Chci utéct z domova

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24633
24.4.22 19:02
@Anonym0098 píše:
Když zavoláte policii, tak mě práce musí dát do děcáku za šíření poplašné zprávy nebo tak něco, protože jsem psala, že uteču z domu, a to je přeci poplašná zpráva

Ne, není. Nikdo tě do děcáku dávat nebude, pokud je u vás doma všechno v pořádku. Puberťáci vymýšlejí různé ptákoviny. Už nešil. Nestane se ti nic.

• načítám...
26747
24.4.22 19:04
@Anonym0098 píše:
Teď už fakt nevím. Tím že se snažím něco řešit, mě teď budou lidé hlásit někam ani nevím kam, ale to už je normální. Prosím nepište sem

Dohleda tě policie podle ip adresy a rodiče ti zmalujou prd…

• načítám...
1392
24.4.22 19:08

Ale zas mě vrtá hlavou, kde by 13leta sehnala prachy na cestu kolem světa 😀

• načítám...
Parninas
24.4.22 19:09
@Bubla Bůčková píše:
Dohleda tě policie podle ip adresy a rodiče ti zmalujou prd…

Policie na tom bude řešit co? Že si puboš vylil hormon na emimi?
Zbytečně to děcko nestresuj věcma co nejsou pravda. Už tak vypadá docela vyjukaně, vysvětlit se to dá snad normálně.

• Upravit
3726
24.4.22 19:12

To je vtip? Ještě řekněte že půjdete na Ukrajinu. A za co?

• načítám...
24633
24.4.22 19:24
@Parninas píše:
Policie na tom bude řešit co? Že si puboš vylil hormon na emimi?
Zbytečně to děcko nestresuj věcma co nejsou pravda. Už tak vypadá docela vyjukaně, vysvětlit se to dá snad normálně.

Souhlasím, myslím, že už dostala za vyučenou dost a netřeba ji dále strašit. Policie to řešit nebude a ani nikdo jiný.

• načítám...
Parninas
24.4.22 19:28
@lucad77 píše:
Souhlasím, myslím, že už dostala za vyučenou dost a netřeba ji dále strašit. Policie to řešit nebude a ani nikdo jiný.

Já jen když vím jak puboši umí být zkratovití (krásný příklad je třeba tato diskuze), tak bych si fakt nevzala na triko to, že to dítě budu strašit víc než je nutné. Co se asi bude dít v hlavě holce, která bude přesvědčená, že pro ni už pomalu jedou policajti?
Trochu postrašit jo, ale zase nezapomínat na to jak děti smýšlí. :?

• Upravit
1260
24.4.22 19:29
@Anonym0098 píše:
Já jsem to přehnala, nemyslela jsem to vážně, jen jsem chvíli uvažovala a po prvním komentáři jsem si uvědomila že je to blbost, ale teď mi tu někdo vyhrožuje, že mi zničí život, nechá mě poslat kvůli jednomu blbemu příspěvku do děcáku. Lidí, byla to fakt blbost, slyšela jsem o tom od kamarádky, a tak jsem to nějak bez rozmýšlení napsala a teď toho lituji, pls přestaňte sem psát, fakt to byla blbost

Holka nešil, chápu, že jdeš do puberty a myslíš si, že si pupek světa, ale za pár let to přejde. Tady nikdo nic nahlašovat nebude, takže nádech, výdech… Napiš adminům, že chceš diskuzi smazat. A příště se o tyhle jalové nápady poděl s kamarádkou. Už nic nepiš, jen se do toho víc zamotáváš.

• načítám...
1392
24.4.22 19:41

Pozor, policie by to řešila, pokud by to někdo nahlásil, to už pak řešit prostě musí…

• načítám...
13197
24.4.22 20:04
@Anonym0098 píše:
Prosím, uklidnete se, já nejsem dítě v ohrožení. Chtěli jsme utéct, protože sestřenice má rozvedené rodiče a žije u matky, která ji ani nedávala najíst, a někdy ji i mlátila, ale teď jsem se od ní dozvěděla, že byla předána do péče otci. Takže už nemáme důvod utíkat. Naštěstí

takhle nepisi 13ti leta devcata trolle,… uz jsi objednan na psychiatrii? co te vede si tu vymyslet takovehle bludy? jsi smesny, vis to…

• načítám...
13197
24.4.22 20:09
@stinga píše:
a proč jsi teda primárně chtěla utéct ty? taky ti nedávali najíst? pokud jsi opravdová holka a ne troll, dovedeš si představit, jak by tví rodiče šíleli, kdyby jsi zmizela?
a matka jí nedává najíst - no dobře - zato na útěku do Gruzie je jídla habaděj - klobásy rostou na stromech

nejhorsi je, ze z takovyhle 13ti letych individui vyroste to, co tu cteme kazdou chvili: decko v nacti, hola zadel, na co mam narok… mam stejne stare dite, a moc dobre vi, jak by mi ublizilo, kdybych o nej mela strach… tohle uz ted nema mozek a pochybuji, ze dospeje do rozumne zeny… nastesti je toto ulhany, trapny troll…

• načítám...
493
24.4.22 20:51
@Anonym0098 píše:
Když zavoláte policii, tak mě práce musí dát do děcáku za šíření poplašné zprávy nebo tak něco, protože jsem psala, že uteču z domu, a to je přeci poplašná zpráva

Ne, do děcáku tě nikdo za takový nesmysl nepošle proboha :D :D

• načítám...
493
24.4.22 20:52
@ludmilaadamkova píše:
Tak ja uz i verim ze je to 13. Ne to neni sireni poplasne zpravy.
A i kdyby jsi porusila zakon( jako zbe jsi ho v teto veci opravdu nijak neporusila) nesla bys do detskeho domova, ale do diagnostickeho ustavu ( ale to by musel byt opravdu opakovane porusovani zakona nebo bys musela napr nekoho zmlatit)

Nikdo nikam nevolal nikdo nic resit nebude. A i kdyby tak by jsi rekla ze to byla blbost ze uz to neudelas.

Hlavne nedelej zadny kraviny a zapomen na to.

a hlavně by o tom musel rozhodnout soud

• načítám...
493
24.4.22 20:55
@markytka3 píše:
takhle nepisi 13ti leta devcata trolle,… uz jsi objednan na psychiatrii? co te vede si tu vymyslet takovehle bludy? jsi smesny, vis to…

A jak podle tebe píše? Mně to z jejího psaní jako nějaké pubertální děcko připadá

• načítám...
1058
24.4.22 20:55
@Anonym0098 píše:
Prosím lidi, vžijte se do mojí situace, představte si, že vám někdo kvůli jednomu příspěvku chce zavolat policii, jak byste vysvětlovali rodičům, že jste psali na fórum úplnou blbost, a pak vám to zničilo život?

Jak byste vysvětlovali rodičům? Úplně normálně, když děláš krávovinky z nudy (a je celkem fuk jestli tady na netu nebo v reálu), tak musíš být připravena nést i následky. Tak to v životě chodí.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová