Chci utéct z domova

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
24633
24.4.22 17:49
@Anonym0098 píše:
Právě jsem si jedním příspěvkem zničila život, prosím je vím že to byla blbost sem spát, ale mohli byste se na to prosím fakt pros vykašlat

Prosím tě, nepřeháněj, vůbec nic se nestane. Hlavně už nevymýšlej takové blbosti.

• načítám...
1392
24.4.22 17:50
@ludmilaadamkova píše:
@stinga evidentně nikdy utéct nechtěla no.. jen tu trolila. Ale zase se ukázalo že je to dítě ne dospělý člověk.. být ji může být víc než 13 odhadovala bych tak 16.

Ale tak trolit nemusela a příspěvek odpovídá, tak na těch 13 let…takové uvažování…

• načítám...
Alriga
24.4.22 17:57

Asi by to chtělo informovat Policii ČR a OSPOD.

• Upravit
758
24.4.22 18:21

Kéž by všechny 13ti lete děti měly tak spisovnou bezchybnou mluvu a gramatiku. Tipuji ti tak kolem 20. Ale fakt sis neuvědomila, že podle tvého emailu, lze dohledat, kdo píše a i odkud.

• načítám...
1392
24.4.22 18:36

20leta by neriskovala nahlášení na Policii

• načítám...
758
24.4.22 18:41
@Mayaa007
@Mayaa007 píše:
20leta by neriskovala nahlášení na Policii

To jo, ale když si tak sedíš doma, založiš si falešný email a naklikneš si anonym, tak to celkem svádí k tomu být neviditelný a nedohledatelny bez ohledu na věk :D

• načítám...
3797
24.4.22 18:46

Když utíkat, tak v létě, až bude teplo a vzít si spacák. Na východě je Ukrajina, tam bych neutíkala. Zase spíš na jih, kde je teplo, třeba do Řecka, Itálie. Já se svými zkušenosti dnes bych neutíkala, ale to je vaše věc.

• načítám...
16
24.4.22 18:51

Já jsem to přehnala, nemyslela jsem to vážně, jen jsem chvíli uvažovala a po prvním komentáři jsem si uvědomila že je to blbost, ale teď mi tu někdo vyhrožuje, že mi zničí život, nechá mě poslat kvůli jednomu blbemu příspěvku do děcáku. Lidí, byla to fakt blbost, slyšela jsem o tom od kamarádky, a tak jsem to nějak bez rozmýšlení napsala a teď toho lituji, pls přestaňte sem psát, fakt to byla blbost

• načítám...
ludmilaadamkova
24.4.22 18:53
@Anonym0098 píše:
Já jsem to přehnala, nemyslela jsem to vážně, jen jsem chvíli uvažovala a po prvním komentáři jsem si uvědomila že je to blbost, ale teď mi tu někdo vyhrožuje, že mi zničí život, nechá mě poslat kvůli jednomu blbemu příspěvku do děcáku. Lidí, byla to fakt blbost, slyšela jsem o tom od kamarádky, a tak jsem to nějak bez rozmýšlení napsala a teď toho lituji, pls přestaňte sem psát, fakt to byla blbost

Kdo ti prosim te pise ze te posle do decaku? :roll:

• Upravit
16
24.4.22 18:53

Prosím lidi, vžijte se do mojí situace, představte si, že vám někdo kvůli jednomu příspěvku chce zavolat policii, jak byste vysvětlovali rodičům, že jste psali na fórum úplnou blbost, a pak vám to zničilo život?

• načítám...
Parninas
24.4.22 18:54
@Anonym0098 píše:
Já jsem to přehnala, nemyslela jsem to vážně, jen jsem chvíli uvažovala a po prvním komentáři jsem si uvědomila že je to blbost, ale teď mi tu někdo vyhrožuje, že mi zničí život, nechá mě poslat kvůli jednomu blbemu příspěvku do děcáku. Lidí, byla to fakt blbost, slyšela jsem o tom od kamarádky, a tak jsem to nějak bez rozmýšlení napsala a teď toho lituji, pls přestaňte sem psát, fakt to byla blbost

Jestli netrollíš a fakt to píšeš podle pravdy - buď v klidu. Vážně pochybuju, že by tohle admini řešili nějak víc. Jen se tu dělá bububu ať otevřeš oči a neděláš kraviny.
Pokud máte ty nebo sestřenice doma problémy, tak je řešte, neutíkejte před tím. Pokud máte pocit, že nemáte zastání v rodičích, zkuste oslovit někoho ve škole (výchovný poradce, psycholog). Takhle hloupým krokem byste uškodily akorát samy sobě, nevyřeší se nic.

• Upravit
16
24.4.22 18:54

Když zavoláte policii, tak mě práce musí dát do děcáku za šíření poplašné zprávy nebo tak něco, protože jsem psala, že uteču z domu, a to je přeci poplašná zpráva

• načítám...
16
24.4.22 18:57

Já ale fakt nekecám, u mě doma je všechno naprosto v pohodě, a moje sestřenice teď konečně byla po spoustě letech trápení přidělaná k otci, ale já jsem se to opravdu dozvěděla pozdě, protože prý jsme měli být u strýce když to všem říkal nebo co, a zapomněl nam to zavolat, když jsme tam nepřijeli, takže jsem sem psala, protože sestřenice byla opravdu zoufalá, ale strašně jsem to nafoukla a prehnala

• načítám...
Parninas
24.4.22 18:59
@Anonym0098 píše:
Když zavoláte policii, tak mě práce musí dát do děcáku za šíření poplašné zprávy nebo tak něco, protože jsem psala, že uteču z domu, a to je přeci poplašná zpráva

Proč si tohle myslíš? To vážně není pravda.
Vážně zkus zítra ve škole oslovit někoho, kdo je tam na to určený a prober to. Ať už stres s těchto diskuzí a co by se mohlo případně stát, tak ten zamýšlený útěk. Tady si většina dělá srandu a chce tě vyděsit. Oslov rozumného dospělého člověka v okolí ať ti to vysvětlí.

• Upravit
ludmilaadamkova
24.4.22 19:01
@Anonym0098 píše:
Když zavoláte policii, tak mě práce musí dát do děcáku za šíření poplašné zprávy nebo tak něco, protože jsem psala, že uteču z domu, a to je přeci poplašná zpráva

Tak ja uz i verim ze je to 13. Ne to neni sireni poplasne zpravy.
A i kdyby jsi porusila zakon( jako zbe jsi ho v teto veci opravdu nijak neporusila) nesla bys do detskeho domova, ale do diagnostickeho ustavu ( ale to by musel byt opravdu opakovane porusovani zakona nebo bys musela napr nekoho zmlatit)

Nikdo nikam nevolal nikdo nic resit nebude. A i kdyby tak by jsi rekla ze to byla blbost ze uz to neudelas.

Hlavne nedelej zadny kraviny a zapomen na to.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová