Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonym0098 píše:
Teď už fakt nevím. Tím že se snažím něco řešit, mě teď budou lidé hlásit někam ani nevím kam, ale to už je normální. Prosím nepište sem
Tak to víš, už jsi zanechala internetovou stopu a ted je ve hvězdách, jak to dopadne ![]()
Prostě to nechte být, unahlila jsem se, ale je těžké něco vysvětlit dvaceti lidem, které na vysvětlení chtějí další vysvětlení, je to tak příšerné, že napíšu nechte to být, můj strýc volal otci že se to vyřešilo a někdo zase říká, ze jsem to napsala špatně a jak mě někdo bude hlásit nebo co. Fakt už s nepište
@Anonym0098 píše:
Teď už fakt nevím. Tím že se snažím něco řešit, mě teď budou lidé hlásit někam ani nevím kam, ale to už je normální. Prosím nepište sem
Mas smulu verejna diskuze. ![]()
@Anonym0098 píše:
Ahoj,
Je mi 13 a chci utéct z domova. Ještě nejsem 100% rozhodnutá, ale velmi silně se v tom polední dobou utvrzuji. Pravděpodobně se mnou půjde i má sestřenice.
Chtěla bych vědět, jaké byly vaše zkušenosti, pokud jste něco takového zkoušeli, co vám nejvíc chybělo, co jste si zabalili, nebo proč vás případně chytili.
Chceme jít někam za hranice na východ, hodně daleko, a uvítáme každý tip. Ale hlavně nám prosím to nerozmlouvejte!
takže primárně chtělas utíkat ty
tak to teď nepřeměňuj na to, že chtělas pomoci sestřenici ![]()
copak - lekla ses, že tě vypátrají podle IT adresy a na dveře zazvoní sociálka spolu s Policií?
@Anonym0098 píše:
Prostě to nechte být, unahlila jsem se, ale je těžké něco vysvětlit dvaceti lidem, které na vysvětlení chtějí další vysvětlení, je to tak příšerné, že napíšu nechte to být, můj strýc volal otci že se to vyřešilo a někdo zase říká, ze jsem to napsala špatně a jak mě někdo bude hlásit nebo co. Fakt už s nepište
To je uplne jedno. To preci nezalezi na to kdo co sem ted napise. ![]()
@Anonym0098 píše:
pozdě děvče, internetovou stopu už jsi zanechala ![]()
Ty vole, prosím nechte to být, já jsem se prostě unahlila, byla blbost něco psát, když jsem prostě nezavolala, mohli byste přestat, jak mám vysvětlit rodičům, že u nás zaklepe policie, kvůli tomu, že jsem chtěla pomáhat své sestřenici utíkat?
@Anonym0098 píše:
Holcicko takto to nefunguje. Tve cinny maji nasledky. VZDY. Myslis si ze kdybys utekla ze by to nemelo zadne nasledky? Myslis si ze kdyby sis stopla nasilnika ze taci rict ja nechci neres me.
Bud rada ze tohle je jen jako nic se nestane. A to ze sem nekdo do diskuze puse na to nema vubec zadny vliv. Tak sd v klidu odhlas, dej si " par facek" a prober se.
@Anonym0098 píše:
Ty vole, prosím nechte to být, já jsem se prostě unahlila, byla blbost něco psát, když jsem prostě nezavolala, mohli byste přestat, jak mám vysvětlit rodičům, že u nás zaklepe policie, kvůli tomu, že jsem chtěla pomáhat své sestřenici utíkat?
tady to píšeš drobet jinak
Je mi 13 a chci utéct z domova. Ještě nejsem 100% rozhodnutá, ale velmi silně se v tom polední dobou utvrzuji. Pravděpodobně se mnou půjde i má sestřenice.
Právě jsem si jedním příspěvkem zničila život, prosím je vím že to byla blbost sem spát, ale mohli byste se na to prosím fakt pros vykašlat
@Anonym0098 píše:
no to se stává když tak náhodně střílíš hodně hloupejma nápadama které můžou vést k velkému průšvihu a to na fóru pro matky.
Stejně tak jaksi nemáš nárok na to, aby to lidi přestalo zajímat jen proto, že si řekneš a že ti došlo, že ses kapánek netrefila
Příště až něco takového budeš řešit, tak nepiš na internety, ale buď si chatuj nebo volej třeba na linku bezpečí.
Příspěvek upraven 24.04.22 v 17:45
Nic sis nezničila a pro příště budeš vědět a neuděláš takovou kravinu
@Anonym0098 píše:
a chápeš, že když bys opravdu utekla, tak u vás ta Policie zaklepe také? a ty nějak nenávidíš své rodiče, že jsi chtěla utéct z domova?
@stinga evidentně nikdy utéct nechtěla no.. jen tu trolila. Ale zase se ukázalo že je to dítě ne dospělý člověk.. být ji může být víc než 13 odhadovala bych tak 16.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat