Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, ráda bych věděla Váš názor.
Podle menstruačního kalendáře, který mám v mobilu jsem měla ovulaci od 20.-23.3. Sex byl 22.3. Pro jistotu jsem si udělala 25.3. Ovu test a byl negativní. V ten den jsem začala mít i bolesti podbřišku. Druhý den jsem začala trochu špinit, to trvalo asi 2 dny. K tomu se přidala i večerní nevolnost a začala jsem být taková nafouklá. O víkendu se k tomu ještě přidalo motání hlavy a občas i bolest. Zvětšily se mi prsa a jsou bolestivé na dotek. Udělala jsem si test, ale je negativní. MS by měla dorazit kolem 7.4. Cyklus mam cca 26 dnu. Co myslíte můžu být těhotná?
Myslim ze budes muset jeste pockat minimalne do 7.4. A udelat si tehotensky test.
Testovat až v den vynechání Ms…tady je to pořád dokola a pořád nová zbytečná témata
![]()
Promiň, ale určovat ovulaci podle mobilu
. Podle příznaků jsi ji měla až po 25. A testovat máš až nedorazí menzes. Do té doby neznamená nic ani pozitivní test.
Tak v tuhle chvíli jsou to všechno vsugerované příznaky a o těhotenství se nejedná. Jak tu bylo psáno, testuj až v den vynechání a neurčuj ovulaci podle menstruačního kalendáře. Raději dělej pravidelně testy nebo měř bazální teplotu.
Počkej až pokud * NEPŘIJDE * MS, když ne, tak třebas 10.4. udělej test. Toť vše
Jinak to jsou furt stopro příznaky, bohužel si to většina žen vsugeruje. Já třebas u dcery neměla vůbec nic, jen mi nedorazila MS ![]()
@shadowbabe No kdyz jsem cekala syna, tak jsem příznaky nemela, nebo si to uz moc nepamatuju, ale vim, ze jsem si test dělala před MS, a to kvůli tomu, ze se mi udělala vyrážka na ruce. A ja nějaký vyrazky a ani alergie nemam.
Ted mi proste není dobře, je možný, ze si to mužů vsugerovat, hlava je hlava. Jen vim, ze jsem mela sex při ovulaci. Mimo jine jsem si i dělala ovulacni test v den, kdy jsem začala špinit a byl negativní.
Parkrat kdysi jsem při ovulaci spinila, ale bylo to asi 2 dny po ms a bylo to jiny. Uvidim jestli ms prijde
Omlouvám se pokud jsem někoho pohoršila nebo snad urazila svým dotazem, rozhodně svoje dny neručuji podle kalendáře v mobilu, ten mam jen abych věděla, kdy to mam dostat, “proč mam náladu jakou mam, kouknu a vidim, ze to mam pozítří dostat…”
Testovala jsem před ms proto, protože mi není dobře a PMS mam jine příznaky a když jsem testovala naposledy, tak jsem tam mela ducha a teď s tím duchem dělám doma úkoly.
cca tři dny po sexu si nekdo opravdu mysli, ze muže mít těhotenské příznaky?
@splendis neříkam, ze jsem tehotna. Ale kamaradce se to stalo. I vim od doktora, ze k uhnízděni muze dojit takhle brzy. Zalezi na tom, kdy doslo k oplozeni, kde to vajicko bylo. Kazde telo je jine.
Urcite vydrz, uvidis pak podle MS
Jinak s tim „vedomim tela“ takhle brzo jeste nemuze ani deloha o tehotenstvi vedet, natoz pak my a testy ![]()
Ahoj holky, v lednu jsem prodělala samovolny potrat v 7tt. V únoru ms nic v březnu hormonální inekce na vyvolání ms jsem dostala 10 trvala 3 dny 1den spineni. Minuly týden jsem to měla dostat a nic. Dělala jsem si dva testy oba negativní. Jenze mě bolí v podbrisku takové bodání a křeče. Cítím se tak nějak divně do toho mám třetí den průjem. Teplota 36,5 nevíte co se semnou děje 😏