Chci utéct z domova

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
40404
24.4.22 17:29
@Anonym0098 píše:
Teď už fakt nevím. Tím že se snažím něco řešit, mě teď budou lidé hlásit někam ani nevím kam, ale to už je normální. Prosím nepište sem

Tak to víš, už jsi zanechala internetovou stopu a ted je ve hvězdách, jak to dopadne :)

• načítám...
16
24.4.22 17:30

Prostě to nechte být, unahlila jsem se, ale je těžké něco vysvětlit dvaceti lidem, které na vysvětlení chtějí další vysvětlení, je to tak příšerné, že napíšu nechte to být, můj strýc volal otci že se to vyřešilo a někdo zase říká, ze jsem to napsala špatně a jak mě někdo bude hlásit nebo co. Fakt už s nepište

• načítám...
ludmilaadamkova
@Anonym0098 píše:
Teď už fakt nevím. Tím že se snažím něco řešit, mě teď budou lidé hlásit někam ani nevím kam, ale to už je normální. Prosím nepište sem

Mas smulu verejna diskuze. :nevim:

• Upravit
76450
@Anonym0098 píše:
Ahoj,
Je mi 13 a chci utéct z domova. Ještě nejsem 100% rozhodnutá, ale velmi silně se v tom polední dobou utvrzuji. Pravděpodobně se mnou půjde i má sestřenice.
Chtěla bych vědět, jaké byly vaše zkušenosti, pokud jste něco takového zkoušeli, co vám nejvíc chybělo, co jste si zabalili, nebo proč vás případně chytili.
Chceme jít někam za hranice na východ, hodně daleko, a uvítáme každý tip. Ale hlavně nám prosím to nerozmlouvejte!

takže primárně chtělas utíkat ty :pocitac: tak to teď nepřeměňuj na to, že chtělas pomoci sestřenici :pocitac:
copak - lekla ses, že tě vypátrají podle IT adresy a na dveře zazvoní sociálka spolu s Policií?

• načítám...
ludmilaadamkova
24.4.22 17:31
@Anonym0098 píše:
Prostě to nechte být, unahlila jsem se, ale je těžké něco vysvětlit dvaceti lidem, které na vysvětlení chtějí další vysvětlení, je to tak příšerné, že napíšu nechte to být, můj strýc volal otci že se to vyřešilo a někdo zase říká, ze jsem to napsala špatně a jak mě někdo bude hlásit nebo co. Fakt už s nepište

To je uplne jedno. To preci nezalezi na to kdo co sem ted napise. 8o

• Upravit
76450
24.4.22 17:31
@Anonym0098 píše:

pozdě děvče, internetovou stopu už jsi zanechala :jazyk:

• načítám...
16
24.4.22 17:33

Ty vole, prosím nechte to být, já jsem se prostě unahlila, byla blbost něco psát, když jsem prostě nezavolala, mohli byste přestat, jak mám vysvětlit rodičům, že u nás zaklepe policie, kvůli tomu, že jsem chtěla pomáhat své sestřenici utíkat?

• načítám...
ludmilaadamkova
24.4.22 17:35
@Anonym0098 píše:

Holcicko takto to nefunguje. Tve cinny maji nasledky. VZDY. Myslis si ze kdybys utekla ze by to nemelo zadne nasledky? Myslis si ze kdyby sis stopla nasilnika ze taci rict ja nechci neres me.

Bud rada ze tohle je jen jako nic se nestane. A to ze sem nekdo do diskuze puse na to nema vubec zadny vliv. Tak sd v klidu odhlas, dej si " par facek" a prober se.

• Upravit
65116
@Anonym0098 píše:
Ty vole, prosím nechte to být, já jsem se prostě unahlila, byla blbost něco psát, když jsem prostě nezavolala, mohli byste přestat, jak mám vysvětlit rodičům, že u nás zaklepe policie, kvůli tomu, že jsem chtěla pomáhat své sestřenici utíkat?

tady to píšeš drobet jinak
Je mi 13 a chci utéct z domova. Ještě nejsem 100% rozhodnutá, ale velmi silně se v tom polední dobou utvrzuji. Pravděpodobně se mnou půjde i má sestřenice.

• načítám...
16

Právě jsem si jedním příspěvkem zničila život, prosím je vím že to byla blbost sem spát, ale mohli byste se na to prosím fakt pros vykašlat

• načítám...
16
24.4.22 17:36

Já jsem blbá, ale už to vím, prostě prosím už nic nepište

• načítám...
Ou
24138
24.4.22 17:36
@Anonym0098 píše:

no to se stává když tak náhodně střílíš hodně hloupejma nápadama které můžou vést k velkému průšvihu a to na fóru pro matky.

Stejně tak jaksi nemáš nárok na to, aby to lidi přestalo zajímat jen proto, že si řekneš a že ti došlo, že ses kapánek netrefila

Příště až něco takového budeš řešit, tak nepiš na internety, ale buď si chatuj nebo volej třeba na linku bezpečí.

Příspěvek upraven 24.04.22 v 17:45

• načítám...
1392
24.4.22 17:38

Nic sis nezničila a pro příště budeš vědět a neuděláš takovou kravinu

• načítám...
76450
24.4.22 17:47
@Anonym0098 píše:

a chápeš, že když bys opravdu utekla, tak u vás ta Policie zaklepe také? a ty nějak nenávidíš své rodiče, že jsi chtěla utéct z domova?

• načítám...
ludmilaadamkova
24.4.22 17:48

@stinga evidentně nikdy utéct nechtěla no.. jen tu trolila. Ale zase se ukázalo že je to dítě ne dospělý člověk.. být ji může být víc než 13 odhadovala bych tak 16.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová