Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonym0098 píše:
Prosím lidi, vžijte se do mojí situace, představte si, že vám někdo kvůli jednomu příspěvku chce zavolat policii, jak byste vysvětlovali rodičům, že jste psali na fórum úplnou blbost, a pak vám to zničilo život?
No, nejspíš by Ti rodiče odpojili internet, aby Tě příště přešli roupy na takovéhle kousky… ![]()
@markytka3 píše:
nejhorsi je, ze z takovyhle 13ti letych individui vyroste to, co tu cteme kazdou chvili: decko v nacti, hola zadel, na co mam narok… mam stejne stare dite, a moc dobre vi, jak by mi ublizilo, kdybych o nej mela strach… tohle uz ted nema mozek a pochybuji, ze dospeje do rozumne zeny… nastesti je toto ulhany, trapny troll…
Vy jste zřejmě byla ve 13 naprosto vyspělá a dokonalá. Já teda ne, ještě na prahu dospělosti jsem byla pěkné tele. Puberťáci nepřemýšlejí jako dospělí, jednají zkratkovitě. Čest výjimkám.
@lucad77 píše:
Vy jste zřejmě byla ve 13 naprosto vyspělá a dokonalá. Já teda ne, ještě na prahu dospělosti jsem byla pěkné tele. Puberťáci nepřemýšlejí jako dospělí, jednají zkratkovitě. Čest výjimkám.
Markytka je dokonalá obecně, v libovolném věku. Doporučuju tuto osobu brát s velkou rezervou a moc nereagovat. Nikdy jsem tu od ní nečetla jediný empatický příspěvek.
@Parninas píše:
Markytka je dokonalá obecně, v libovolném věku. Doporučuju tuto osobu brát s velkou rezervou a moc nereagovat. Nikdy jsem tu od ní nečetla jediný empatický příspěvek.
Aha, díky za osvětlení. ![]()
@lucad77 píše:
tak leda retardovane dite si nedomysli, ze kdyz utece, rodice nebudou mit strach, a nevim, jak vase, ale me deti vi, co obnasi cestovat do cizi zeme… a pokud to ve 13ti nevi, tak je nekde chyba a vybrat si zrovna za cilovou zemi gruzii.. zenske, proberte, a zacnete myslet…🙈.. navic sam trol pise, ze sestrenice ma tatu, se kterym
ma dobry vztah, dite utika k babicce, tatovi, tete,… ale urcite ne do gruzie 🙈
@Teaveg píše:
A jak podle tebe píše? Mně to z jejího psaní jako nějaké pubertální děcko připadá
myslim interpunkci ve vetach bez chyb, rozvita souveti bez chyb vs. nevim, ze do gruzie musim pres nekolikery hranice, kde asi jako 13ti leta neprojdu a rodice strachy zesili
epipi mne vzdy tak pobavi ![]()
@Anonym0098 píše:
Když zavoláte policii, tak mě práce musí dát do děcáku za šíření poplašné zprávy nebo tak něco, protože jsem psala, že uteču z domu, a to je přeci poplašná zpráva
1. nikdo nevolá policii. I kdyby to někdo dělal, tak ho pošlou do háje.
2. ne, nešíříš poplašnou zprávu. Prostě si plácla blbost na internetu. A po právu si za to dostala čočku. to je tak všechno
A teda nejde poslat dítě do děcáku, to vážně funguje jinak.
Mimochodem- víš že to tu prostě nemusíš číst?
@lucad77 píše:
Aha, díky za osvětlení.
jj nejsem slunickova, a neplacam autorky po ramenou…
… proste jina socialni skupina, ktera nema pochopeni pro deti, ktere ve 13ti nevi, ze do gruzie se proste sami nedostanou… ntb. zeptala jsem se svych, stejne starych deti, zda by se mohly dostat sami do gruzie… mladsi, ani ne 10ti lete odpovedelo: Leda prstem po mape
… proto se mi nechce verit, ze inteligentni 13ti lete devce s takto se bezchybne pravopisne vyjadrujici toto nevedelo ![]()
@Anonym0098 píše:
Ty vole, prosím nechte to být, já jsem se prostě unahlila, byla blbost něco psát, když jsem prostě nezavolala, mohli byste přestat, jak mám vysvětlit rodičům, že u nás zaklepe policie, kvůli tomu, že jsem chtěla pomáhat své sestřenici utíkat?
No, vysvětluje se to blbě ale jestli máš rodiče v pohodě a je ti 13, tak to s tebou maximálně tak proberou ![]()
Poučení do života…
Dceři vypisovala kámoška (v podobném věku) někdy kolem půlnoci jak je nešťastná a co si udělá a neudělá… No a tu policii jsem teda zavolala, adresu si našli a pěkně kolem jedné v noci jim zazvonila hlídka doma… No a všichni to ve zdraví přežili ![]()
Neboj, ve 13 máš ještě na takovéto úlety narok ![]()
@markytka3 uvědomte si, že jsou to děti, puberťáci, někde něco vidí a okamžitě se toho chytnou a nedomýšlí následky, prostě jednají tak, jak je pro ně v tu chvíli přirozené.
Dobrý deň,
diskusiu zamykám pre podozrenie na trolla.
S pozdravom,
Kristína
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat