doma a uz ma zase nablito v batohu a jeste ji nebylo tricet. Decka nemaj ani periny, za to maji uplne cerne zuby.
Nektere zenske by mely sterilizovat.

Taky jednu takovou znám. 24 let, tři děti po roce, odebrány z důvodu že se o ne nestarala. Nechávala je samotné.. děti skolkoveho věku. A už má nastekano v boudě.

• Citovat
  • Upravit
5916
24.4.22 20:22
@Andělka55 píše:
S tím, co vidíme ve výměně manželek, se taky divím.. To už by ty děti z televizních pořadů byly dávno v bezpečí u jiných rodin.. 8o

Na výměnu manželek se raději nedívám, zvyšuje se mi tlak když vidím jak ty některý děcka žijí, a sociálka nic neudělá. Některým rodinám bych děti odebrala, jako matka bych se musela stydět za ten svinčík co mají doma a z některých chlapů je mi na blití.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
24.4.22 20:24

Opravdu mě fascinuje kolik lidí ve spoustě diskuzí nedokáže sice odpovědět na jasně položený dotaz a ani se o to nesnaží, ale hned má plno nemístných komentářů a naprosto zbytečně „zvídavých“ otázek ohledně života zakladatele :roll:. Úplně zbytečné komentáře a zcela nevhodné vyzvídání a dožadování se informací, které k zodpovězení dotazu zakl. fakt nejsou potřeba.
Některým uzamčeným diskuzím na přání zakladatele se vůbec nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5916
24.4.22 20:25
@mamka.92 píše:
Jo jen do mě, místo odpovědi na moji otázku. A co se týče prvního dítěte jestli si ho vezmu zpátky to s vámi s takovými komentáři diskutovat nehodlám. Doufám že vaše rozumy vás pobavili. :lol: :mavam:

V tom případě ti radou sloužit nemůžeme, nám nikdo dítě neodebral. Takže opravdu žádné zkušenosti nemáme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.4.22 20:26

@mackA159 a na to jste přišla jak? jo když něco napíšu stejně mi to nevěříte protože podle vás je přece nemožné aby matka která jde na sociálku s tím že nemá na jídlo jestli ji nějak pomůžou aby ji dítě odebrali.Ale podle vás dítě musí být jen týrané aby bylo matce odebráno. Nikdy bych na dítě ruku nevztahla.Jen sem prostě to nezvládala po finanční stránce a pak hodně dlouho mi trvalo se z toho vůbec vyhrabat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
24.4.22 20:27
@mamka.92 píše:
@ludmilaadamkova tak asi musí dítě něco jíst že

pokud bylo dítě odebráno, bude pravděpodobně kontrola OSPOd, mohli by ti pomoci získat dítě zpět z pestounky. Pokoušela ses o to?
Upřímně, nedokážu si představit, že mám dítě v pěstounce, nestrádám a nesnažím se jej získat zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.4.22 20:27
@prokr píše:
Opravdu mě fascinuje kolik lidí ve spoustě diskuzí nedokáže sice odpovědět na jasně položený dotaz a ani se o to nesnaží, ale hned má plno nemístných komentářů a naprosto zbytečně „zvídavých“ otázek ohledně života zakladatele :roll:. Úplně zbytečné komentáře a zcela nevhodné vyzvídání a dožadování se informací, které k zodpovězení dotazu zakl. fakt nejsou potřeba.
Některým uzamčeným diskuzím na přání zakladatele se vůbec nedivím.

Tak zrovna tady je sakra důležitej důvod, proč jí dítě odebrali. Jestli to bylo proto, že žila pod mostem nebo proto, že ho skoro umlátila.

• Citovat
  • Upravit
19388
24.4.22 20:28
@mackA159 píše:
Hele řekni pravdu. Když si budeš vymyslet, nikdo ti kloudnou odpověď nedá. Je setsakramensky velkej rozdíl mezi tím nemít na pliny, a dítě mlátit od rána do večera hlava nehlava. I co se týče nějakyho dohledu..Příspěvek upraven 24.04.22 v 20:22

co to kecáš? Kloudnou odpověď dostala, útočíš proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
24.4.22 20:29

@prokr jo až pak tady rozebírají výměnu manželek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4072

Nechtěla jsem sem psát, nemam ve zvyku tyhle pripady soudit, ale tim svym pristupem jsi me uprimne na.rala. V tehle republice se deti neodebiraji z duvodu financni nouze. Je tu opravdu husta sociální zachranna sit a kdo se starat chce, toho socialka podrzi. naopak se deti nechavaji v podle me naprosto nevhodnych podminkach. A (!) i kdybys opravdu skoncila nejakym zahadnym zpusobem ze dne na den na ulici bez jedine koruny ke svemu jmenu, vzdy je moznost umistit docasne dite do zarizeni, navštěvovat jej a behem par mesicu se zdrchat k bydleni a peci.
Beru, ze ne vse je ruzove, verim, ze se stane v hnusne právní bitve o opatrovnictvi, ze i dobry rodic o dite prakticky prijde vlivem ne uplne koser praktik. Ale tehle tvoji pohádce teda fakt ne.
Kdybys napsala narovinu, zes byla mlada, hloupa, neschopna se postarat byt sama o sebe, tak ses ditete vzdala (treba), nic nereknu, nekdo ma cestu zivotem hodne klikatou. Ale tenhle pristup jak za nic nemuzes a o dite jsi prisla, protoze osklivy Ex ti bral peníze? Ne-e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
@mamka.92 píše:
Jo jen do mě, místo odpovědi na moji otázku. A co se týče prvního dítěte jestli si ho vezmu zpátky to s vámi s takovými komentáři diskutovat nehodlám. Doufám že vaše rozumy vás pobavili. :lol: :mavam:

Spíš je to smutný a že se tomu směješ ty, to je úplně k pláči. Chudáci děti, matka má prddel z toho, že není schopná se postarat a dítě vyrůstá u pěstounů. Hlavně to tu nech rychle zamknout a smazat, ať nemusíš číst ty fujky komentáře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová