Příznaky - mohu být těhotná?

31
1.4.20 13:41

Chtěla bych vědět Váš názor

Ahoj, ráda bych věděla Váš názor.
Podle menstruačního kalendáře, který mám v mobilu jsem měla ovulaci od 20.-23.3. Sex byl 22.3. Pro jistotu jsem si udělala 25.3. Ovu test a byl negativní. V ten den jsem začala mít i bolesti podbřišku. Druhý den jsem začala trochu špinit, to trvalo asi 2 dny. K tomu se přidala i večerní nevolnost a začala jsem být taková nafouklá. O víkendu se k tomu ještě přidalo motání hlavy a občas i bolest. Zvětšily se mi prsa a jsou bolestivé na dotek. Udělala jsem si test, ale je negativní. MS by měla dorazit kolem 7.4. Cyklus mam cca 26 dnu. Co myslíte můžu být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3097
1.4.20 13:44

Myslim ze budes muset jeste pockat minimalne do 7.4. A udelat si tehotensky test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6594
1.4.20 13:46

Testovat až v den vynechání Ms…tady je to pořád dokola a pořád nová zbytečná témata :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.4.20 13:49

Promiň, ale určovat ovulaci podle mobilu :roll: :zed: :zed:. Podle příznaků jsi ji měla až po 25. A testovat máš až nedorazí menzes. Do té doby neznamená nic ani pozitivní test.

• Citovat
  • Upravit
1308
1.4.20 14:13

Tak v tuhle chvíli jsou to všechno vsugerované příznaky a o těhotenství se nejedná. Jak tu bylo psáno, testuj až v den vynechání a neurčuj ovulaci podle menstruačního kalendáře. Raději dělej pravidelně testy nebo měř bazální teplotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
1.4.20 14:28

Testuj kdyz vynechá ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.4.20 15:13

Počkej až pokud * NEPŘIJDE * MS, když ne, tak třebas 10.4. udělej test. Toť vše :nevim: Jinak to jsou furt stopro příznaky, bohužel si to většina žen vsugeruje. Já třebas u dcery neměla vůbec nic, jen mi nedorazila MS :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31
1.4.20 15:54

@shadowbabe No kdyz jsem cekala syna, tak jsem příznaky nemela, nebo si to uz moc nepamatuju, ale vim, ze jsem si test dělala před MS, a to kvůli tomu, ze se mi udělala vyrážka na ruce. A ja nějaký vyrazky a ani alergie nemam.
Ted mi proste není dobře, je možný, ze si to mužů vsugerovat, hlava je hlava. Jen vim, ze jsem mela sex při ovulaci. Mimo jine jsem si i dělala ovulacni test v den, kdy jsem začala špinit a byl negativní.
Parkrat kdysi jsem při ovulaci spinila, ale bylo to asi 2 dny po ms a bylo to jiny. Uvidim jestli ms prijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.4.20 16:00

Omlouvám se pokud jsem někoho pohoršila nebo snad urazila svým dotazem, rozhodně svoje dny neručuji podle kalendáře v mobilu, ten mam jen abych věděla, kdy to mam dostat, “proč mam náladu jakou mam, kouknu a vidim, ze to mam pozítří dostat…”
Testovala jsem před ms proto, protože mi není dobře a PMS mam jine příznaky a když jsem testovala naposledy, tak jsem tam mela ducha a teď s tím duchem dělám doma úkoly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
1.4.20 16:38

8o cca tři dny po sexu si nekdo opravdu mysli, ze muže mít těhotenské příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
1.4.20 16:44

@splendis neříkam, ze jsem tehotna. Ale kamaradce se to stalo. I vim od doktora, ze k uhnízděni muze dojit takhle brzy. Zalezi na tom, kdy doslo k oplozeni, kde to vajicko bylo. Kazde telo je jine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
1.4.20 17:01

K uhnizdeni nedojde dřív jak paty den po oplození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
1.4.20 18:28

Urcite vydrz, uvidis pak podle MS ;) Jinak s tim „vedomim tela“ takhle brzo jeste nemuze ani deloha o tehotenstvi vedet, natoz pak my a testy :hug:

• Citovat
  • Upravit
31
1.4.20 19:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.20 21:49

Ahoj holky, v lednu jsem prodělala samovolny potrat v 7tt. V únoru ms nic v březnu hormonální inekce na vyvolání ms jsem dostala 10 trvala 3 dny 1den spineni. Minuly týden jsem to měla dostat a nic. Dělala jsem si dva testy oba negativní. Jenze mě bolí v podbrisku takové bodání a křeče. Cítím se tak nějak divně do toho mám třetí den průjem. Teplota 36,5 nevíte co se semnou děje 😏

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex