Chudokrevnost po potratu

60
22.11.24 12:41

Chudokrevnost po potratu

Ahoj všem,

jsem 2 týdny po potratu v 17 tt. Krom psychiky mi bylo fyzicky po porodu docela dobře, žádné gynekologické komplikace. Ale teď mi obvodní z krve zjistila chudokrevnost. Jsem neustále unavená, hned se zadýchám a i z krátké procházky mě bolí “celej člověk” 😁 😣
Doktorka mi napsala železo ( už jsem ho měla i z porodnice, jen jsem vůbec nevěděla, že ho mám nejspíš nedostatek, tak jsem ho brala jen chvilku). Vím, že anémie po porodu/potratu bývá asi často, ale vy, co jste si tím prošli, kdy se vám to trochu zlepšilo? Nutno teda říct, že jsem psychicky na tom tak bídně, že nejsem schopna téměř jist. Už mám 10 kg dole. :roll:
Chtěla bych už příští týden jít do práce a zatím nedokážu odhadnout, zda to zvládnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10923
22.11.24 12:49

Bojuju s tim s pauzama uz rok a pul.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
22.11.24 13:20

@DandátkoP No ty brďo, tak takovou dobu bych to nečekala… a jak železo doplnujes? Mas přímo nějaké léky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
22.11.24 13:55

To železo se prý doplňuje dlouho, i půl roku. Taky jsem chudokrevná, ne tedy po potratu, ale žádné problémy nemám… Beru teď to železo teprv týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
22.11.24 14:43

@Lucka1992 jojo lekama. Nemam to nijak extremne nizky teda, ale na leky to je. Mela jsem to ted i cely tehotenstvi.

Ono bude lip, uvidis. Chce to cas, aby se ti srovnala psychika. My prisli o miminko v 33. tydnu, taky mi sla vaha rychle dolu, nemohla jsem jist, spat… musis to obdobi preckat. Do prace jdi, az se na to budes citit. Drz se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1419
22.11.24 15:08

@Lucka1992 tak ještě nechoď do práce, máš nárok na 6tydnu…děj se dohromady ať máš sílu. Ono i psychika chce srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
11.12.24 00:11

@DandátkoP lžeš! Má rakovinu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie