Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Je videt, ze je ti 13,je to nejvetsi kravina, co muzes udelat.Ja v 15 na tyden zdrhla ke kamosce a dopadlo to tak, ze me hledali policajti, kteri me dovezli domu.Kdyz si na to vzpomenu dnes, tak bych si za to naliskala. ![]()
@Alriga píše:
No právě!
Už vidím jak puberťáci utíkají do Gruzie.😂 Trollení trollovi nejde.
1. jak se do té gruzie chcete dostat? Protože ne - samozřejmě že vás nepustí samotné do letadla a stejně tak si vás všimnou ve všech dalších dopravních prostředcích a pokud chcete stopovat, tak jaksi ty policajty zavolá ten první řidič, co vám zastaví.
2. co se má tím útěkem změnit? A rozhodně to jde řešit jinak.
3. pokud se chcete stát dětskými prostitutkami, tak to jde patrně jednodušeji než útěkem z domova ve třinácti a pokusem dostat se přes Balkán na Kavkaz.
Pokud chceš jen cestovat po zajímavých zemích, tak proboha počkej dva roky a normálně začni jezdit s inexem - třeba právě do Gruzie.
Prosím lidí, uklidnete se. Nejsem dítě v ohrožení, ale prostě jsem to se sestřenici (ona je potencionálně v ohrožení kvůli její matce, ale to teď řeší soud) nějak vyřešit. Ale teď jsme o tom mluvili, a ona zjistila, že bude přesunuta do péče otce, a tak už není důvod utíkat. Naštěstí.
@Anonym0098 píše:
Prosím lidí, uklidnete se. Nejsem dítě v ohrožení, ale prostě jsem to se sestřenici (ona je potencionálně v ohrožení kvůli její matce, ale to teď řeší soud) nějak vyřešit. Ale teď jsme o tom mluvili, a ona zjistila, že bude přesunuta do péče otce, a tak už není důvod utíkat. Naštěstí.
To je škoda, že to nevyšlo. Já byvh to tak rychle nevzdávala. Byla by to super zkušenost i do CV.
Přeci když budete mít problémy doma nejlepší řešení je utéct na blízký východ. To dá rozum. Žádné jiné řešení neexistuje ![]()
Jo, tak náhodně se to najednou vyřešilo, když se nadhodilo, že by to mohl řešit admin jako dítě v ohrožení
Prosím, uklidnete se, já nejsem dítě v ohrožení. Chtěli jsme utéct, protože sestřenice má rozvedené rodiče a žije u matky, která ji ani nedávala najíst, a někdy ji i mlátila, ale teď jsem se od ní dozvěděla, že byla předána do péče otci. Takže už nemáme důvod utíkat. Naštěstí
@Anonym0098 píše:
jo v 15.56 utíkáte se sestřenicí na Východ, a v 17.17 v neděli, kdy soudy ani pošta nepracují, už sestřenice ví, že je všechno v cajku - tak to jo, to ti věříme
Já to nechápu, teď najednou všichni říkáte, jak mě nahlasite za to, že jsem chtěla pomoct sestřenici, a teď někdo ještě píše, že je špatně, že moje sestřenice bude mít lepší život.
@stinga píše:
jo v 15.56 utíkáte se sestřenicí na Východ, a v 17.17 v neděli, kdy soudy ani pošta nepracují, už sestřenice ví, že je všechno v cajku - tak to jo, to ti věříme
Ale jo dítě si tu zatrolilo… Já už to tu nějak přestávám brát vážně. To už se tu ztratí.
@Anonym0098 píše:
Prosím, uklidnete se, já nejsem dítě v ohrožení. Chtěli jsme utéct, protože sestřenice má rozvedené rodiče a žije u matky, která ji ani nedávala najíst, a někdy ji i mlátila, ale teď jsem se od ní dozvěděla, že byla předána do péče otci. Takže už nemáme důvod utíkat. Naštěstí
a proč jsi teda primárně chtěla utéct ty? taky ti nedávali najíst? pokud jsi opravdová holka a ne troll, dovedeš si představit, jak by tví rodiče šíleli, kdyby jsi zmizela?
a matka jí nedává najíst - no dobře - zato na útěku do Gruzie je jídla habaděj - klobásy rostou na stromech
Teď už fakt nevím. Tím že se snažím něco řešit, mě teď budou lidé hlásit někam ani nevím kam, ale to už je normální. Prosím nepište sem
@Anonym0098 píše:
Já to nechápu, teď najednou všichni říkáte, jak mě nahlasite za to, že jsem chtěla pomoct sestřenici, a teď někdo ještě píše, že je špatně, že moje sestřenice bude mít lepší život.
ne, jen nechápeme, jak se to mohlo za hodinu od založení tvé diskuse najednou vyřešit
a navíc jsi psala, že utečeš ty a sestřenice se možná přidá,
a teď to honem měníš na to, že sestřenice se má špatně
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat