Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj,
Je mi 13 a chci utéct z domova. Ještě nejsem 100% rozhodnutá, ale velmi silně se v tom polední dobou utvrzuji. Pravděpodobně se mnou půjde i má sestřenice.
Chtěla bych vědět, jaké byly vaše zkušenosti, pokud jste něco takového zkoušeli, co vám nejvíc chybělo, co jste si zabalili, nebo proč vás případně chytili.
Chceme jít někam za hranice na východ, hodně daleko, a uvítáme každý tip. Ale hlavně nám prosím to nerozmlouvejte!
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonym0098 píše:
Ahoj,
Je mi 13 a chci utéct z domova. Ještě nejsem 100% rozhodnutá, ale velmi silně se v tom polední dobou utvrzuji. Pravděpodobně se mnou půjde i má sestřenice.
Chtěla bych vědět, jaké byly vaše zkušenosti, pokud jste něco takového zkoušeli, co vám nejvíc chybělo, co jste si zabalili, nebo proč vás případně chytili.
Chceme jít někam za hranice na východ, hodně daleko, a uvítáme každý tip. Ale hlavně nám prosím to nerozmlouvejte!
A kam na východ a z čeho budete naživu?
Oni vás chytí, pak půjdete do diagn. ústavu, tady nejde jentak si zmizet.
Na to se tady ptám, nemusíte mi říkat rizika, ale odpovídat na to, na co se ptám
@Anonym0098 píše:
Na to se tady ptám, nemusíte mi říkat rizika, ale odpovídat na to, na co se ptám
Ale já ti ráda odpovím ale východ je široký pojem? Východ kam? Rusko? Čína? Blízký východ? Slovensko?
Ale ještě to není 100%, uvažujeme nad tím. Ale východem jsem myslela spíš, podle situace, na jihovýchod, přes Gruzii někam dál, ale není to jistý
@Anonym0098 píše:
Můžeme a nemusíme.
@Anonym0098 píše:
Ale ještě to není 100%, uvažujeme nad tím. Ale východem jsem myslela spíš, podle situace, na jihovýchod, přes Gruzii někam dál, ale není to jistý
To půjdete pěšky, jo?
@Anonym0098 píše:
Podívala bych se aspon na mapu a nebrala to přes ukrajinu, když už to musí být ![]()
Co máte ze zeměpisu?
@Anonym0098 píše:
Jo, běžte, myslím, že si to užijete. Stačí vám pasy a peníze. Nejlépe dolary. A jazykové vybavení.
Tady je návod.
A sestřenici neber. Zbytečná přítěž a potenciální ohrožení tvého plánu.
https://www.wikihow.cz/…9ct-z-domova
A doufám, že to @admin nahlásí, jako dítě v ohrožení.
Tohle dobře neskončí, doufám, že vás chytí ještě v ČR a zavřou do pasťáku, protože v opačném případě vás na východě někde zavřou do sklepa a budou prodávat starým bohatým chlapům. Na východě obchod s bílým masem kvete…
![]()
@Alriga píše:
Jo, běžte, myslím, že si to užijete. Stačí vám pasy a peníze. Nejlépe dolary. A jazykové vybavení.
Je to troll. Divím se, že na toto trollení někdo skáče. ![]()
@topazio píše:
Je to troll. Divím se, že na toto trollení někdo skáče.
No právě! ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat