Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alisha94 a byli jste v nějakém Caru? Asi bych to zvážila. Potřebujete udělat spoustu vyšetření. Určitě bych to začala řešit. Než projdete všemi možnými vyšetřením tak to nějakou chvilku zabere.
Hlavně neztrácejte naději. Tsn brouček na vás někde čeká ![]()
Snažte se na to nemyslet to dělá svoje mluvím za sebe
a co třeba nějáké prášky na podporu? Femibion, Kontryhelový čaj a tak nějak? Doktorka nic nedoporučila?
@Alisha94 také bych zkusila nějaké CAR. Alespoň budete vědět, jestli přece jen není nějaký problém.
Nemyslet na to je také rada - ale funguje jen pokud jste oba v pořádku. Ja se na to snažila nemyslet dva roky a pak jsme zjistili, ze ani jeden z nás není úplně ok a ze doma proste neotehotnim.
@Alisha94 A jaký máte s partnerem jídelníček?? A zkoušela jsi detox?
@Alisha94 zkusila bych se zaměřit na něco jiného, třeba studium, práce. Dál bych doporučila zjistit si, která vyšetření jste prodělali a jít se zeptat ještě do jiného CARu…
@Alisha94 píše:
Zdravim, potrebuji poradit.. Je mi 24 s pritelem by jsme chtely rodinuJsme spolu 4 roky a z toho mam 3 samovolne potraty a 1anembrionalni tehotenstvi
, moje lekarka mi rikala ze jsem zdrava a ze u me neni zadny problem )
Pritel ma uz dve deti s predchoziho vztahu a u doktara take byl a take nebyl nikde problem
Byly jsme i na dovolene aby jsme mimi uplne vypustily ale porad nic co by jste delaly vy dekuji ( omlouvam se za pravopis nejsem na hacky carky a tak dale ) tetkommam tehotnou kolegini a ja jsem z tohu hodne smutna
Bože můj.
@Alisha94 píše:
Ja byla v nejakem centrum kde jsem byla cca 5 dni a chlap byl na sperma vysetreni a nikde nic nenasly… Byla jsem i na genetyce davaly mi nejake prasky ale pripadala jsem si jako bych vybrala lekarnu. Nemyslim na mimi ale uz je vidim vsude
Hm a proc jsi je brala? Treba to je duvod potratu.
@Petruna21 píše:
Snažte se na to nemyslet to dělá svoje mluvím za sebea co třeba nějáké prášky na podporu? Femibion, Kontryhelový čaj a tak nějak? Doktorka nic nedoporučila?
Nema problem otehotnet, ale donosit.
Ty jsi cizinka? No nech si udělat kompletní vyšetření, v něčem chyba určitě bude ![]()
@blumen No to je jedno i na to to je na podporu miminka a vitamíny pro tebe ![]()
Určitě navštivte Centrum asistované reprodukce.
A tvoje gramatika je teda příšerná (kolegini). Ja taky nepisu carky a hacky, ale precti si to po sobe, nez to posles.
@Alisha94 Mrzí mě, že miminko nepřichází… Děkuji, že jste se svěřila - žen, které jsou na tom podobně a nebylo byly, je tu řada. Doporučuji se připojit k nim do skupiny. Fungují fantasticky jako vzájemná podpora a studnice rad a zkušeností. Případně Vám pomůže patronka snažilek a deníčků @Keshi.
Moc Vám držím palce, ![]()
Monika